Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
Greek Dutch English French German Italian Spanish

 Μετά από μία θριαμβευτική χρονιά, η σπουδαία και γοητευτική ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστεί στη καινούργια ρομαντική κομεντί του Βέλγου σκηνοθέτη Μπάβο Ντεφούρν, την οποία “ντύνουν” οι μελωδίες των Pink Martini.

Έχοντας επανειλημμένα αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει­ σε κάθε ερμηνευτική πρόκληση­, η Ιζαμπέλ Ιπέρ δεν έχει, φυσικά­, πρόβλημα να υποδυθεί μια τραγουδίστρια η οποία είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision πριν από πολλά χρόνια και τώρα εργάζεται, χωρίς να την αναγνωρίζει κανείς, σε ένα εργοστάσιο συσκευασίας φαγητού­. Ένας νεαρός συνάδελφός της όμως καταλαβαίνει πως η Λιλιάν είναι η Λορά, το ίνδαλμα του πατέρα του. Τη γνωρίζει, την ερωτεύεται και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο τραγούδι.


Η δεύτερη ταινία του Βέλγου μικρομηκά Μπαβό Ντεφίρν είναι μια παλιομοδίτικη, περιορισμένου βεληνεκούς ρομαντική κομεντί πάνω­ σε μια «ανορθόδοξη» ερωτική ­σχέση. Η χαριτωμένη ιστορία χτίζεται μεθοδικά, στο πλαίσιο μιας δοκιμασμένης συνταγής, και η αισιόδοξη πλευρά της δεν ανεβάζει τον κινηματογραφικό δείκτη σακχάρου σε επικίνδυνα επίπεδα. Είναι φανερό όμως πως δεν αξιοποιούνται όλες οι σεναριακές δυνατότητες αυτού του μελωδικού love story (όπως η παρουσία του πρώην συζύγου της Λορά ), το οποίο μάλλον θα περνούσε απαρατήρητο χωρίς τη χαρισματική παρουσία της αστείας, δυναμικής και την ίδια στιγμή μελαγχολικής Ιζαμπέλ Ιπέρ.

 

 

Ζώδια-News

IMAGE
Τα Ζώδια Της Κυριακής 25/6
Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-6-2017 Μπορεί να...
IMAGE
Τα Ζώδια Του Σαββάτου 24/6
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6 #AstroDaily Διάβασε τις...

Επικαιρότητα

IMAGE
Συγκλόνισαν Τους Πάντες!
«Με ρώτησε κάποιος:... - Τι είσαι;... - Έλληνας, του απάντησα. Εδώ...
IMAGE
Καιρός: Και Το Θερμόμετρο Ανεβαίνει, Ανεβαίνει....
Ηλιόλουστος και ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή (23/6), σε...