Θα χρειαστείς
50γρ. βούτυρο + λίγο για το σκεύος

40γρ. αλεύρι

30γρ. τρίμμα καρύδας

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

40γρ. ζάχαρη

2 αυγά

300ml. κρέμα γάλακτος

2 κουβερτούρες Nestlé 

Οδηγίες
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς.Αφήνεις το βούτυρο να μαλακώσει, προσθέτεις το αλεύρι, το τρίμμα καρύδας, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αυγό και ανακατεύεις.

Σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος, βάζεις 4 στρογγυλά ατομικά τσέρκια και μοιράζεις το μίγμα ισομερώς. Ψήνεις για 7 λεπτά.

Άφησε το να κρυώσει για 10-15 λεπτά.Ζεσταίνεις την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει μια βράση και την ρίχνεις στην τεμαχισμένη κουβερτούρα πραλίνα. Άφησε για 5’ και στη συνέχεια ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Τοποθέτησε τη στο ψυγείο για 10-15 λεπτά. 
Κόψε τις μπανάνες σε ροδέλες, τοποθέτησε τις πάνω από το ψημένο μπισκότο/βάση και από πάνω περίχυσε με τη γκανάς σοκολάτας. Τοποθέτησε στο ψυγείο για 1 ώρα και στη συνέχεια σέρβιρε.

nestlenoiazomai.gr