Είναι μια εύκολη, γρήγορη και υγιεινή συνταγή. Αν μπορείς να περιμένεις 40 λεπτά για να ψηθούν τα λαχανικά, δοκίμασε τη.

Υλικά για 4 μερίδες.
1 κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
450 γραμμάρια κομμάτια κολοκύθας
450 γραμμάρια λαχανάκια βρυξελλών κομμένα στη μέση
2 κ.γ. ξερή ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
120 γραμμάρια πράσινα λαχανικά

Για το ντρέσινγκ αβοκάντο.
1 αβοκάντο
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
1/4 του τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από ένα λάιμ
1/2 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι


Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπώλ, αναμειγνύεις τα κομμάτια κολοκύθας, την πιπεριά, τα λαχανάκια βρυξελλών, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφθούν καλά τα λαχανικά.
Τοποθέτησε σχετικά αραιά τα λαχανικά σε αντικολλητικό χαρτί, και βάλτα το φούρνο για 40 λεπτά.
Για το ντρέσινγκ, βάλε το αβοκάντο, το σκόρδο, το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι στο μπλέντερ, και χτύπησε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες. Μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και με ένα πηρούνι.
Σε ένα πιάτο, βάλε τα πράσινα λαχανικά και από πάνω τα ψητά λαχανικά. Βάλε και το ντρέσινγκ αβοκάντο, και καλή όρεξη!


Μια σαλάτα…Power!
Είναι μια εύκολη, γρήγορη και υγιεινή συνταγή. Αν μπορείς να περιμένεις 40 λεπτά για να ψηθούν τα λαχανικά, δοκίμασε τη. Είναι απίθανη! Παρακάτω είναι όλες οι λεπτομέρειες για τη συνταγή.

Υλικά για 4 μερίδες.
1 κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
450 γραμμάρια κομμάτια κολοκύθας
450 γραμμάρια λαχανάκια βρυξελλών κομμένα στη μέση
2 κ.γ. ξερή ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
120 γραμμάρια πράσινα λαχανικά
Για το ντρέσινγκ αβοκάντο.
1 αβοκάντο
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
1/4 του τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από ένα λάιμ
1/2 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπώλ, αναμειγνύεις τα κομμάτια κολοκύθας, την πιπεριά, τα λαχανάκια βρυξελλών, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφθούν καλά τα λαχανικά.
Τοποθέτησε σχετικά αραιά τα λαχανικά σε αντικολλητικό χαρτί, και βάλτα το φούρνο για 40 λεπτά.
Για το ντρέσινγκ, βάλε το αβοκάντο, το σκόρδο, το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι στο μπλέντερ, και χτύπησε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες. Μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και με ένα πηρούνι.
Σε ένα πιάτο, βάλε τα πράσινα λαχανικά και από πάνω τα ψητά λαχανικά. Βάλε και το ντρέσινγκ αβοκάντο, και καλή όρεξη!