Συστατικά
4 φλιτζάνια βρώμης
1 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα χοντροτριμμένη
2/3 του φλιτζανιού μέλι
1 γεμάτο φλιτζάνι πραλίνα της επιλογής μας

Βήμα1
Βάζουμε σε ένα μπολ τη βρώμη και τα αμύγδαλα. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1λεπτό το μέλι και την πραλίνα.

Βήμα2
Περιχύνουμε με αυτά τη βρώμη και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να καλυφθούν τα στέρεα υλικά.

Βήμα3
Απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα με πάχος όσο ένα δάχτυλο. Κόβουμε με μαχαίρι – χαράσσουμε – μακρόστενες μπάρες σε μέγεθος της αρεσκείας μας. Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες και κατόπιν χωρίζουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Βήμα4
Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο, μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι ή τυλίγουμε μεμονωμένα τις μπάρες για να της διατηρήσουμε φρέσκες.