Υλικά
¾ πακέτου μπισκότα τύπου πτι-μπερ
150 γρ. Flora με βούτυρο (λιωμένο)
200 γρ. κουβερτούρα
170 γρ. φουντούκια (ψιλοκομμένα)
½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
½ φλιτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ
5 κουτ. σούπας κονιάκ
1 φλιτζ. τσαγιού κακάο (κοσκινισμένο)

Εκτέλεση
Τρίβουμε με τα χέρια ή στο μπλέντερ τα μπισκότα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και στη συνέχεια προσθέτουμε το Flora με βούτυρο.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα, το κονιάκ και τη ζάχαρη άχνη.
Ανακατεύουμε έως ότου ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Ενώνουμε το μίγμα σοκολάτας με τα τριμμένα μπισκότα και τα φουντούκια και τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει καλά. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
Ρίχνουμε το κακάο σε πιάτο και κυλάμε τα σοκολατένια μπαλάκια μας, μέχρι να καλυφθούν καλά από ολες τις πλευρές με το κακάο. Διατηρήστε τα τρουφάκια με σοκολάτα στο ψυγείο.