Φεβρουαρίου 21, 2018

KOYZINA

Υλικά

Για την βάση

Μπισκότα πτι μπερ 250 γρ τριμμένα
Βούτυρο 100 γρ λιωμένο
Για την κρέμα

Κρέμα γάλακτος 400 γρ κρύα
Πραλίνα φουντουκιού 400 γρ σε θερμοκρασία δωματίου
Φουντούκια 1/2 ποτήρι τριμμένα
Σιρόπι βύσσινο 1 κουταλιά σούπας (από γλυκό κουταλιού καλύτερα)

Για την επικάλυψη

Κρέμα γάλακτος 330 ml
Άχνη ζάχαρη 3 κουταλιές σούπας
Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη
Σιρόπι βύσσινο μερικές σταγόνες για στολισμό

Οδηγίες

Για την κρέμα : Χρειάζεται η κρέμα γάλακτος να έχει παραμείνει έστω και 60 λεπτά στο ψυγείο, να είναι κρύα πριν την χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος όπως είναι κρύα σε ένα μπολ και την χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε κουταλιά-κουταλιά, την πραλίνα φουντουκιού που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να έχει ελαφρώς υγρή μορφή και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια ,το σιρόπι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο να δέσει καλά 60 λεπτά.

Για την βάση : Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά να υγρανθεί το μπισκότο και το στρώνουμε σε στρογγυλό τσέρκι διαστάσεων 25 εκ ή σε τετράγωνο. Στρώνουμε πολύ καλά την βάση με μια σπάτουλα και αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.

Για την επικάλυψη : Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, την βανίλια και την άχνη ζάχαρη σε ένα μπολ με το μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί (αν αναποδογυρίσουμε το μπολ δεν πέφτει κάτω) και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να ξεκινήσουμε την συναρμολόγηση της τούρτας.

Συναρμολόγηση : Βγάζουμε από το ψυγείο το τσέρκι της βάσης και το μπολ με την κρέμα που έχει δέσει αρκετά. Στρώνουμε πάνω στην βάση του μπισκότου την κρέμα να καλύψει όλη την επιφάνεια. Από πάνω στρώνουμε την σαντιγί μας και στολίζουμε με σταγόνες από το σιρόπι.

Αν θέλουμε μπορούμε αντί για τσέρκι στρογγυλό να χρησιμοποιήσουμε ατομικά τσερκάκια σε διάφορα σχήματα καρδούλα, αστεράκι κλπ και να φτιάξουμε πάστες ατομικές.

mylady.gr

KOYZINA

ΥΛΙΚΑ (Μερίδες: 6)

2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
2 κουτιά ζελέ ανανά
1 κιλό γιαούρτι πλήρες
1 κ.τ.σ μαύρη ζάχαρη
1 κονσέρβα κομπόστα
λικέρ της αρεσκείας σας
λίγο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
αμύγδαλο τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ” ένα πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα αφού πρώτα τα έχουμε ποτίσει ελαφρώς με το λικέρ και με λίγο γάλα.
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες διαλύοντας και τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε σ” ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι και ανακατεύοντας ρίχνουμε σιγά σιγά και το ζελέ.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρούτα τις προτίμησής μας.
Περνάμε μια λεπτή στρώση από την κρέμα πάνω στα μπισκότα και τρίβουμε λίγη κουβερτούρα ξαναβάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και όλο το υπόλοιπο από πάνω.
Τρίβουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και γαρνίρουμε με το τριμμένο αμύγδαλο!

 

KOYZINA

Σούπα βελουτέ κολοκύθας, με ραφινάτη γεύση, ιδανική για τις χειμωνιάτικες μέρες. 


Υλικά Συνταγής
1.200 γραμ. κίτρινη κολοκύθα (καθαρισμένη)
1 πατάτα
1 πράσο ωιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
200 γραμ. κατίκι
λίγο φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Για την κολοκυθόσουπα με κίτρινη κολοκύθυθα, καθαρίζουμε καλά την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες και ψιλοκόβουμε τη σάρκα της σε καρέ. Καθαρίζουμε την πατάτα και την κόβουμε κι αυτή σε καρέ.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για να γίνει διάφανο, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα κομμάτια της κολοκύθας και ανακατεύουμε να λαδωθούν. Τέλος, προσθέτουμε την πατάτα, το καρότο, το πράσο και νερό ή ζωμό, μέχρι να καλυφθούν τα υλικά. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σούπα για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Πολτοποιούμε τη σούπα με τη ράβδο, και έτσι έχουμε την υπέροχη βελουτέ κολοκύθας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο.

Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ. Βάζουμε από μία γεμάτη κουταλιά κατίκι και γαρνίρουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

argiro.gr

argiro.gr

KOYZINA

Φασολάδα χειμωνιάτικη

Υλικά Συνταγής
Για τη φασολάδα
500 γραμ. μέτρια ξερά φασόλια
3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά)
3/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το τυρόψωμο
1 κιλό σκληρό αλεύρι για ψωμί (η μίξη αλεύρων επιλογής σας )
2 κ.σ. κοφτές γλυκάνισο
2 κύβους 50γρ. νωπή μαγιά
1 κ.σ. ζάχαρη
550 γραμ. χλιαρό νερό
2 κ.σ. κοφτές αλάτι
100 γραμ. ελαιόλαδο
100 γραμ. καρύδια χοντροκομμένα
150 γραμ. κεφαλοτύρι ψιλοκομμένο σε καρέ
1 χωριάτικο λουκάνικο ψημένο και ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
2 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση
Για τη φασολάδα
Βάζουμε τα φασόλια σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό να τα σκεπάζει. Τα αφήνουμε να βράσουν για 35΄-40′, να μισομαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά. Βάζουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο (από το συνολικό) σε βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι. Τα ανακατεύουμε καλά, να λαδωθούν. Τα αφήνουμε για 2΄-3΄ σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας. Ρίχνουμε τα μισοβρασμένα φασόλια και συμπληρώνουμε βραστό νερό να καλύπτει τα υλικά και να εξέχει από πάνω 2-3 δάχτυλα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε τη φασολάδα για 30΄-35΄. Τότε αλατοπιπερώνουμε κι αν θέλουμε προσθέτουμε το μπούκοβο.

Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αφενός γιατί είναι πιο υγιεινό (το λάδι κρατάει όλες τις βιταμίνες του) και πιο γευστικό, αφετέρου γιατί αυτός είναι ένας τρόπος για να χυλώσουν τα όσπρια. Αφήνουμε τη φασολάδα να βράσει για ακόμα λίγα λεπτά, μέχρι να χυλώσουν καλά τα φασόλια και το ζουμί τους να μοιάζει με πυκνή σάλτσα.
Σερβίρουμε τη φασολάδα αχνιστή, με ελιές και ταραμοσαλάτα. Ένα πιάτο ιδανικό για αυτούς που νηστεύουν ή ακολουθούν ειδική διατροφή.

Για το τυρόψωμο
Για να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά, τη διαλύουμε σε μπολ, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ρίχνουμε λίγο νερό. Ανακατεύουμε να διαλυθεί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10′ να ενεργοποιηθεί. Όταν αφρίσει η επιφάνεια είναι έτοιμη και την προσθέτουμε στο αλεύρι.

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι ,το γλυκάνισο, τη διαλυμένη μαγιά και το νερό. Προσθέτουμε το αλάτι. Σε χαμηλή ταχύτητα αρχίζουμε να ζυμώνουμε να μαζευτούν τα υλικά ,προσθέτοντας λίγο λίγο το λάδι.

Τέλος, προσθέτουμε τα καρύδια, το τυρί και το λουκάνικο. Όταν η ζύμη πιει όλο το λάδι, τη βγάζουμε από το μπολ και της δίνουμε σχήμα φραντζόλας. Την ακουμπάμε σε ελαφρά λαδωμένη μικρή γάστρα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Σκεπάζουμε με το καπάκι τη γάστρα. Τη βάζουμε στο φούρνο στην τελευταία σχάρα, στις αντιστάσεις, στους 50ºC, και την αφήνουμε για 1 ώρα ακριβώς. Δυναμώνουμε το φούρνο στους 250ºC στις αντιστάσεις και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 1 ώρα. Στα 50′ το τσεκάρουμε γιατί από φούρνο σε φούρνο έχει διαφορά.

Όταν ροδοκοκκινίσει και φουσκώσει, βγάζουμε το ψωμί από τη γάστρα πάνω σε σχάρα ή σε καθαρή πετσέτα, για να μη νοτίσει και να παραμείνει τραγανό μέχρι την τελευταία μπουκιά.

Για έξτρα τραγανή κόρα το τελευταίο εικοσάλεπτο βγάζουμε από την γάστρα και το ψήνουμε σε σχάρα.

argiro.gr

KOYZINA

Κατά καιρούς όλοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πετάξουμε τρόφιμα επειδή δεν προλάβαμε να τα καταναλώσουμε. Συνήθως αυτό συμβαίνει με τα γαλακτοκομικά, τα αλλαντικά,τις ελιές, τα φρούτα και τα λαχανικά. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε αυτές τις "απώλειες"; Είναι απλό να τα χρησιμοποιήσουμε πριν χαλάσουν! Ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που έχουμε "λίγο πριν το θάνατο" μπορούμε να φτιάξουμε πίτσα, κρέπες, πίτες, ομελέτες, μαρμελάδες, φρουτόκρεμες ή smoothies. Για παράδειγμα:

Αν τα υλικά που έχετε είναι αρκετά αλλαντικά αλλά λίγο τυρί και λίγο γάλα μπορείτε να φτιάξετε μία γρήγορη πίτα αλλαντικών! Τα μόνα επιπλέον υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Για τα φύλλα της πίτας:

3/4 ποτήρι χλιαρό νερό
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει (περίπου 300 γραμμάρια)
ελαιόλαδο για το ταψί

Για την γέμιση:

300 γρ. αλλαντικά
150 γρ. τυρί (κίτρινο κατά προτίμηση)
1 ποτήρι γάλα
1 κουταλιά αλεύρι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι το γάλα σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινίζοντας το κι ανακατεύοντας συνέχεια για να μην σβωλιάσει. Όταν δέσει η κρέμα μας αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις.

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τα φύλλα σε ένα βαθύ μπολ κι ανακατεύουμε ώσπου να γίνει μία εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε τέσσερις μικρές μπάλες και τις απλώνουμε με τον πλάστη μας σε καθαρό αλευρομένο πάγκο. Τοποθετούμε τα δύο φύλλα σε λαδωμένο ταψί, περιχύνουμε με τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνοντας ενδιάμεσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα μας (20 λεπτά περίπου).

Tips: Μπορούμε να ψήσουμε την πίτα σε ειδική ψηστιέρα για πίτες ή να χρησιμοποιήσουμε τη μισή ποσότητα ζύμης με την οποία θα φτιάξουμε ένα ενιαίο φύλλο και να τηγανίσουμε την πίτα μας με λίγο λάδι σε χαμηλή θερμοκρασία.

Γράφει η Δήμητρα Καζάνη

http://simplylife.gr

KOYZINA

Ένα νοστιμότατο προφιτερόλ στη στιγμή με πλούσια σοκολάτα που όλοι μας αγαπάμε....Δείτε τη συνταγή:

Υλικά
640 ml γάλα
100 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
150 γραμμάρια ζάχαρη
40 γραμμάρια κακάο
30 γραμμάρια κορν φλάουρ (νισεστέ)
1 μεγάλο αυγό
Λίγο αλάτι
1 βανίλια

Κρουασάν με γέμιση κρέμα σαμπάνιας, ή όποια άλλη λευκή γέμιση προτιμάτε.

Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο παραπάνω από το μισό γάλα να βράσει σε δυνατή φωτιά.

Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη, το κορν φλάουρ, αλάτι, το κακάο και ανακατεύουμε.

Στο κρύο γάλα χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το μείγμα του κακάο.

Ανακατεύουμε καλά και όταν το γάλα αρχίσει να βράζει το κατεβάζουμε από την φωτιά και ενώνουμε τα δύο μείγματα.

Ανακατεύουμε καλά (για να μην μας ψηθεί το αυγό) και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξει.

Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα.

Ανακατεύουμε καλά για να λιώσει.

Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.

Σερβίρουμε την κρύα κρέμα μαζί με κομμένα κρουασανάκια.

Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και μαρασκίνο.

KOYZINA

Γλυκιά απόλαυση για τους λάτρεις της σοκολάτας

Υλικά για 6 άτομα
Για τη ζύμη

400 γραμμάρια αλεύρι
100 γραμμάρια σιμιγδάλι
10 γραμμάρια μαγιά
10 γραμμάρια αλάτι
50 ml λάδι
375 ml νερό
Για τη γέμιση

200 γραμμάρια κουβερτούρα
3 μπανάνες
60 γραμμάρια βούτυρο
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κούπα χοντροκομμένα φουντούκια
Εκτέλεση
Για τη ζύμη

Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε το νερό με το λάδι και την μαγιά και το ρίχνουμε στο μείγμα αλευριού. Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία και μαλακή ζύμη.
Την αφήνουμε στην άκρη μισή ώρα να φουσκώσει.

Για τη συναρμολόγηση ζύμης - γέμισης

Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και απλώνουμε το ζυμάρι μας. Το αφήνουμε στο ψυγείο άλλα 30 λεπτά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος.

Απλώνουμε τη σοκολάτα πάνω στη ζύμη και τις ροδέλες από τις μπανάνες μαζί με τα χοντροκομμένα φουντούκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

KOYZINA

το κλασικό κέικ μπορεί να γίνει η βάση για να δημιουργήσεις απίθανους συνδυασμούς. Φαντάσου, λοιπόν, την έκπληξή μου όταν βρήκα μία συνταγή για λαχταριστά σοκολατένια τετραγωνάκια, και κατάλαβα ότι βασιζόταν σε απλό κέικ … βουτηγμένο σε σοκαλάτα. Απλά τέλειο!

Υλικά

Για το κέικ

½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2/3 του φλιτζανιού βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 αβγά
80 ml γάλα
1 1/4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά της σούπας baking powder
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
Για τη σος σοκολάτας

1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάς τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνεις τη βανίλια και συνεχίζεις το χτύπημα.
Προσθέτεις σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι, το baking powder και το αλάτι σε συνδυασμό με το γάλα και συνεχίζεις να ανακατεύεις. Αν δεις ότι το μείγμα σου είναι πολύ στέρεο συμπληρώνεις με λίγο γάλα ή με λίγο αλεύρι αν σου βγει αραιό.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά. Κάνεις το τεστ με το ξυλάκι για να δεις αν βγαίνει καθαρό.
Το αφήνεις να σταθεί για 5 λεπτά, το αφήνεις να κρυώσει και το ξεφορμάρεις πάνω σε σχάρα (για να παίρνει αέρα).
Κόβεις σε τετράγωνα κομμάτια.
Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνεις την κρέμα γάλακτος και τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύεις αργά σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτεις το μέλι και συνεχίζεις να ανακατεύεις.
Βουτάς το κάθε κομμάτι κέικ στη σοκολάτα και το αφήνεις πάνω σε ταψί με λαδόκολλα για να παγώσει η σοκολάτα. Πριν παγώσει η σοκολάτα μπορείς να πασπαλίσεις με τριμμένη καρύδα, καβουρδισμένα φουντούκια ή χρωματιστή τρούφα.

KOYZINA

 

Ένα ξεχωριστό πρασόρυζο, με σέλινο και αβγολέμονο, αλλά με κόκκινο χρώμα χάρη στον πελτέ ντομάτας. Ετοιμάζεται γρήγορα κι εύκολα και είναι ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι.

Μερίδες:4 Χρόνος προετοιμασίας:10' Χρόνος μαγειρέματος:25' Έτοιμο σε:35'
αβγολέμονο, πράσα, πρασόρυζο, σέλινο
Νίκη Μηταρέα

Υλικά
2 πράσα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
1 κιλό σέλινο
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
½ φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το αβγολέμονο
1 αβγό
xυμό από 1½ λεμόνι

Διαδικασία
Ζεματίζετε το σέλινο για 2-3 λεπτά σε νερό που βράζει και το σουρώνετε.

Βάζετε σε δεύτερη κατσαρόλα τα πράσα και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Προσθέτετε το σέλινο και το ελαιόλαδο, ανακατεύετε και σκεπάζετε με νερό.

Μόλις πάρουν δυο βράσεις, ρίχνετε πάνω στα λαχανικά το ρύζι, χωρίς να ανακατέψετε, και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Αφήνετε το φαγητό να σιγομαγειρευτεί για 10 λεπτά. Προσθέτετε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Αν χρειαστεί συμπληρώνετε λίγο νερό.

Ετοιμάζετε το αβγολέμονο, περιχύνετε το φαγητό και αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Φωτογραφία: Σωτήρης Παπανικολάου - Food Styling: Αντωνία Κατή

olivemagazine.gr

KOYZINA

Υλικά

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια τόνος κονσέρβα
Μισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
5 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 σταγόνες ταμπάσκο
1/3 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 συσκευασία ψωμάκια καναπέ ή 1 μπακέτα κομμένη σε φέτες

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τον τόνο και τον λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για τρεις ώρες.

Όταν πήξει, θα ξεφορμάρουμε τη βάζουμε μέσα σε ένα κορνέ.
Στη συνέχεια κόβετε τη μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και βάζετε από πάνω με κορνέ τη μους τόνου.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin