Οκτωβρίου 23, 2018

KOYZINA

Υλικά
Για τη ζύμη

450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουτ. σούπας μαγιά ξηρή

100 γρ. ζάχαρη λευκή

50 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο σε κύβους

1 κουτ. γλυκού αλάτι

2 αυγά χτυπημένα

200 γρ. γάλα χλιαρό

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Για το γλάσο

160 γρ. ζάχαρη άχνη

4 κουτ. σούπας γάλα

½ κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Χρωματιστή ζάχαρη (προαιρετικά)

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ αναμειγνύουμε το αλεύρι, κοσκινισμένο, τη ζάχαρη και τη μαγιά. Προσθέτουμε το χλιαρό γάλα, τα αυγα, το Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο και το αλάτι και ανακατεύουμε τη ζύμη με το εξάρτημα γάντζος, μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ, το οποίο έχουμε αλείψει με Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο και σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα, ώστε η ζύμη να διπλασιαστεί σε όγκο.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πατ στο σχήμα που επιθυμούμε. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα αφήνουμε ακόμη 30 λεπτά, για να διπλασιαστούν σε όγκο.
Τηγανίζουμε σε κατσαρόλα με ζεστό σπορέλαιο, και από τις δυο πλευρές, ώστε να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Αναμειγνύουμε τη ζάχαρη άχνη, το γάλα και τη βανίλια και γλασάρουμε τα ντόνατς. Πασπαλίζουμε με χρωματιστή ζάχαρη.

KOYZINA

Φτιάξε το δικό σου αρωματισμένο ξίδι

Από: Ελευθερία Βασιλειάδη

Το απολαμβάνουμε σε νόστιμα dressings, μαρινάδες, chutneys, vinaigrette ή σκέτο σε σαλάτες. Ο λόγος για το ξίδι, που όταν το αρωματίσετε με μπαχαρικά, μυρωδικά και φρούτα, σίγουρα θα δώσετε στο ρόλο και τη γεύση του περισσότερο ενδιαφέρον.

Μερικές συμβουλές
• Επιλέγετε ξίδι εξαιρετικής ποιότητας από λευκό ή κόκκινο κρασί.
• Χρησιμοποιείτε μπαχαρικά, βότανα και μυρωδικά σε συνδυασμούς της επιλογής σας ή και μόνα τους. Φροντίζετε όμως όταν τα χρησιμοποιήσετε να είναι στεγνά και καθαρά.
• Αν χρησιμοποιήσετε φρούτα, ξινά ή γλυκά, πρέπει να είναι φρέσκα και κατά προτίμηση βιολογικά. Θα πρέπει επίσης να τα πλύνετε πολύ καλά και να τα στεγνώσετε προτού τα προετοιμάσετε.
• Τα δοχεία που θα αποθηκεύσετε το αρωματισμένο ξίδι να είναι γυάλινα και αποστειρωμένα.
• Κλείνετε τα δοχεία ερμητικά και φροντίζετε η φύλαξή τους να γίνεται στο ψυγείο ή σε χώρο δροσερό, μακριά από οποιαδήποτε ακτινοβολία. Έτσι θα διατηρηθεί η γεύση και το άρωμα του περιεχόμενου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν η προετοιμασία και φύλαξη του προϊόντος γίνει σωστά, το αρωματισμένο ξίδι μπορεί να διατηρηθεί για 2-3 μήνες αν φυλαχτεί σε δροσερό περιβάλλον και 6-8 μήνες εντός ψυγείου.
• Αν παρατηρήσετε ίχνη αλλοίωσης ή φυσαλίδες στο αρωματισμένο ξίδι, μην το βάλετε στο φαγητό, πετάξτε το.
• Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε όμορφα μπουκαλάκια με αρωματικό ξίδι για διακοσμητικό σκοπό στο περβάζι της κουζίνας σας, μετά από μερικές εβδομάδες το περιεχόμενο δεν θα πληροί τι προϋποθέσεις της χρήσης του σε φαγητό.

Πρώτες ύλες και ποσότητες
• Τα είδη των μπαχαρικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή αρωματικού ξιδιού είναι απεριόριστα. Το ίδιο ισχύει και για τα φρούτα. Οι ποσότητες που θα βάλετε καθώς και οι συνδυασμοί που θα επιλέξετε είναι υπόθεση καθαρά προσωπική. Θυμηθείτε μόνο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα των μπαχαρικών, μυρωδικών, βοτάνων ή φρούτων που θα προστεθούν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ένταση της γεύσης καθώς και του αρώματος. Μέτρον άριστον!

Πού χρησιμοποιείται
• Σε σαλάτες, vinaigrette, πλούσια dressings, chutneys, μαρινάδες και τουρσιά που θα παρασκευαστούν με αρωματικό ξίδι, θα αποκτήσουν άλλη νοστιμιά.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί και χρήσεις

Το είδος του ξιδιού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το τι θα προστεθεί σε αυτό για να το αρωματίσει.

Ξίδι από λευκό κρασί
1. Το ξίδι από λευκό κρασί ταιριάζει πολύ με κάθε λογής μυρωδικά. Αρωματικά φυτά όπως δεντρολίβανο, ρίγανη, θρούμπι, θυμάρι, δάφνη, βασιλικός, δυόσμος, τραχούρι, λουίζα απελευθερώνουν τα αρώματά τους και το αποτέλεσμα δίνει μια εκλεπτυσμένη νότα όπου χρησιμοποιηθεί. Προτείνουμε να μην συνδυάζετε περισσότερα από 2 μυρωδικά γιατί τότε οι γεύσεις «χάνονται» η μία μέσα στην άλλη. Ιδανικό για vinaigrette, σαλάτες και μαρινάδες.
2. Κόκκοι από διάφορα πιπέρια, πράσινο, κόκκινο και μαύρο μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά ή μεμονωμένα. Το αποτέλεσμα ταιριάζει πολύ με κάθε λογής μαρινάδες για κρεατικά, πουλερικά και ψάρια.
3. Εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το πορτοκάλι αλλά και φρούτα όπως το ρόδι αρωματίζουν εξαιρετικά το ξίδι από λευκό κρασί καθιστώντας το ιδανικό για δροσερές σαλάτες.
• Ξίδι από κόκκινο κρασί
1. Το ξίδι από κόκκινο κρασί έχει περισσότερο έντονη γεύση από το λευκό και δένει πολύ όμορφα με σκόρδο, σχοινόπρασο και κόκκινες πιπερίτσες. Το αποτέλεσμα εμπλουτίζει τη γεύση σε πικάντικες σάλτσες, αφράτους κεφτέδες, μαρινάδες, κρέατα και θαλασινά.
2. Το ξίδι από κόκκινο κρασί μπορεί να αρωματιστεί -με εντυπωσιακά αποτελέσματα- με κόκκινα φρούτα όπως φράουλες και βατόμουρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε dressings και… εξωτικές συνταγές εμπλουτίζοντας τη γεύση των πιάτων εντυπωσιακά.
3. Φυσικά, δεν αποκλείουμε και την πλούσια γκάμα από ολόφρεσκα μυρωδικά που μπορείτε να ταιριάξετε πολύ όμορφα και δημιουργικά και με το ξίδι από κόκκινο κρασί.
4. Ξυλάκια κανέλας, γαρύφαλλο, αστεροειδής γλυκάνισος είναι μερικά από τα δημοφιλέστερα μπαχαρικά που τα αρώματά τους δικαιώνουν όσους τα επιλέξουν. Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για μαρινάδες κρεατικών και σάλτσες.

Και μια συνταγή για αρωματισμένο ξίδι…

Ξίδι με ρόδια

Συνταγή: Ντίνα Νικολάου
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Αναμονή: 30 μέρες

Υλικά
½ λίτρο ξίδι λευκό, καλής ποιότητας
σπόροι από 2 ρόδια
1 κλωναράκι δεντρολίβανο

Διαδικασία
Σε ένα γυάλινο βάζο βάζετε τους σπόρους του ροδιού. Προσθέτετε το ξίδι και βάζετε και το δεντρολίβανο. Κλείνετε καλά το βάζο και το αφήνετε σε ζεστό μέρος για 1 μήνα. Κατόπιν το σουρώνετε και το φυλάτε σε ένα μπουκάλι.

KOYZINA

ΥΛΙΚΑ 
2 φ. τ. μπαγιάτικο ψωμί σε μικρούς κύβους
75 γρ. σταφίδες ξανθές
50 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
200 ml γάλα
250 γρ. Total
3 κ. σ. βούτυρο
4 κ. σ. ζάχαρη
2 αβγά
1 πρέζα αλάτι
1 κ. σ. ρούμι
1 βανίλια, ανοιγμένη κατά μήκος


Αλείφουμε με βούτυρο μια μέτρια σε μέγεθος και ρηχή φόρμα για κέικ. Απλώνουμε τα κομμάτια του ψωμιού, τις σταφίδες, τα αμύγδαλα και τα καρύδια.
Ζεσταίνουμε το γάλα με τη βανίλια και το TOTAL, και λιώνουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ με ελάχιστο αλάτι και το ρούμι.
Αφαιρούμε τη βανίλια από το γάλα και το αναμειγνύουμε με τα αβγά.
Περιχύνουμε τα κομμάτια του ψωμιού που βρίσκονται στη φόρμα με το μείγμα αυτό.
Σκεπάζουμε την πουτίγκα με αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε σε ένα ταψί ζεστό νερό και τοποθετούμε μέσα τη φόρμα.
Ψήνουμε για 45 λεπτά την πουτίγκα σε φούρνο προθερμασμένο στους 180°C.
Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Δες πολλές ακόμα παρόμοιες συνταγές στη συλλογή μαγειρικής «Πρωινό με Total & τον Δημήτρη Σκαρμούτσο».

KOYZINA

Υλικά για 6 άτομα

4 αχλάδια
250 γραμμάρια ζάχαρη
4 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμάρια πρόβειο και κατσικίσιο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
85 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου, συν 1 κουταλάκι του γλυκού για το ταψί
100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γραμμάρια αμύγδαλα, με τη φλούδα, τριμμένα σε σκόνη
40 γραμμάρια κορν φλάουρ
¼ κ.γ. χονδρό θαλασσινό αλάτι
10 σταγόνες εσάνς βατόμουρου
¼ κούπα μέλι

Εκτέλεση
Ντύνετε αρχικά ένα ταψί διαμέτρου 26 εκ. με λαδόκολλα.
Εάν έχετε μόνο ταψί με τσέρκι κόβετε ένα μεγάλο χαρτί λαδόκολλας και το βάζετε ανάμεσα στο στεφάνι και τον πάτο για να μαζέψει τυχόν υγρά που θα διαρρεύσουν.
Αλείφετε το ταψί με βούτυρο. Καθαρίζετε τα αχλάδια και τα κόβετε σε έξι φέτες.
Τα βάζετε στο ταψί κυκλικά με το χονδρό μέρος προς την άκρη. Βάζετε δύο μεγαλύτερες φέτες στο κέντρο, αντικρυστά.
Ρίχνετε το μέλι πάνω από τα αχλάδια. Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα στεγνά υλικά και τα ανακατεύετε.
Χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει, περίπου για δέκα λεπτά.
Προσθέτετε τα αβγά ένα-ένα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτετε την εσάνς βατόμουρου καθώς και τα στεγνά υλικά, λίγα-λίγα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνετε κουταλιές από το μείγμα πάνω από τα αχλάδια μέχρι να τα καλύψετε. Στρώνετε το μείγμα με το κουτάλι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180o C για 55 – 60 λεπτά ή μέχρι ένα μαχαίρι, που θα το τρυπήσετε στη μέση, να βγει καθαρό.
Το βγάζετε από το φούρνο και το αφήνετε πέντε λεπτά να κρυώσει. Περνάτε ένα μαχαίρι γύρω-γύρω από το στεφάνι για να ξεκολλήσει το κέικ.
Βάζετε πιατέλα από πάνω και το αναποδογυρίζετε. Αφαιρείτε το στεφάνι με προσοχή και βγάζετε και τη λαδόκολλα.

KOYZINA

Μερικές φορές τα πρωινά, μετά την εκπομπή στον Best (με το Θεοδόση Μίχο, μη ξεχνιόμαστε, κάθε πρωί 8-10), κάπου εκεί γύρω στις 11, μας πιάνει μία λιγούρα να φάμε κάτι. Εντάξει, έχουμε ξυπνήσει και από τις 6.30 το πρωί, λογικό. Έτσι, λοιπόν, καβαλάμε τη βέσπα και κατευθυνόμαστε αποφασισμένοι σε μία από τις πιο ξακουστές πλατείες της Αθήνας. Αυτή που όντας στα βαρβάτα late 20s μας και early 30s μας είχε δει (αν υποθέσουμε πως και οι πλατείες έχουν μάτια) στα ξέφρενά μας κάποια πολλά ξημερώματα. Μιλάω για την πλατεία Μαβίλη!

Καθόμαστε στα εξωτερικά τραπεζάκια του Flower, εκεί δίπλα στο συντριβάνι και κάτω από τη σκιά των δέντρων και πάντα μα πάντα παραγγέλνω αυτό το σάντουιτς (το οποίο κοστίζει μόνο 3 ευρώ) και κάθε φορά που το τρώω λέω “τι ωραίο που είναι”. Ε καιρός να σου το προτείνω. Δε νομίζεις.

Ένα χειροποίητο ψωμάκι αγκαλιάζει ζουμερά κομμάτια μελιζάνας, αβοκάντο, ψητά κολοκυθάκια και τρυφερά φύλλα σπανάκι, ενώ το κάτι παραπάνω το δίνει η πάστα ρομέσκο.

By Lady Papaya 

To vegetable sandwich του Flower είναι “Approved by Lady Papaya”

Δορυλαίου 2, Αθήνα
2106465029
Facebook Page

KOYZINA

Υλικά για 2 μερίδες

2 κ.σ. Flair Cottage Cheese
1 Τομάτα, κομμένη σε μικρούς κύβους
½ Ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
¼ φλ. Μαύρα ή κόκκινα φασόλια, μαγειρεμένα
¼ φλ. Καλαμπόκι, βρασμένο
½ Avocado, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κ.σ. Κόλιανδρος ψιλοκομμένος (μόνο τα φύλλα)
Χυμός και ξύσμα από 1 lime
Λίγο Ελαιόλαδο
½ κ.γ. Γλυκιά πάπρικα
2 Tortillas κομμένες σε τρίγωνα
Αλάτι


Ραντίζουμε τις tortillas με λίγο ελαιόλαδο, αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 6-7 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της salsa και σερβίρουμε με τις τραγανές tortillas στο πλάι.

KOYZINA

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ:
Υλικά για 1 μεσαίο κέικ:

4 αβγά
300g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50ml ελαιόλαδο
140ml γάλα
225g Flair Cottage Cheese
170g καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κύβους
25g σπόροι chia
150g ελιές μαύρες
1 κ.γ φρέσκια ρίγανη
1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
1 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τους κρόκους, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το ελαιόλαδο, το γάλα, το Flair Cottage Cheese, τους σπόρους chia, τις ελιές, τη ρίγανη, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Κτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά για να μην ξεφουσκώσει.
Λαδώνουμε μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C για 35 λεπτά, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά στους 150ο C.
Αφαιρούμε το cake από το φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη για περίπου 1 ώρα μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του πριν το κόψουμε.

KOYZINA

Ελάτε να φτιάξουμε τα πιο εύκολα & ΤΕΛΕΙΑ Εκλέρ!
Υλικά 
Για την κρέμα (For the cream):
40γρ. κορν φλάορ (40gr. cornstarch)
80γρ. ζάχαρη (80gr. sugar)
4 κρόκοι (4 yolks)
480γρ. γάλα (480gr. milk)
1 βανιλίνη (1 vanillin)
15γρ. βούτυρο (15gr. butter)

Για τα σου (For the choux):
80γρ. βούτυρο (80gr. butter)
10γρ. ζάχαρη (10gr. sugar)
1 πρέζα αλάτι (a pinch of salt)
100γρ. νερό (100gr. water)
100γρ. γάλα (100gr milk)
125γρ. αλεύρι (125gr. flour)
4 αυγά (4 eggs)

Για το γλάσο (For the glaze):
200γρ. κουβερτούρα 52% (200gr. semi-sweet chocolate)
200γρ. κρέμα γάλακτος (200gr. cream)

Για γαρνίρισμα (For the topping):
αμύγδαλο φιλέ (almond flakes)


KOYZINA

Κρέμα φούρνου με σταφύλια

Υλικά
2 φλ. ρώγες από μαύρο σταφύλι πλυμένο ξεσποριασμένο χωρίς τα κοτσανάκια του
2 φλ. ρώγες από σταφίδα χωρίς τα κοτσανάκια
3 αβγά
1/3 φλ. τσ. ζάχαρη
1 δόση βανιλίνης
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1 φλ. τσ. κρέμα γάλακτος


Εκτέλεση
Βάζουμε σε ξεχωριστά μπολ τις σταφίδες και το μαύρο σταφύλι. Τρυπάμε κάθε ρώγα με μια οδοντογλυφίδα 2 -3 φορές. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα ζάχαρης σε κάθε μπολ και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε τα μπολ με πετσέτα και αφήνουμε γύρω στις 3 ώρες. Αν έχουν βγάλει πολύ υγρό, στραγγίζουμε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Βουτυρώνουμε γυάλινο πυρίμαχο ταψάκι διαμέτρου 23 εκ. και αραδιάζουμε στον πάτο τα σταφύλια σε μια μονή στρώση, εναλλάσσοντας τα χρώματα και δημιουργώντας ένα ωραίο σχέδιο. Ψήνουμε γύρω στη μισή ώρα και βγάζουμε από το φούρνο.
Εν τω μεταξύ, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό. Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά μαζί με την ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, τη βανιλίνη και το αλάτι μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα, προσθέτουμε και το κορνφλάουρ και δουλεύουμε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα για να ενσωματωθεί.

Ρίχνουμε την κρέμα επάνω στα σταφύλια και ψήνουμε για 30 λεπτά ακόμα ή μέχρι να σφίξει και η επιφάνεια να γίνει καστανή τόπους -τόπους. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο 4 -5 ώρες. Για να σερβίρουμε, βυθίζουμε το σκεύος για λίγα δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και αναποδογυρίζουμε πολύ προσεκτικά σε παγωμένη πιατέλα.
Μπορούμε να σερβίρουμε την κρέμα και ζεστή χωρίς να την ξεφορμάρουμε, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρησιμοποιούμε μια φόρμα αλλά μοιράζουμε το γλυκό σε ατομικά φορμάκια.

KOYZINA

 

Υλικά

2 αυγά
250 γρ. ζάχαρη
750 γρ. μανούρι
1/2 κουτ. γλυκού βανιλίνη
500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
3 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
250 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο
500 γρ. φύλλο χοντρό, τύπου χωριάτικου
ζάχαρη άχνη και κανέλα, για το πασπάλισμα

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί και τη βανιλίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Διαλύουμε στο γάλα (κρύο) το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε στο μείγμα. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Αλείφουμε ένα ταψί διαστάσεων 30x40 εκ. με λιωμένο βούτυρο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Στρώνουμε τα μισά φύλλα στον πάτο του ταψιού, αλείφοντάς τα ένα-ένα με βούτυρο. Απλώνουμε από πάνω το μείγμα με το τυρί και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, τα οποία επίσης βουτυρώνουμε ένα-ένα. Χαράζουμε την μπουγάτσα σε τετράγωνα κομμάτια και ψήνουμε για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Σερβίρουμε το κάθε κομμάτι αφού το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Συμβουλές

Αντί για μανούρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πλούσιο κρητικό νωπό ανθότυρο με όλα του τα λιπαρά.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin