Νοεμβρίου 23, 2017

KOYZINA

Ένας σωστός κι αφράτος κουραμπιές χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά. Βούτυρο, αλεύρι και λίγη ζάχαρη…Η πολλή ζάχαρη σφιγγει τους κουραμπιέδες. Το οποιοδήποτε υγρό που βρίσκεται στα (αυγά,κονιάκ,μαργαρίνες που περιέχουν νερό) σκληραίνουν τους κουραμπιέδες με αποτέλεσμα να βγαίνουν σαν ”μπισκοτάκια”. Ένα καλό βούτυρο και το πολύ χτύπημα με λίγη άχνη ζάχαρη είναι η βάση για έναν καλό κουραμπιέ!

ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι τη νύχτα και μέχρι το πρωί δεν θα έχετε λίπος στην κοιλι
1/2 κούπα άχνη
3 βανίλιες
4 1/2 με 5 κουπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500 γρ. φρέσκο βούτυρο αιγοπρόβειο (αυτό στο γυάλινο βάζο)
1 κούπα αμύγδαλα ψημένα στους 180 για 8 λεπτά και ψιλοκομμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάω στο μίξερ τα βουτυρα με την αχνη 10 λεπτα.Ριχνω τις βανιλιες,τα αμύγδαλα (που πρέπει να έχουν κρυώσει) και προσθετω το αλευρι λιγο λιγο να εχω μια ζυμη μαλακια που να μην κολλαει.

Πλάθω μπαλακια ή μισοφέγγαρα,τα βαζω σε ταψια με λαδοκολα και τα ψηνω και τα δυο μαζι στους 170 με αερα για 30 λεπτα.Δεν πρεπει να τους ψησουμε παραπανω και να παρουν πολυ χρωμα

Εδώ εχω ενα μυστικο,απο το εργαστηριο ζαχαροπλαστικης που δουλευα.

Οταν βγουν καυτοι απο το φουρνο,τους πασπαλιζω με μια ιδεα γαριφαλο τριμμενο!Δεν μπορειτε να φανταστειτε το αρωμα τους!

Οταν κρυωσουν πολύ καλα,τους τυλιγω στην άχνη!

http://igastronomia.com

KOYZINA

Ένα μυρωδάτο και νόστιμο πιάτο που θα φτιάξετε γρήγορα και εύκολα.
Μερίδες:4 Χρόνος προετοιμασίας:10' Χρόνος μαγειρέματος:30' Έτοιμο σε:50' Χρόνος αναμονής:10
ροφός, σέλινο, ψάρι
Νίκη Μηταρέα
Υλικά

1 ροφός περίπου 800γρ. (ή 4 φέτες ροφού)
1 κιλό σέλινο
1 σελινόριζα σε κομμάτια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε κομμάτια
1 σκελίδα σκόρδου
χυμό 1 λεμονιού
1 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

Πλένετε και καθαρίζετε το ψάρι, το αλατίζετε και το περιχύνετε με το χυμό λεμονιού. Το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά να σφίξει η σάρκα του, για να μη διαλυθεί στο μαγείρεμα.

Σοτάρετε με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε στην κατσαρόλα το σέλινο και τη σελινόριζα. Τοποθετείτε από πάνω το ψάρι, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 20 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βράζετε για 1 λεπτό.

KOYZINA

Tα κουλουράκια είναι πεντανόστιμα, αλλά επειδή τα περισσότερα φτιάχνονται με ζάχαρη εμείς σας προτείνουμε μία συνταγή υγιεινή χωρίς αυτήν.

ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι τη νύχτα και μέχρι το πρωί δεν θα έχετε λίπος στην κοιλι
200 γρ. βούτυρο
1 μεγάλο αυγό
1 φακελάκι bakin powder
1 κεσαδάκι γιαούρτι στραγγιστο 2%
1 βανίλια
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κουτ. γλυκού κανέλα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει (συνήθως παίρνει γύρω στα 600-700 γρ.)
Λίγο γάλα εβαπορέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ το αυγό και το βούτυρο που το έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το γιαούρτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη κανέλα.


Προσθέτουμε τη βανίλια και το bakin powder κοσκινισμένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για αλλα 2 λεπτά.
Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μίγμα ρίχνοντας παράλληλα λίγο λίγο το αλεύρι.
Όταν το μίγμα αρχίζει να σφίγγει το δουλεύουμε με το χέρι.

Συνεχίζουμε να προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται χωρίς να κολλάει.

Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε, τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λίγο γάλα εβαπορέ για κρούστα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσουν.

http://igastronomia.com

KOYZINA

Ριζότο με κολοκύθα, πράσα, πιπεριά και κόλιανδρο
Υλικά:

2 πράσα, το άσπρο τους και 2,5 εκ. από το πράσινο μέρος, καλά πλυμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
1/3 φλ. ελαιόλαδο

1-3 κ.γλ. χαλέπικο πιπέρι ή μπούκοβο

2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

750 γρ. κολοκύθα κόκκινη (ή πολτό από πράσινο μεγάλο κολοκύθι), ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη, κομμένη σε κύβους του 1 εκ.

½ φλ. ξηρό λευκό κρασί

3 φλ. ζωμό κότας, χωρίς λίπος ή νερό (ή περισσότερο)
1½ φλ. ρύζι Arborio ή Θράκης "Μυλέλια"

αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, όσο θέλετε
2/3 φλ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα

2/3 φλ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

1. Σε μεγάλο τηγάνι ή πλατιά κατσαρόλα, βάζουμε να ζεσταθεί το λάδι και σοτάρουμε τα πράσα για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

2. Προσθέτουμε το πιπέρι, το σκόρδο και την κολοκύθα. Σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί, για 10-15 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.

3. Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε μερικές φορές.

4. Προσθέτουμε περίπου ½ φλιτζάνι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε την κολοκύθα να σιγοβράσει για άλλα 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. (Μέχρι αυτό το σημείο το φαγητό μπορεί να έχει ετοιμαστεί αρκετές ώρες νωρίτερα).

5. Είκοσι λεπτά περίπου πριν σερβίρουμε, βάζουμε το ζωμό σε κατσαρόλα να σιγοβράζει σε πολύ χαμηλή φωτιά.

6. Ζεσταίνουμε το μείγμα της κολοκύθας και, καθώς αρχίζει να βράζει, προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύοντας μερικές φορές με ξύλινη κουτάλα, ώστε να λαδωθεί όλο.

7. Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι περίπου από το ζεστό ζωμό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτοντας ανά ½ φλιτζάνι ζωμό καθώς απορροφάται από το ρύζι.

8.Μετά από 15 λεπτά περίπου, δοκιμάζουμε το ρύζι, που πρέπει να είναι al dente.

9.Βάζουμε αλάτι και μαύρο πιπέρι.

10. Βγάζουμε το ριζότο από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύοντας καλά.

Σερβίρουμε το ριζότο σε ζεσταμένα πιάτα της σούπας, πασπαλισμένο με το κόλιανδρο.

KOYZINA

Υλικά για 4 μερίδες

Για την plum sauce:

6 ώριμα δαμάσκηνα

3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας

λίγη κανέλα (προαιρετικά)

50 ml σάλτσα σόγιας

1 κ.γ. σκόνη ginger

Για τα καλαμάκια:

600 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου

12 φρέσκα δαμάσκηνα

Εκτέλεση

Βγάζουμε τα κουκούτσια από τα δαμάσκηνα και τα πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός. Ρίχνουμε τον πουρέ δαμάσκηνου σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε την κανέλα και τη ζάχαρη καρύδας, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη μαρμελάδα να δέσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε το ginger και τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.

Σε σακούλα μαριναρίσματος (τροφίμων) βάζουμε τα φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου κομμένα σε τεμμάχια των 2 εκ. και προσθέτουμε τη σάλτσα δαμάσκηνου. Αφήνουμε στο ψυγείο για όσες ώρες διαθέτουμε ώστε να μαριναριστούν. Κόβουμε στη μέση τα υπόλοιπα δαμάσκηνα και αφαιρούμε το κουκούτσι τους. Σε καλαμάκια περνάμε εναλλαξ ένα κομμάτι δαμάσκηνο με ένα κομμάτι κοτόπουλου. Σε ηλεκτρική ψηστιέρα ή σε ψηστιέρα ή στο γκριλ ψήνουμε για 25-30 λεπτά τα καλαμάκια ή μέχρι να έχουν πάρει χρώμα και να έχουν ψηθεί καλά

Πηγή : http://dietstories.gr/

dietup.gr

KOYZINA

Κοτόπουλο με ρεβίθια και σάλτσα ντομάτας

Συστατικά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
8 μπούτια κοτόπουλο με το δέρμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μικρό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
150 γρ ρεβίθια ξερά, μουλιασμένα όλο το βράδυ και βρασμένα σε μπόλικο νερό.
2 κ.γ harissa (καυτερή σάλτσα ντομάτας)
50 ml ούζο
1 κύβο κοτόπουλο διαλυμένο σε 1/2 κούπα νερό
1 καλή πρέζα ζάχαρη
1 1/2 κούπα νερό
¼ της κούπας ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου μαϊντανού
γιαούρτι για σερβίρισμα
ξύσμα και φέτες λεμονιού για σερβίρισμα (προαιρετικά)

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μπούτια από το κοτόπουλο, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε εκεί μέχρι να τα χρειαστούμε.
Παίρνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει χωρίς λάδι. Μόλις κάψει προσθέτουμε τα μπούτια. Τα αφήνουμε να τραγανίσουν και να ψηθεί η πέτσα τους.
Όταν ψηθούν καλά, αφαιρούμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε 2 σκ. σκόρδο και τις ρίχνουμε στο ταψί. Ρίχνουμε το κοτόπουλο, 1 καλή πρέζα ζάχαρη, ούζο (ή λίγο γλυκάνισο ή φινόκιο που η γεύση τους θυμίζει ούζο), 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε τον πελτέ. Ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη harissa (ή tabasco, chilli, πιπέρι καγιέν) και σοτάρουμε.
Ρίχνουμε τον κύβο κότας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει η σάλτσα. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί (1/2lt).
Παίρνουμε ένα σκεύος και ρίχνουμε τα ρεβίθια και από πάνω το κοτόπουλο και σκεπάζουμε.
Ψήνουμε 30 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε ξύσμα και φέτες λεμόνι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και γιαούρτι.

akispetretzikis.com

KOYZINA

Και σοκολάτα και μόνο 270 θερμίδες! Τι άλλο να ζητήσετε;

Υλικά

1/2 πακέτο κατεψυγμένη ζύμη για πίτα

1 φλ. καστανή ζάχαρη

1/2 φλ.κακάο

1 κ.σ. αλεύρι

3/4 φλ. γάλα με 2% λιπαρά

1/3 φλ. σιρόπι καλαμποκιού

1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 μεγάλα αυγά

2 μεγάλα ασπράδια αυγών

1 φλ. σαντιγί χωρίς λιπαρά

1/2 κουταλάκι κακάο χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τη ζύμη στο φούρνο, διπλώστε τις άκρες της και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, το αλεύρι και το 1/2 φλιτζάνι κακάο.

Σε ένα άλλο, ανακατέψτε το γάλα, το σιρόπι, το βούτυρο, τη βανίλια, τα αυγά και τα ασπράδια.

Προσθέστε το μείγμα με το γάλα στο μείγμα με τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.

Ρίξτε το μέσα στο ταψί με τη ζύμη και ψήστε το στους 180º C για 40 λεπτά.

Αφήστε το να κρυώσει καλά, απλώστε ομοιόμορφα την σαντιγί και πασπαλίστε με το κακάο.

Είναι έτοιμο!

KOYZINA

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα γλυκά των Πορτογάλων. Αυτά τα ταρτάκια γεμισμένα με κρέμα θα τα βρείτε σίγουρα σε όλες τις καφετέριες και τα ζαχαροπλαστεία της χώρας. Η ζύμη τους είναι συνήθως τραγανή σφολιάτα, ενώ η γέμιση κρεμώδης, αέρινη και γλυκιά.
Μερίδες:για περίπου 15 ταρτάκια Χρόνος προετοιμασίας:12' Χρόνος μαγειρέματος:30' Έτοιμο σε:45'

Υλικά

1 πακέτο στρογγυλά σφολιατάκια
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
6 κρόκοι αβγών
200γρ. ζάχαρη
450ml γάλα
φλούδα από ένα λεμόνι
1 ξυλάκι κανέλας


Διαδικασία

Σε ένα μπολ διαλύετε το κορν φλάουρ σε 50ml γάλα.

Σε μια μικρή κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα με τη φλούδα λεμονιού, το ξύλο κανέλας και τη ζάχαρη. Ρίχνετε μέσα και το γάλα με το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να βράζει το μίγμα.

Αφαιρείτε τότε τη φλούδα από το λεμόνι και το ξύλο κανέλας, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε έναν-έναν τους κρόκους, ανακατεύοντας παράλληλα το μίγμα.

Ρίχνετε ξανά τη φλούδα λεμονιού και το ξύλο κανέλας στο μίγμα και βάζετε ξανά την κατσαρόλα στη φωτιά. Μαγειρεύετε για ακόμη 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες.

Στο μεταξύ προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Απλώνετε τα σφολιατάκια σε μικρές ταρτιέρες και τρυπάτε την επιφάνεια τους καλά με με ένα πιρούνι. Τοποθετείτε τις ταρτιέρες σε ένα μεγάλο ταψί.

Όταν η κρέμα είναι έτοιμη, αφαιρείτε τη φλούδα λεμονιού και το ξύλο κανέλας και μοιράζετε μέσα στις ταρτιέρες. Ψήνετε στον φούρνο για 20-25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

olivemagazine.gr

KOYZINA

Τρώγονται υπέροχα συνοδεύοντας πιάτα με ψάρια ή θαλασσινά ή ακόμα και σκέτα ως ένα ελαφρύ γεύμα.
Μερίδες:για μια μεγάλη πιατέλα Χρόνος προετοιμασίας:30' Χρόνος μαγειρέματος:45' Έτοιμο σε:1:15'
χόρτα
Ελένη Ψυχούλη
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Ελένη Ψυχούλη


Υλικά

800γρ. χόρτα διάφορα (αντίδια, σταμναγκάθι)
10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μυρώνια
1 ματσάκι καυκαλήθρες
1 ματσάκι μάραθο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας, ντοματοπελτέ
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι


Διαδικασία

Καθαρίζετε καλά όλα τα χορταρικά σας. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια ξεχωριστά τα μυρώνια, τις καυκαλήθρες και το μάραθο.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο μαζί με ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό και αφήνετε να πάρουν βράση. Αρχικά ρίχνετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα φέρνετε δυο τρεις βόλτες μέχρι να πάρουν βράση και προσθέτετε όλα τα χόρτα ταυτόχρονα, πιέζοντάς τα να χωρέσουν στην κατσαρόλα. Τη σκεπάζετε και τα αφήνετε να μαραθούν για 10 λεπτά τουλάχιστον.

Ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα, ανακατεύετε και ρίχνετε μέσα τον πελτέ, αλατοπιπερώνετε και συμπληρώνετε ένα κρασοπότηρο νερό. Τα αφήνετε να μαγειρευτούν για 30 λεπτά επιπλέον μέχρι να γίνουν τρυφερά.

Ρίχνετε μέσα τον ψιλοκομμένο μάραθο, τα μυρώνια, τις καυκαλήθες και ανακατεύετε. Αμέσως μετά προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε ξανά. Σερβίρετε τα χόρτα με το ζουμί που έχει μείνει στην κατσαρόλα.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

KOYZINA

Λαχταριστό γλυκό που θα σας ξετρελάνει
 
Υλικά για 4 άτομα

Για το κέικ

2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι κοσκινισμένο
¼ κουταλάκι του γλυκού κοφτό σόδα
½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
2 αυγά
100 γραμμάρια κομμένη σοκολάτα κουβερτούρα
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Στιγμιαίος καφές
1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
Για το γλάσο σοκολάτας

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
120 γραμμάρια κουβερτούρα, κατά προτίμηση γλυκόπικρη
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
Για τη γέμιση

1/2 ποσότητα από το γλάσο σοκολάτας
1 κούπα μαρμελάδα βατόμουρου
Εκτέλεση

Για το κέικ

Αφού κοσκινίσουμε το αλεύρι, το μετράμε και το κοσκινίζουμε ξανά με το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι.
Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ και ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα μερικά λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Ρίχνουμε στο γάλα ένα κουταλάκι του γλυκού κοφτό στιγμιαίο καφέ και το προσθέτουμε στο μείγμα αλληλοδιαδόχως με το μείγμα από αλεύρι.
Ανακατεύουμε το μείγμα ελαφρά. Προσθέτουμε τα καρύδια.
Βάζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες στρογγυλές βουτυρωμένες και αλευρωμένες. Αυτό το κάνουμε για να βγουν δύο δίσκοι κέικ. Ψήνουμε το κέικ σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
Για το γλάσο σοκολάτας

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με βούτυρο για λίγα λεπτά να πάρει μια βράση.
Όταν λιώσει το βούτυρο κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την εστία. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέσα στα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγα λεπτά. Αν θέλουμε τη φυλάμε σε αποστειρωμένο βάζο καθώς διατηρείται στο ψυγείο έως και για 2 βδομάδες.
Για τη συναρμολόγηση του κέικ

Αφού κρυώσουν οι δίσκοι του κέικ και τους ξερφορμάρουμε, ετοιμάζουμε την γέμιση. Παίρνουμε την μισή ποσότητα από το γλάσο σοκολάτας και το ενώνουμε με τον πουρέ βατόμουρου.
Στη συνέχεια γεμίζουμε τον πρώτο δίσκο με αυτό το μείγμα και σκεπάζουμε με τον δεύτερο. Με το υπόλοιπο γλάσο σοκολάτας καλύπτουμε το κέικ μας και σερβίρουμε.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin