Φεβρουαρίου 21, 2018

KOYZINA

Ένα υπέροχο αγγλικό κέικ
Υλικά για 4 άτομα

Για το κέικ

2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 κούπα ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα
1/4 κουταλιά γλυκού βανίλια
Για τη γέμιση

1 κούπα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά για σαντιγί
1 κούπα μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο
1 κούπα φρέσκες φράουλες και σμέουρα
Γαρνίρισμα

φράουλες σε φέτες ή σμέουρα
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση

Για το κέικ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Αλευρώνετε και βουτυρώνετε δύο στρογγυλές φόρμες για κέικ 28 εκ.
Κοσκινίζετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε για ένα λεπτό τη ζάχαρη μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Στη συνέχεια ρίχνετε τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και προσθέτετε το μαλακό βούτυρο. Χτυπάτε σε μεσαία ταχύτητα για περίπου 3 λεπτά.
Σε άλλο μπολ χτυπάτε τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια. Προσθέτετε το μείγμα αυγών στο κάδο του μίξερ και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι μέχρι να το απορροφήσει τελείως το μείγμα.
Βάζετε το μείγμα στις δύο φόρμες και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω για 25 με 30 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει για 15 λεπτά.
Για τη γέμιση

Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί. Απλώστε στη μια φέτα κέικ τη μαρμελάδα, αφήνοντας περιθώριο στα τοιχώματα 2 εκ.
Απλώνετε τη σαντιγί και φρούτα όπως φράουλες και σμέουρα και καλύπτετε με τον δεύτερο δίσκο κέικ.
Γαρνίρισμα

Κοσκινίζετε ζάχαρη άχνη πάνω από το κέικ. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

KOYZINA

Μοσχοβολά βούτυρο και τρίβεται στο στόμα σαν μπισκότο.

ΥΛΙΚΑ
320 γρ. βούτυρο γάλακτος (πρόβειο) παγωμένο
½ φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 φλ. ζάχαρη
χυμό ½ λεμονιού
½ φλ. χυμό πορτοκαλιού
χυμό 1 μανταρινιού
¼ φλ. μπράντι
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
7-8 φλ., περίπου, αλεύρι σκληρό
1 αυγό (για άλειμμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το λάδι για 10΄. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη, συνεχίζουμε το χτύπημα 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού, μανταρινιού, το μπράντι, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε λίγο-λίγο στο μίγμα, μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Δεν πρέπει να την παραζυμώσουμε στο μίξερ.

Καλύτερα να γίνει αυτή η φάση ζυμώματος με τα χέρια.
Απλώνουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψάκι ή ταρτιέρα. Το ύψος της δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 εκ. Βάζουμε το νόμισμα, στρώνουμε την επιφάνεια και χαράζουμε έναν σταυρό με τα δόντια του πιρουνιού. 


Ψήνουμε στους 200°C για 20-25΄, μέχρι να ροδίσει.
Η σμυρναίικη βασιλόπιτα δεν φουσκώνει. Πρέπει να είναι αρκετά λεπτή, σαν χοντρό μπισκότο.

Σιμόνη Καφίρη

Φωτογραφία: Σωτήρης Παπανικολάου. Food styling: Αντωνία Κατή.

http://constantinoupoli.com/

 

KOYZINA

Είναι λαχταριστή, γρήγορη, εύκολη και τη λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Υλικά:

1 Βιτάμ

5 Αυγά

1 Βανίλια

2 φλυτζάνια τσαγιού Ζάχαρη

1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Αλεύρι φαρίνα

3/4 φλυτζάνι τσαγιού Κακάο ΙΟΝ

1/2 φλυτζάνι καφέ Κονιάκ

1 κουταλιά της σούπας Baking powder

1 φλυτζάνι τσαγιού Νερό ζεστό

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε την ζάχαρη να λιώσει σε χαμηλή φωτιά, το κακάο και ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Από αυτό το μείγμα κρατάμε 1 φλυτζάνι του τσαγιού στην άκρη.

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με την βανίλια και τα ρίχνουμε στο μείγμα της κατσαρόλας.

Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και το κονιάκ, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος μετρίου μεγέθους και αδειάζουμε το μείγμα μας.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο ακριβώς για 18 λεπτά (όχι παραπάνω γιατί το θέλουμε μαλακό).

Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο το περιχύνουμε με το μείγμα που είχαμε κρατήσει στο φλυτζάνι.

 Συνιστούμε ακόμα: Να λιώσετε 250 γρ (ή και περισσότερη!) κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ, που θα λιώσετε σε μπεν μαρί, και να την περιχύσετε! Αν σας αρέσει η πιο πικρή σοκολάτα, τότε λιώστε κουβερτούρα με 72% κακάο ΙΟΝ.

Tip: Σερβίρεται ζεστή.

KOYZINA

Στα πλαίσια των μαγειρικών δραστηριοτήτων του σαββατοκύριακου, φτιάξαμε μαζί με τις μικρές κυρίες αυτό το σοκολατένιο κέικ με φυστικοβούτυρο. Που κάθε του μπουκιά προκαλεί μικρά φτερουγίσματα στην καρδιά. Ακόμα και αν δεν τα πάτε και τόσο καλά με το φυστικοβούτυρο, νομίζω ότι το συγκεκριμένο κέικ θα καταφέρει να σας κερδίσει.

Έχει πλούσια γεύση και πυκνή υφή. Είναι αρκετά ζουμερό και ισορροπημένα γλυκό. Η παρουσία του φυστικοβούτυρου είναι αισθητή αλλά διακριτική.

Σοκολατένιο κέικ με φυστικοβούτυρο

Προετοιμασία: 25' | Ψήσιμο: 45' | Μερίδες: 12 μεγάλες ή 20 μικρές

Υλικά:

260 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

350 γραμμ. ζάχαρη

50 γραμμ. κακάο

2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

220 γραμμ. ξινόγαλα

2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

120 γραμμ. βούτυρο, λιωμένο

250 γραμμ. φυστικοβούτυρο

220 γραμμ. στιγμιαίος καφές (έτοιμο ρόφημα, όχι σκόνη)

 

Για τη σοκολατένια επικάλυψη:

120 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο

420 γραμμ. ζάχαρη άχνη

3 κουταλιές της σούπας κακάο

3-4 κουταλιές της σούπας γάλα φρέσκο

125 γραμμ. κουβερτούρα λιωμένη και χλιαρή

 

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ορθογώνιο πυρέξ (ή ταψί), με διαστάσεις 20x30 εκ. περίπου.

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα στερεά υλικά και τα δουλεύουμε για 1' περίπου, να ανακατευτούν.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3', μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Το αδειάζουμε στο πυρέξ (ή το ταψί) και ψήνουμε το κέικ για 40-45' (ή μέχρι που να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του).

Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

Για την επικάλυψη, βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα δουλεύουμε στη μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μίγμα. Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμα (κουταλιά-κουταλιά), προσέχοντας όμως να μην κάνουμε την επικάλυψη υπερβολικά ρευστή.

Αφού κρυώσει το κέικ, απλώνουμε από πάνω του τη σοκολατένια επικάλυψη.

KOYZINA

Συνταγή για νόστιμο πρωτοχρονιάτικο οσομπούκο
Αλλάξτε το χρόνο με το πιο γιορτινό φαγάκι

Mothersblog.gr Mothersblog.gr

Ανασκουμπωθείτε, αγοράστε όλα τα υλικά για να μην σας λείπει τίποτα και μαγειρέψτε ένα φαγητό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που πολλοί θα συζητούν για πολύ καιρό μετά.

Υλικά:
1 μεγάλο οσομπούκο (1,5-2 κιλά)
3 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
6-7 κλωναράκια θυμάρι
350ml ξηρό κρασί
700-800 ml σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
2 δαφνόφυλλα
6-8 κόκκους πιπεριού
800γρμ αποφλοιωμένα ντοματάκια
1/2 κουταλάκι ρίγανη
1 κ.τ.γ Γουέστερ σος
1 κ.τ.σ πελτέ ντομάτας

Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Αλευρώστε το οσομπούκο
Κάψτε το λάδι σε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος. Προσθέστε το κρέας. Τηγανίστε το για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αλατοπιπερώστε το όταν το γυρίσετε.
Τηγανίστε και το υπόλοιπο κρέας και προσθέστε κι άλλο λάδι αν χρειαστεί. Κρατήστε το τσιγαρισμένο κρέας στην άκρη.
Προσθέστε το κρεμμύδι στο σκεύος μαζί και το σκόρδο. Ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
Ρίξτε το κρασί και μαγειρέψτε για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέστε τις ντομάτες, τον πελτέ και 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο.Ρίξτε τα μυρωδικά, αλατοπιπερώστε ξανά και αφήστε να πάρουν βράση.
Ξαναβάλτε το οσομπούκο στο σκεύος και σκεπάστε το (αν δεν έχετε κατσαρόλα που μπαίνει στην κουζίνα, κάντε το τούμπα σε μια γάστρα). Ψήστε το για 2 ώρες στο φούρνο. Ανοίξτε έπειτα το καπάκι και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά τη σάλτσα μέχρι να χυλώσει. (αν το κρέας σας είναι έτοιμο, απλά αφαιρέστε το για να μην αρπάξει και συνεχίστε το μαγείρεμα της σάλτσας).
Αλατοπιπερώστε ξανά τη σάλτσα αν χρειάζεται (το επαναλαμβάνουμε γιατί το αλάτι είναι θέμα πάντα γούστων) και ρίξτε τη σάλτσα πάνω από το μοσχάρι. Σερβίρετε με ρύζι ή ζυμαρικά ή ακόμη και ψητά λαχανικά όπως πατάτα με τη φλούδα της και πιπεριές.

Καλή Πρωτοχρονιά!

KOYZINA

Ισλί

Υλικά – για τη ζύμη

500 γραμμάρια φυτικό βούτυρο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
μισό κουταλάκι αμμωνία
1 κιλό αλεύρι περίπου
Για τη γέμιση

200 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
3 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
μισό κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
Για το σιρόπι

2 ποτήρια ζάχαρη
1,5 ποτήρι νερό
λίγο λεμόνι στυμμένο
Εκτέλεση

«Στην αρχή χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά, το γάλα, την αμμωνία, το μπέικιν και στο τέλος βάζετε σιγά-σιγά το αλεύρι - όχι όλο! Θέλουμε η ζύμη να είναι ελαστική. Αν δείτε ότι είναι πολύ σφιχτή, προσθέστε σιγά-σιγά χλιαρό νερό, μέχρι να μαλακώσει και να πλάθεται εύκολα.

Μόλις είναι έτοιμη, βάζετε φίλους, παιδιά ή και εγγόνια και φτιάχνουν μικρές μπάλες. Τις πατάτε για να γίνουν σαν πιατάκια του καφέ. Βάζετε στο κέντρο προσεκτικά τη γέμιση και αφήνετε λίγη να περισσέψει για μετά.

Τότε σιγά-σιγά τα κλείνετε σαν πουγγάκια.

Στη συνέχεια τα “κεντάτε”, με την τσιμπίδα ή τα δάχτυλά σας, κάνετε ό,τι σχέδιο σας αρέσει.

Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα ψήνετε για 25 περίπου λεπτά στους 180°C.

Θα τα βγάλετε όταν πια έχουν φουσκώσει και ροδίσει. Τα αφήνετε να κρυώσουν και στο μεταξύ ετοιμάζετε το σιρόπι. Ρίχνετε το νερό, τη ζάχαρη και το λεμόνι σε μία μικρή κατσαρόλα και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά για 5 με 7 λεπτά. Αν δείτε το σιρόπι να πήζει, βάλτε του λίγο νερό να αραιώσει και περιμένετε μέχρι να πάρει μία βράση. Μέχρι να γίνει το σιρόπι, τα ισλί θα έχουν κρυώσει. Ρίχνετε το καυτό σιρόπι, πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τριμμένο καρύδι και ξεκινάτε να τα τρώτε...

Όσο πιο ζεστά, τόσο πιο ωραία!

KOYZINA

Μερικά υλικά στην Ελλάδα, όπως είναι η κολοκύθα και η γλυκοπατάτα, δεν τα έχουμε συνηθίσει στην κουζίνα. Ευτυχώς, με τον καιρό έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλο και περισσότερο στην διατροφή μας, τόσο σε αλμυρά, όσο και γλυκά.

Μιας και είναι η εποχή της, λοιπόν, είπα να μετατρέψω την κολοκύθα σε μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας. Η κολοκύθα, πέρα από τα θρεπτικά της συστατικά δίνει στα μπισκότα μία ζουμερή υφή, η οποία σε συνδυασμό με την σοκολάτα έρχεται και «δένει» μοναδικά. Θα το καταλάβετε σε κάθε σας μπουκιά.

Υλικά:

1 αβγό

1/3 φλιτζ. αμυγδαλοβούτυρο (ή φουντουκοβούτυρο) - μπορείτε να βάλετε ακόμα και ταχίνι

1/2 φλιτζ. κολοκύθα βρασμένη και περασμένη στο multi ώστε να γίνει πουρές

1/2 φλιτζ. ζάχαρη καρύδας

2 κουτ. γλυκού βανίλια

2 1/3 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα

λίγο αλάτι

1 κουτ. γλυκού κανέλα

1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο

1/2 φλιτζ, σοκολάτα 85% κακάο κομμένη σε κομματάκια

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και σε μία λαμαρίνα βάζουμε μία λαδόκολλα (ή 2 λαμαρίνες αν κάνουμε τα μπισκότα πιο μικρά).

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αβγό, το αμυγδαλοβούτυρο, τον πουρέ κολοκύθας, την ζάχαρη καρύδας και την βανίλια. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, ρίχνουμε σιγά σιγά, το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι, την κανέλα, τη σόδα και το μοσχοκάρυδο.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μία κουτάλα και ενσωματώνουμε και τα κομματάκια σοκολάτας.

Με ένα μικρό κουτάλι τοποθετούμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα (θα σας βγουν είτε 24 μικρά μπισκότα, είτε 12 μεγαλύτερα).

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά και δαγκώνουμε!

KOYZINA

Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη
1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα)
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
1 καρότο κομμένο σε στρογγυλές φέτες
1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
25 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
λίγα φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το χοιρινό με τη φυτίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν.
Έπειτα ρίχνουμε τα κυδώνια με το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.
Προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου και στη συνέχεια αποσύρουμε και σερβίρουμε ζεστό.

KOYZINA

Μια τάρτα με βελούδινη σοκολατένια γέμιση πραγματική απόλαυση που θα κάνει την καλύτερη παρέα στον πρωινό σας καφέ.

Μερίδες:4 Χρόνος προετοιμασίας:30' Χρόνος μαγειρέματος:35' Έτοιμο σε:1:5'
μήλα, σοκολάτα, τάρτα
Ηλίας Μαμαλάκης

Υλικά
1 φύλλο ζύμης κουρού έτοιμο
Για τα μήλα
3 μήλα κόκκινα
3 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
3 κουτ. σούπας βούτυρο
½ κιλό έτοιμο σορμπέ μάνγκο
Για την κρέμα σοκολάτας
3 αβγά, χωριστά κρόκους και ασπράδια
100γρ. κακάο
100γρ. ζάχαρη
100ml κρέμα γάλακτος

 

Διαδικασία
Ετοιμάζετε αρχικά την κρέμα σοκολάτας: Στον αβγοδάρτη του μίξερ σας χτυπάτε τα τρία ασπράδια σε μαρέγκα χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη.

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και τη φυλάτε και αυτή στο ψυγείο. Συνεχίζετε χτυπώντας τους κρόκους των αβγών μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ σας μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το κακάο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Ανακατεύετε διαδοχικά τη μαρέγκα και τη σαντιγί με σπάτουλα.

Βάζετε τη ζύμη κουρού σε μια βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα για τάρτα. Τρυπάτε τον πάτο με πιρούνι σε διάφορα σημεία και την ψήνετε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C.

Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα μήλα: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε καλά τα μήλα. Κατόπιν, τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Ρίχνετε το λευκό κρασί και τα μαγειρεύετε μέχρι να στεγνώσει το τηγάνι.

Βγάζετε τη μισοψημένη ζύμη από το φούρνο, αδειάζετε μέσα την κρέμα σοκολάτας και σκορπάτε τα καραμελωμένα μήλα. Ψήνετε ξανά την τάρτα για 20 λεπτά περίπου επιπλέον. Ξεφουρνίζετε, αφήνετε την τάρτα να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε συνοδεύοντας με σορμπέ μάνγκο.

KOYZINA

Υλικά για 4 άτομα
60 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 πράσινα μήλα καθαρισμένα
2 κουταλιές κονιάκ
90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
2 αυγά
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα αυγά μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
Κόβουμε τα μήλα σε κύβους, ραντίζουμε με κονιάκ, ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στη ζύμη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
Μπορούμε να τις γαρνίρουμε όπως μας αρέσει. Ένας τρόπος είναι με μέλι και λίγο κανέλα.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin