Οκτωβρίου 23, 2018

KOYZINA

Υλικά
250 γρ. λευκή κουβερτούρα
100 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
200 γρ. βούτυρο αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. ζάχαρη άχνη
¼ κ.γ. αλάτι
200 γρ. δαμάσκηνα SUNSWEET®, τεμαχισμένα στα 3
100 γρ. αμύγδαλα ψημένα, κοπανισμένα
200 γρ. μπισκότα τύπου digestive

Εκτέλεση
1) Βάζουμε σε ανοξείδωτο μπολ την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει εντελώς.

2) Σε μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν.

3) Με το μίξερ να δουλεύει, ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα κουβερτούρας και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

4) Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια πάνω απ’ το μπολ και προσθέτουμε τα δαμάσκηνα SUNSWEET® και τα αμύγδαλα.

5) Ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, να ενωθούν τα υλικά.

6) Στρώνουμε λαδόκολλα σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ και μεταφέρουμε το μείγμα του κορμού. Κλείνουμε σφιχτά και βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει.

7) Βγάζουμε τον κορμό από την κατάψυξη και τον αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα. Κόβουμε προσεκτικά σε φέτες και όσο περισσέψει τον φυλάμε στην κατάψυξη μέχρι το επόμενο σερβίρισμα.

madameginger.com

KOYZINA

Κρεμ Kαραμελέ με πορτοκάλι
Υλικά για την καραμέλα
250 γρ. ζάχαρη
40 ml χυμό πορτοκαλιού
40 ml νερό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Υλικά για την κρέμα
800 ml φρέσκο γάλα
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 ξύλο κανέλας
150 γρ. ζάχαρη
6 αυγά

Εκτέλεση
1) Ετοιμάζουμε την καραμέλα. Σε κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να αποκτήσουν καραμελέ χρώμα. Προς το τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.

2) Ρίχνουμε την καραμέλα σε στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος ή ταρτιέρα και αφήνουμε να κρυώσει και να στερεοποιηθεί.

3) Ετοιμάζουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το γάλα με το εκχύλισμα βανίλιας και το ξύλο κανέλας σε κατσαρόλα και με την πρώτη βράση αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφαιρούμε το ξύλο κανέλας.

4) Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα ή μίξερ χειρός τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι ν’ αφρατέψουν.

5) Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζεστό γάλα, χτυπώντας παράλληλα να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

6) Περνάμε το μείγμα από σίτα και το ρίχνουμε πάνω στην καραμέλα.

7) Βάζουμε το σκεύος σε ταψί και γεμίζουμε το ταψί με νερό, μέχρι περίπου τα ⅔.

8) Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε την κρέμα καραμελέ σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160oC στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά.

9) Αφήνουμε την κρεμ καραμελέ να κρυώσει κι έπειτα τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

10) Ξεφορμάρουμε προσεκτικά την κρεμ καραμελέ σε πιάτο, με τη βοήθεια μικρού μαχαιριού, για να ξεκολλήσει απ΄τα τοιχώματα του σκεύους.

11) Σερβίρουμε την κρεμ καραμελέ κρύα.

madameginger.com/

KOYZINA

Το κακάο είναι δώρο στην ανθρωπότητα, ειδικά τώρα που κάνει κρύο. Με τους παρακάτω τρόπους θα βρεις την ιδανική συνταγή για σένα!
Παραδοσιακό και κλασικό

Σε μία μεγάλη κούπα (ή μπρίκι) βάλε γάλα μέχρι να είναι περίπου 3/4 γεμάτη και πρόσθεσε 2 κουτάλια του γλυκού κακάο μαγειρικής και 3-4 κουτάλια του γλυκού ζάχαρη. Ανακάτεψε καλά με ένα κουτάλι, προσπαθώντας να “σπας” τους σβώλους κακάο στα τοιχώματα της κούπας. Μη φοβάσαι αν κάποιοι σβώλοι παραμείνουν, θα λιώσουν καθώς θα ζεσταίνεται το γάλα. Αν χρησιμοποίησες κούπα, βάλε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου μισό με ένα λεπτό σε υψηλή τάση. Αν προτίμησες μπρίκι, ψήσε το γάλα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να είναι όσο ζεστό επιθυμείς. Σε κάθε περίπτωση, ανακάτεψε το μία ακόμα φορά και μπορείς να το απολαύσεις όπως πρέπει!

Πικάντικο και εξωτικό

Με τον ίδιο τρόπο όπως στην κλασική συνταγή, βάλε το γάλα και το κακάο σε μια κούπα. Πρόσθεσε 3-4 κουτάλια του γλυκού μαύρη ή καστανή ζάχαρη, λίγη κανέλα και ελάχιστο πιπέρι καγιέν. Αν σου αρέσει πολύ, μπορείς να προσθέσεις και λίγο ginger. Ζέστανε το κακάο σου όπως το κλασικό, ανακάτεψε άλλη μία φορά και απόλαυσε… υπεύθυνα!
Vegan και μυρωδάτο

Γέμισε μέχρι τα 3/4 την κούπα ή το μπρίκι σου με γάλα σόγιας (ιδανικά βανίλιας αλλά και με γεύση σοκολάτας ή κλασικό, αν προτιμάς), αμυγδάλου ή φουντουκιού και πρόσθεσε 2 κουτάλια του γλυκού κακάο μαγειρικής και 2-4 κουτάλια του γλυκού ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου. Ζέστανε με τον ίδιο τρόπο όπως το κλασικό, ανακάτεψε και θα απολαύσεις έχεις το τέλειο ρόφημα!

 

Irish cocoa

Ακολούθησε όλα τα βήματα που δίνω στο παραδοσιακό κακάο, αλλά τώρα μπορείς να προσθέσεις στην κούπα σου ένα σφηνάκι από το αγαπημένο σου ρούμι ή λικέρ. Ζέστανε, ανακάτεψε και απόλαυσε υπεύθυνα…

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις κάθε συνταγή όπως είναι, αλλά μη φοβηθείς να τις προσαρμόσεις στο γούστο και τη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις τη μία, υπέρτατη κούπα κακάο για σένα!

KOYZINA

Απλό και εύκολο γλυκό που θέλεις πάντα να έχεις στο ψυγείο σου!

 Άννα Χαλικιά

Υλικά για τη στρώση μπισκότου
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
90 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ
Υλικά για την κρέμα γιαουρτιού
800 γρ. γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κλασικό
4 κ.σ. μέλι
ξύσμα από 1 λεμόνι
Υλικά για την επικάλυψη
300 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας
χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση
1) Ετοιμάζουμε τη στρώση μπισκότου. Βάζουμε τα μπισκότα σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) και τα αλέθουμε.

2) Μεταφέρουμε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

3) Λιώνουμε το φρέσκο βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ σε μικρή κατσαρόλα και το ρίχνουμε στα μπισκότα.

4) Ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί τριφτό μείγμα.

5) Πιέζουμε το μισό μείγμα να εφαρμόσει σε γυάλινο σκεύος (ψυγείου).

6) Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κλασικό και προσθέτουμε το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

7) Απλώνουμε ομοιόμορφα το μισό μείγμα γιαουρτιού πάνω στη βάση μπισκότου.

8) Από πάνω πασπαλίζουμε με άλλο μισό μείγμα μπισκότου, φροντίζοντας να καλυφθεί η επιφάνειά του.
9) Καλύπτουμε με το άλλο μισό μείγμα γιαουρτιού, ισιώνοντας όσο μπορούμε την επιφάνειά του.

10) Σε μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με το χυμό λεμονιού.

11) Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μαρμελάδας πάνω στο γλυκό.

12) Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το σερβίρουμε.

13) Μπορούμε να φυλάμε το γλυκό στην κατάψυξη, καλυμμένο με διάφανη μεμβράνη, για να είναι πιο σφιχτό και δροσιστικό.

Madame Ginger

 

KOYZINA

Ένα παγωτό στη λογική του εκμέκ κανταΐφι, έχει βάση από σιροπιασμένο κανταΐφι με αμυγδαλάκι και από πάνω δύο γεύσεις παγωτό γιαούρτι. Το βύσσινο να μη λείπει…
Έτοιμο σε:1:20'
Ioanna Stamoulou

Για τη βάση και το σιρόπι
500γρ. κανταΐφι
100γρ. βούτυρο
¾ φλιτζανιού αμύγδαλα κοπανισμένα
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1½ φλιτζάνι νερό
1 ξυλάκι κανέλας
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Για το παγωτό
1 κονσέρβα φυτική σαντιγί
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα ή κονιάκ
½ κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
100γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια, λιωμένη στα μικροκύματα
100γρ. γλυκό κουταλιού βύσσινο

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 165οC. Παίρνετε ένα ταψάκι με αποσπώμενο πάτο διαμέτρου 28εκ. και μαγκώνετε από κάτω του ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος.

Χωρίζετε το κανταΐφι στη μέση και με ένα ψαλίδι ψιλοκόβετε το μισό και καλύπτετε με τα κομματάκια του τον πάτο του ταψιού. Πασπαλίζετε από πάνω το ψιλοκομμένο αμύγδαλο (αφού κρατήσετε λίγο στην άκρη για το σερβίρισμα), ρίχνετε κουταλιά κουταλιά λίγο βούτυρο, σκεπάζετε με λίγο από το υπόλοιπο κανταΐφι το οποίο ψιλοκόβετε επίσης και περιχύνετε με λίγο βούτυρο ακόμη. Το κανταΐφι που θα σας περισσέψει το απλώνετε ψιλοκομμένο σε ξεχωριστό ταψάκι και το βουτυρώνετε με το υπόλοιπο βούτυρο. Βάζετε τα ταψιά στο φούρνο και τα ψήνετε για 35 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κανταΐφι.

Στο μεταξύ ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και την κανέλα για 8 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρει βράση το σιρόπι κι αφού το ανακατέψετε λίγο στην αρχή για να διαλυθεί η ζάχαρη στο νερό. Στο τέλος προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και τραβάτε το σιρόπι από τη φωτιά. Αφήνετε να κρυώσει.

Ετοιμάζετε και το παγωτό: Χτυπάτε στο μίξερ τη φυτική σαντιγί για 5 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει. Προσθέτετε το λικέρ μαστίχας, το ζαχαρούχο γάλα και την κοπανισμένη μαστίχα και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά επιπλέον να φουσκώσει καλά το μίγμα. Ρίχνετε το γιαούρτι, χτυπάτε λίγο ακόμη να ενσωματωθεί και στο τέλος το χωρίζετε το παγωτό σε δύο μπολ και ανακατεύετε στο μισό τη λιωμένη σοκολάτα. Αφήνετε τα δύο παγωτά στην κατάψυξη.

Ξεφουρνίζετε τα δύο ταψάκια με το κανταΐφι και τα σιροπιάζετε μοιράζοντας με ένα κουτάλι το σιρόπι λίγο λίγο. Αφού κρυώσουν τα κανταΐφια, ντύνετε την περιφέρεια του ταψιού με τον αποσπώμενο πάτο με λωρίδες λαδόκολλας. Πάνω από το κανταΐφι στρώνετε πρώτα το σοκολατένιο παγωτό και από πάνω το λευκό. Αφήνετε την τούρτα στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

Όταν θέλετε να σερβίρετε ξεφορμάρετε και τοποθετείτε την τούρτα σε πιατέλα και αφαιρείτε τις λαδόκολλες. Από πάνω σπάζετε σε κομμάτια το δεύτερο κανταΐφι και διακοσμείτε με λίγο ψημένο και ψιλοκομμένο αμύγδαλο, γλυκό και σιρόπι βύσσινο. Κόβετε κομμάτια και μοιράζετε την τούρτα σε πιάτα.

KOYZINA

Υλικά

150 γραμμάρια μαλακό τυρί

180 γραμμάρια αλεύρι

60 γραμμάρια βούτυρο

1 κρόκο αυγού

1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό

Πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, τον κρόκο, το πιπέρι και το βούτυρο μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχει προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Τυλίγουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Φτιάχνουμε τα μπισκότα στο μέγεθος που θέλουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

KOYZINA

Λαχταριστή σαλάτα ρυζιού με λαχανικά και κοτόπουλο
Συστατικά

1 κ. σούπας ελαιόλαδο
500 gr φιλέτο μπούτι κοτόπουλο σε κύβους
αλάτι, πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
2 φλ. ζωμός λαχανικών
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 φλ. ρύζι
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
χυμός από 2 lime
2 κ. γλυκού ξύσμα lime
1/4 φλ. κόλιανδρος ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και αλατοπιπέρωσε καλά το κοτόπουλο.
Ρίξε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και σοτάρισε για τρία λεπτά.
Πρόσθεσε το σκόρδο και την πιπερίτσα και συνέχισε να ανακατεύεις για ένα λεπτό.
Ρίξε το ζωμό λαχανικών, τα φασόλια και το καλαμπόκι στην κατσαρόλα και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός πρόσθεσε το ρύζι.
Κάλυψε με το καπάκια και βράσε μέχρι να ετοιμαστεί το ρύζι.
Αφαίρεσε από τη φωτιά την κατσαρόλα και άφησέ την για πέντε λεπτά να “σταθεί”.

KOYZINA

Υλικά:

2 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια

1 διπλό πακέτο ζελέ φράουλα ή κεράσι
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
Λίγο γάλα

Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε το ζελέ και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Χτυπάτε τις κρέμες με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα πυρέξ στρώνεται μπισκότα αφού πρώτα τα έχετε βουτήξει σε γάλα, ρίχνεται το μισό μίγμα της κρέμας και από πάνω ξαναβάζετε μια στρώση μπισκότα με τον ίδιο τρόπο.

Καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα και τέλος ρίχνετε από πάνω το ζελέ το οποίο έχει αρχίσει να πήζει ελαφρώς. Το βάζετε στο ψυγείο για περίπου μια με μιάμιση ώρα και το τουρτάκι σας είναι έτοιμο!

KOYZINA

Υλικά για 3 μερίδες

½ κιλό Γαρίδες (ολόκληρες)
300 γραμ. Κριθαράκι (Χονδρό)
1 Κρεμμύδι (Ξερό)
150 ml Κρασί (1 ποτήρι)
1 σφηνάκι Ούζο
150 γραμ. Ντοματίνια
Μαϊντανός
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
6 κ.σ. Λάδι

Εκτέλεση

Για τις γαρίδες: Σε ένα μπολ βάζουμε τα κεφάλια, αφαιρούμε το τσόφλι κ τα ποδαράκια, τις καθαρίζουμε και τις πλένουμε καλά. Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε την ψίχα από τις γαρίδες.
Στο 1οτηγάνι ρίχνουμε 3 κ.σ. λάδι και το ½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά (δεν περιμένουμε να κάψει το λάδι). Έπειτα προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει. Τέλος, βάζουμε λίγο λίγο ζεστό νερό κ ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.

Στο 2ο τηγάνι ρίχνουμε 3 κ.σ. λάδι, το ½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα κεφάλια από τις γαρίδες σε χαμηλή φωτιά (δεν περιμένουμε να κάψει το λάδι). Στη συνέχεια, κόβουμε τα ντοματίνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με λίγο μπούκοβο. Κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια την ψίχα της γαρίδας και την προσθέτουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε το λευκό κρασί, το ούζο και ανακατεύουμε για λίγη ώρα μέχρι να βγει το ζουμί. Αφαιρούμε και πετάμε τα κεφάλια και μετά το υλικό από το 2ο τηγάνι προστίθεται στο 1ο με το κριθαράκι.

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό και στο τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

solife.gr

KOYZINA

Αυτα τα vegan “τυρένια” λαζάνια είναι γεμάτα με πρωτεϊνη, μανιτάρια και σπαράγγια
By Lady Papaya 

Υλικά για 3 με 4 άτομα
Για τα λαζάνια

1 πακέτο λαζάνια ΖΩΓΡΑΦΟΣ
2 κ.σ. (15 ml) ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες σχεδόν (2 κ.σ. or 12 γρ.)
2 φλιτζάνια κομμένα λευκά μανιτάρια
3 φλιτζάνια (400 γραμμάρια) λεπτοκομμένα σπαράγγια
Αλάτι – Πιπέρι

Για τη σάλτσα

4 κ.σ. ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, σχεδόν πολτοποιημένο (3 κ.σ. or 15 γρ.)
400 γρ. vegan cream cheese
400 γρ. φυτική κρέμα αμυγδάλου
1/2 κούπα vegan τυρί παρμεζάνας και λίγο παραπάνω για το σερβίρισμα
2 κ.σ μαγιά μπύρας
3 κ.σ. χυμός λεμονιού
Κόκκινο πιπέρι.

Εκτέλεση
Ζέστανε ένα γουόκ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Μόλις κάψει βάλε το ελαιόλαδο, τις 4 σκελίδες σκόρδο και τα μανιτάρια και τα σπαράγγια. Βάλε μία πρέζα αλάτι και πιπέρι και ανακάτευε.
Σόταρε για 6 λεπτά λεπτά ανακατατεύοντας συχνά, μέχρι τα μανιτάρια να γίνουν ελαφρώς καφέ και τα σπαράγγια να μαλακώσουν. Βγάλε από τη φωτιά το σκεύος και βάλ’ το πλάι.
Βράσε νερό και βάλε μέσα το λαζάνια να γίνουν.
Σε ένα άλλο βαθύ τηγάνι βάλε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες. Σόταρε για 2 με 3 λεπτά και μετά βγάλ’ το από τη φωτιά και άφησέ το δίπλα.
Σε ένα blender βάλε τις υπόλοιπες δύο ωμές σκελίδες σκόρδο, το σοταρισμένο σκόρδο, τη vegan cream cheese, τη φυτική κρέμα, τη vegan παρμεζάνα, τη μαγιά μπύρας, το χυμό λεμονιού, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι και λίγο ακόμα μαύρο πιπέρι.
Χτύπησέ τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ωραίο μείγμα. Δοκίμασέ το και δες αν θέλεις κάτι παραπάνω και όταν είσαι έτοιμη βάλε τη σάλτα στο γουόκ με τα μανιτάταρια και σπαράγγια. Ζέστανε ξανά το γουόκ σε μέτρια φωτιά μέχρι να δεις να βγαίνουν μικρές φουσκάλες και διατήρησε μία ζεστή θερμοκρασία. Ανακάτευε περιστασιακά για να μην κολλήσουν.
Πρόσθεσε τα λαζάνια και ανακάτεψέ τα όλα μαζί. Και έτοιμα! Αν θέλεις βάλε λίγη ακόμα παρμεζάνα από πάνω.

ladypapaya.com/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin