Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
Greek Dutch English French German Italian Spanish

Yπάρχουν καποια μυστικά που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα στη προσπάθεια μας

1 Η ζυγαριά

•Το καθημερινό ζύγισμα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της δίαιτας. Το μυστικό είναι να ζυγίζεστε μία φορά την εβδομάδα, ούτως ώστε να δώσετε στον εαυτό σας τη χαρά ότι χάσατε ικανοποιητικό βάρος και όχι ελάχιστα γραμμάρια.


2 Η βιασύνη

• Όλοι θέλουν να χάσουν γρήγορα πολλά κιλά! Γιατί αυτό είναι λάθος; Επειδή οι δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους (άνω των 1-2 κιλών την εβδομάδα) δεν συμβάλλουν στη μείωση του λίπους, αλλά κυρίως στη μη επιθυμητή απώλεια μυϊκής μάζας. O ενδεδειγμένος ρυθμός απώλειας βάρους, που εξασφαλίζει τη σωστή θρέψη του οργανισμού και την απώλεια λιπώδους ιστού, είναι το μισό με ένα κιλό την εβδομάδα. Μη βιάζεστε λοιπόν!

3 Η λάθος στιγμή

• Η δίαιτα αποτελεί αναμφίβολα μια ταλαιπωρία για τον οργανισμό, γι’ αυτό και συνιστάται να την ξεκινήσετε σε μια περίοδο ηρεμίας. Αντιθέτως, αποφύγετε να κάνετε δίαιτα σε περιόδους οικογενειακής ή επαγγελματικής πίεσης.

4 Τα light προϊόντα

• Έχει παρατηρηθεί ότι ενώ στην αγορά αυξάνει ο αριθμός των light προϊόντων, τα ποσοστά παχυσαρκίας δεν μειώνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, ορθή επιλογή αυτών των προϊόντων, π.χ. ένα αναψυκτικό light χωρίς θερμίδες μπορεί να ενταχθεί στη δίαιτά σας. Αντιθέτως, το να βάλετε 2 κουταλιές μαγιονέζα light στο σάντουιτς δεν παρέχει κάποιο όφελος, γιατί το γεγονός ότι είναι «ελαφριά» δεν σημαίνει ότι δεν έχει θερμίδες!

5 O αποκλεισμός

τροφίμων
• Oποιαδήποτε δίαιτα αποκλείει μια ολόκληρη ομάδα τροφίμων (π.χ. υδατάνθρακες, πρωτεΐνες) μπορεί να οδηγεί μεν σε απώλεια βάρους, αλλά ταυτόχρονα στερεί από τον οργανισμό πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ.). Επιπλέον, κατά κανόνα, η απώλεια βάρους που επιτυγχάνεται είναι πρόσκαιρη.

6 O... καναπές

• O συνδυασμός της δίαιτας με κάποια μορφή ήπιας άσκησης (π.χ. περπάτημα) είναι πάντα πιο αποτελεσματικός σε σχέση με το να κάνετε μόνο δίαιτα χωρίς άσκηση. Η σωματική δραστηριότητα θωρακίζει τους μυς, που λόγω της δίαιτας βάλλονται πρώτοι (κατά το αδυνάτισμα, ο οργανισμός «επιτίθεται» πρώτα στη μυϊκή μάζα και μετά στο λιπώδη ιστό).

Ζώδια-News

IMAGE
Τα Ζώδια Της Τρίτης 19/9
Με όπλο την λογική Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου...
IMAGE
Αφροδίτη στην Παρθένο 20/9 -1 4/10
 Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που...

Επικαιρότητα

IMAGE
Καιρός: Έρχεται Σαββατοκύριακο Με 38 Βαθμούς
Συνεχίζεται η καλοκαιρία: Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο με 38...
IMAGE
Ποια Θα Είναι Η Κατάσταση Του Καιρού Για Το 2017 - 2018 Με Βάση Τα Ημερομήνια
 Τα ημερομήνια είναι πανάρχαιος τρόπος πρόβλεψης του καιρού ο...