Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Όλες οι φίλες σας έχουν καταφέρει να συλλάβουν, εκτός από εσάς. Θέλετε να χαρείτε για την ευτυχία τους, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε τα δάκρυά σας. Αισθάνεστε ζήλια και εκνευρισμό. Πώς θα το αντιμετωπίσετε;

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οι περισσότερες γυναίκες περνούν μία περίοδο της ζωής τους, κατά την οποία αρκετές –εάν όχι όλες- φίλες τους είτε ήδη έχουν αποκτήσει ένα παιδί είτε κυοφορούν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, παρά μόνο όταν και εκείνες θέλουν ένα μωρό και ακόμα δεν το έχουν καταφέρει.

Η ψυχολογία τους επηρεάζεται αρνητικά, νομίζει ότι είναι η μοναδική, που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, ενώ ορισμένες φορές φθάνει ακόμα και να φθονεί τις γυναίκες, που έχουν παιδιά ή... φουσκωμένη κυλίτσα.

Τι πρέπει να κάνετε;

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και ηρεμήστε. Αυτό, που πρέπει να σας απασχολεί, δεν είναι το τι κάνουν οι γύρω σας, αλλά να συλλάβετε. Δεν φταίει κανένας, εάν εσείς δεν το έχετε καταφέρει ακόμα.

Δεν είναι σωστό να αποφεύγετε να κάνετε παρέα με ζευγάρια, που έχουν παιδιά, ή με εγκυμονούσες.

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις παρέες αυτές. Μάθετε από τις άλλες γυναίκες, εάν είχαν πρόβλημα τεκνοποίησης και πώς τα κατάφεραν.

Πάρτε συμβουλές από τη διατροφή τους και γενικότερα από τον τρόπο ζωής τους. Σκεφτείτε ότι εσείς μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος.

Μην αισθάνεστε άσχημα. Ρωτήστε. Μπορεί κάποια πληροφορία να σας είναι άγνωστη και από τη συζήτηση να λάβετε το ερέθισμα και να επικοινωνήσετε με τον γυναικολόγο σας.

Να θυμάστε ότι έχετε δύο συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια: τον σύντροφό σας και τον γιατρό σας.

mother.gr

Ζώδια-News

IMAGE
Ο Ήλιος Εισέρχεται Στον Ζυγό (Επιρροή Ως 23 Οκτωβρίου)
Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου...
IMAGE
Τα Ζώδια Της Παρασκευής 22/9
Μυστικά που βγαίνουν στο φως Διάβασε τις Ημερήσιες...

Επικαιρότητα

IMAGE
Φθινοπωρινή Ισημερία 22 Σεπτεμβρίου 2017
Γιατί ακούς συνέχεια "φθινοπωρινή ισημερία" αυτές τις μέρες; Η...
IMAGE
Έρχονται Φθινοπωρινές Ημέρες
Το Φθινόπωρο ξεκινάει με βροχές από τις 25 Σεπτεμβρίου     Το...