Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Οι μυρωδιές και οι εικόνες της άνοιξης αναμφίβολα ανεβάζουν την ερωτική μας επιθυμία, τι συμβαίνει όμως το φθινόπωρο;

Τονωτική δόση
Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η τεστοστερόνη αυξάνεται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του έτους. Αυτό υποστηρίζουν μελέτες που αφορούν στα επίπεδα των ορμονών ανάλογα με τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στα αρχέγονα ένστικτά μας ή τις αλλαγές στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Περισσότερη έλξη
Τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να είναι ο λόγος που οι γυναίκες παχαίνουν στη μέση σε σχέση με τους γοφούς το φθινόπωρο –αυτό τουλάχιστον διαπίστωσαν ερευνητές από τον Καναδά. Οι άνδρες αντιλαμβάνονται το γυναικείο σώμα ως πιο ελκυστικό κατά τους δροσερούς μήνες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Perception. Η τεστοστερόνη αυξάνει την ερωτική επιθυμία των ανδρών και αυτό λειτουργεί υπέρ των γυναικών.

Βραδιά ραντεβού
Τι καλύτερο από μια ταινία στον καναπέ μια βροχερή νύχτα. Μπορεί μερικοί άνδρες να διαφωνήσουν, ωστόσο έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ έδειξε ότι όσο η θερμοκρασία πέφτει και τα δύο φύλα επιζητούν περισσότερη ζεστασιά και θαλπωρή.

Κρύο, καιρός για δύο
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού πολλές φορές οδηγεί τα ζευγάρια να χωρίσουν ή να απατήσουν. Όσο πλησιάζει ο χειμώνας όμως, η ανάγκη για επιστροφή στην ασφάλεια και την οικειότητα μιας σχέσης μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

govastileto.gr

Ζώδια-News

IMAGE
Ο Ήλιος Εισέρχεται Στον Ζυγό (Επιρροή Ως 23 Οκτωβρίου)
Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου...
IMAGE
Τα Ζώδια Της Παρασκευής 22/9
Μυστικά που βγαίνουν στο φως Διάβασε τις Ημερήσιες...

Επικαιρότητα

IMAGE
Φθινοπωρινή Ισημερία 22 Σεπτεμβρίου 2017
Γιατί ακούς συνέχεια "φθινοπωρινή ισημερία" αυτές τις μέρες; Η...
IMAGE
Έρχονται Φθινοπωρινές Ημέρες
Το Φθινόπωρο ξεκινάει με βροχές από τις 25 Σεπτεμβρίου     Το...