Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Από τις 17 ως τις 22 Ιουνίου, η Αφροδίτη στο γήινο και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτό το πενθήμερο νιώθεις πιο ρομαντικά καθώς ο Ποσειδώνας αμβλύνει τις διαφορές και δίνει ένα πιο ονειρικό στοιχείο στις σχέσεις, σχηματίζοντας βοηθητική όψη με την Αφροδίτη. Αν μπορείς λοιπόν να απελευθερωθείς από την ονειροπόληση, θα καταφέρεις να νιώσεις πολύ όμορφα με ένα δικό σου άτομο.

 

Η ανάγκη σου για πιο δοτικές σχέσεις δείχνει πως δεν μπαίνεις σε καλούπια και αυτές τις μέρες μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα πολύ διαφορετικά από εσένα, χωρίς αυτό όμως να αποτελεί εμπόδιο για σένα. Ταυτόχρονα γίνεσαι πιο συμπονετικός και δείχνεις περισσότερη κατανόηση στους άλλους, ενώ είναι εξαιρετικές μέρες για να ζητήσεις συγγνώμη αν νιώθεις πως κάπου έπραξες λάθος ή να δεχτείς τη συγγνώμη του άλλου. Επίσης, μπορεί αυτές τις μέρες να ανταλλάξεις δώρα και γενικότερα εκδηλώνεις πιο εύκολα τα καλά σου συναισθήματα. Είναι μέρες μάλιστα που υπηρετείς το καλό του συνόλου.

Δέχεσαι λοιπόν περισσότερη αγάπη, τόσο από το ταίρι σου, όσο και από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ αν συμμετέχεις σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τότε θα έχεις πολύ σημαντικές εμπνεύσεις πάνω στη δουλειά σου, καθώς είναι διάστημα που οι τέχνες γενικότερα ευνοούνται. Παράλληλα, θέλεις να διασκεδάσεις περισσότερο, και ένα πιθανό σενάριο για πολλούς είναι πως βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ηθική συμπαράσταση. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις μέρες απεχθάνεσαι τη ρουτίνα, ενώ μέσα από τη διαίσθησή σου μπορείς να επωφεληθείς και οικονομικά.

astropedia.gr

Επικαιρότητα

IMAGE
Απροσπέλαστο Σήμερα 11 Οκτωβρίου Το Κέντρο Της Αθήνας
Σοβαρά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν όσοι κινηθούν σήμερα στο...