Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ερμής στην Παρθένο στις 10/9/2017, προβλέψεις για τα ζώδια.

Χάρης Αβραμόπουλος

Από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο. Όλη αυτήν την περίοδο θα μας απασχολήσουν θέματα υγείας και εργασίας καθώς και οι σχέσεις μας με τους γύρω μας. Αναλύουμε περισσότερο τα πράγματα και βάζουμε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σώμα μας και τη φροντίδα του, καθώς να ολοκληρώσουμε εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες που μας είχαν απασχολήσει στα τέλη του Ιούλη.

 

Ερμής στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ


Με την είσοδο του Ερμή στην παρθένο εργασιακά θέματα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Το κύριο μέλημα σας αυτήν την περίοδο είναι η εργασία σας και η καριέρα σας. Σημαντικές ευκαιρίες προκύπτουν που σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αυτήν την περίοδο δουλεύετε σκληρά για ένα έργο που μετά την ολοκλήρωση του θα σας προσφέρει δόξα και αναγνώριση. Είναι επίσης μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και τη βελτίωση της διατροφής σας. Αν είχατε πάρει παραπάνω κιλά στις διακοπές είναι ευκαιρία να κάνετε δίαιτα. 

ΤΑΥΡΟΣ


Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο. Τώρα τα θέματα που έδειχναν να είναι στάσιμα το προηγούμενο διάστημα τρέχουν τώρα με γρήγορους ρυθμούς. Αν είχατε κάνει μια νέα γνωριμία, τώρα θα τη δείτε να προχωράει. Ξέρετε τι θέλετε και είστε ξεκάθαροι απέναντι στο ταίρι σας. Αν είστε ακόμα μόνοι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας κινήσει την προσοχή. Η αυτοπεποίθηση σας είναι φανερά ανεβασμένη. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας μέσα από νέες αρμοδιότητες που θα σας δοθούν αυτό το διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους φέρνει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτήν την περίοδο αποφασίζετε να αποκαταστήσετε βλάβες και μικροεργασίες το σπίτι ενώ πολλοί αποφασίζετε να μετακομίσετε. Έρχεστε κοντά με συγγενείς και δικούς σας ανθρώπους. Σας δίνετε η δυνατότητα να λύσετε όποια παρεξήγηση υπήρχε στο παρελθόν με τους αγαπημένους σας. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο όμορφη, αφού προσπαθείτε να λύσετε τα θέματα που στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σας. Είστε καλοί συμβουλάτορες για τους γύρω σας αυτήν την περίοδο. Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο, τι ρομαντική εξέλιξη θα έχεις και πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που δεν περίμενες; Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο εκκινεί μια περίοδο με συχνές μετακινήσεις και πολλές επαφές και συναντήσεις. Έρχεστε κοντά με άτομα αγαπημένα που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Ο κύκλος σας διευρύνεται και ασχολείστε με νέες δραστηριότητες. Είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε μια καινούργια ξένη γλώσσα, να οργανώσετε ένα μακρύ ταξίδι ή να ολοκληρώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο της δουλειάς σας με κάποιο σεμινάριο. Οι σχέσεις σας με αδέρφια και γείτονες παίζουν σημαντικό ρόλο αυτήν την περίοδο. Είναι μια δημιουργική και παραγωγική περίοδος σε όλους τους τομείς. 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι ευκαιρία να βάλετε σε μια σειρά τα έξοδα σας και να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό. Μια σημαντική αγορά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τώρα. Είστε σε φάση που ξεκαθαρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις και βγάζετε από τη ζωή σας ότι νιώθετε ότι σας κρατάει πίσω και σας κάνει κακό. Μπορεί να προκύψουν μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο, που αρχικά θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια αλλά θα καταφέρετε να τα λύσετε γρήγορα και να τα ξεπεράσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας εκκινεί μια περίοδο που θα σας απασχολήσουν έντονα τα αισθηματικά και τα εργασιακά σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία να λύσετε οποιαδήποτε προβλήματα είχατε μέχρι τώρα με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία τώρα μπορεί να προχωρήσει σε κάτι όμορφο και να εξελιχτεί. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα υπάρχουν αλλαγές και σκαμπανεβάσματα στο καθημερινό σας πρόγραμμα που θα σας απορυθμίσουν. Κάντε σωστό προγραμματισμό της δουλειάς σας και συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους που είχατε στο παρελθόν. Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο τώρα μπορείτε μέσα από τη συζήτηση να βρείτε λύσεις και να φτιάξετε τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτήν την περίοδο ώστε να μη δίνετε τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά στους γύρω σας. Ένα μυστικό που αγνοούσατε αποκαλύπτεται και πέφτει φως σε μια υπόθεση που αποτελούσε μυστήριο μέχρι τώρα για εσάς. Η διαίσθηση σας είναι έντονη και θα έχετε την τάση με πρακτικούς τρόπους να λύνετε τις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλικές και κοινωνικές επαφές με τον Ερμή στην Παρθένο έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι γνωριμίες σας και ο κύκλος σας διευρύνεται και άτομα κύρους σας βοηθούν ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι μια καλή περίοδος να δείξετε μια πλευρά του εαυτού σας που δεν είχατε αποκαλύψει τόσο καιρό στους άλλους. Αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και τη στήριξή τους. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και τη γεμίζουν χαρά. Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωή σας που μόνο καλό μπορείτε να περιμένετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Με αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους σας μπορείτε να τα καταφέρετε και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Είναι πολύ πιθανό να σας ανατεθεί ένα δύσκολο έργο που θα χρειάζεται σχεδόν όλη την προσοχή σας και ενέργεια αυτό το διάστημα. Σχέδια που κάνατε μέσα στον Ιούλιο τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να είστε συνεπής και με προγραμματισμό. Αλλαγές στο χώρο εργασίας μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα νερά σας και να σας ξεβολέψουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με κάποια χώρα μακριά ή να αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι. Πολλοί από εσάς επίσης μπορεί να μετακομίσετε στο εξωτερικό μόνιμα. Ο κύκλος σας και οι γνώσεις σας διευρύνονται και είναι μια σημαντική περίοδος αν θέλετε να εξιδανικευτείτε σε ένα αντικείμενο. Σεμινάρια και ξένες γλώσσες μπορεί τώρα να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Έρχεστε σε επαφή με άτομα κύρους που σας δίνουν με τον τρόπο τους μια άλλη οπτική των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά. Θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε οποιαδήποτε οικονομική οφειλή έχετε και να βάλετε έναν προγραμματισμό στα έξοδά σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, έρχεστε πιο κοντά με κάποιο άτομο και δημιουργείτε μια σχέση πάθους. Αν είστε ήδη σε δεσμό ή γάμο είναι κατάλληλη εποχή να λύσετε όποια θέματα υπάρχουν και να ζητήσετε ανοιχτά από το σύντροφό σας αυτά που θέλετε ώστε να είστε ικανοποιημένοι.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας αυτήν την περίοδο. Αν είστε μόνοι έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια σχέση όπως την ονειρεύεστε καιρό τώρα. Μια νέα συνεργασία θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα δώσει τη δυνατότητα να φτάσετε ένα στόχο σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ώρες ή να συνεργαστείτε με άτομα που δεν γνωρίζετε. Παρόλα αυτά στο τέλος το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

e-zwdia.gr

 

Ζώδια-News

IMAGE
Ο Ήλιος Εισέρχεται Στον Ζυγό (Επιρροή Ως 23 Οκτωβρίου)
Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου...
IMAGE
Τα Ζώδια Της Παρασκευής 22/9
Μυστικά που βγαίνουν στο φως Διάβασε τις Ημερήσιες...

Επικαιρότητα

IMAGE
Φθινοπωρινή Ισημερία 22 Σεπτεμβρίου 2017
Γιατί ακούς συνέχεια "φθινοπωρινή ισημερία" αυτές τις μέρες; Η...
IMAGE
Έρχονται Φθινοπωρινές Ημέρες
Το Φθινόπωρο ξεκινάει με βροχές από τις 25 Σεπτεμβρίου     Το...