Μαρτίου 19, 2018

ΖΩΔΙΑ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί ερωτευθήκατε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο;

Μήπως νιώσατε σαν να γνωρίζατε το άτομο αυτό από πριν αν και δεν είχατε συναντηθεί ποτέ σε αυτή τη ζωή;

Η έλξη στην αρχή ήταν ακαταμάχητη. Κάνατε τα πάντα γι’ αυτό το άτομο, αλλά αναζητούσατε να πάρετε. Ίσως και να ξεχάσατε τις ανάγκες του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα;

Ατελείωτες συγκρούσεις και μετά ο χωρισμός. Μια μονόπλευρη σχέση, τον αγαπάτε ακόμα αλλά δεν μπορείτε να τον δείτε, δεν είναι πια δίπλα σας. Αφού νιώθατε ότι είχατε μια καρμική σχέση γιατί έχει φύγει από τη ζωή σας;


♥ Τα καρμικά διδάγματα της ψυχής μέσα από τις ερωτικές σχέσεις
Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για σας να καθορίσετε εάν ήσασταν σε μια καρμική ερωτική σχέση ίσως επειδή δεν γνωρίζετε με σαφήνεια την έννοια των καρμικών σχέσεων. Το Κάρμα είναι ο παγκόσμιος νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος που λέει ότι κάθε σκέψη, λόγος και δράση δημιουργεί τη σημερινή μας πραγματικότητα. Είναι επίσης, οι δράσεις, τα λόγια και οι πράξεις μας που θα γίνουν εμφανή μέσα από οποιαδήποτε σχέση έχουμε στη ζωή μας.

Μπορεί να έχουμε καρμικές ερωτικές σχέσεις στη ζωή μας οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων μας και να ανυψωθούμε πνευματικά. Κάποιες άλλες σχέσεις στη ζωή μας, μας φέρνουν πάλι αντιμέτωπους με τα πιο μύχια βάθη της ψυχής μας ή τις αρνητικές συμπεριφορές μας. Όλες οι καρμικές σχέσεις όμως δεν έχουν στόχο να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Εξυπηρετούν το σκοπό τους και φεύγουν.

Κάθε σχέση σας διδάσκει κάτι, είτε το θέλετε είτε όχι. Κάθε σχέση επηρεάζει τη ζωή σας για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε. Κάθε φορά που χρειάζεστε ένα μάθημα ζωής θα προσελκύσετε κάποιον στη ζωή σας, ο οποίος θα σας διδάξει κάτι. Έτσι, όταν θα πρέπει να συμπορευτείτε με κάποιον στη ζωή, θα προσελκύσετε μια θετική καρμική σχέση, την αδελφή ψυχή στη ζωή σας. Αν πρέπει να πάρετε κάποια μαθήματα ζωής, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις αδυναμίες σας, προσελκύετε οδυνηρές σχέσεις προκειμένου να αφομοιώσετε ένα μάθημα ζωής μέσα από τη διαδικασία της γνώσης και της επαφής με την άλλη ψυχή.

Κάποιες καρμικές σχέσεις έρχονται να σας διδάξουν ένα μάθημα, να σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της ψυχής σας. Κουβαλάνε μια ένταση από τις προηγούμενες ζωές που συνοδεύεται από πόνο, παραμέληση ή ζητήματα εγκατάλειψης. Αν εμπλέκεστε σε δύσκολες συνθήκες ή σχέσεις ξανά και ξανά, μπορεί η ψυχή σας να έχει κάνει κάποια «συμφωνία» με το σύμπαν προκειμένου να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε ως ψυχή. Μόλις μάθετε αυτά τα μαθήματα και πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, θα απολαύσετε τη ζωή!

Αυτός είναι ο σκοπός αυτών των σχέσεων: Να σας δώσουν αυτά τα μαθήματα, αυτές τις καρμικές εμπειρίες και ύστερα να φύγουν από τη ζωή σας. Εξάλλου, αυτό είχε συμφωνηθεί πριν να γεννηθείτε. Πριν ενσαρκωθείτε, αποφασίσατε μαζί με τους ουράνιους οδηγούς σας ποια ακριβώς μαθήματα θα μάθετε, πώς θα εξελιχθείτε και με ποιους θα έχετε αυτές τις εμπειρίες.

Όταν συναντάτε κάποιον και τον ερωτεύεστε παθιασμένα, τον αναγνωρίζετε σε ένα άλλο επίπεδο, πνευματικό, αναγνωρίζετε τη ψυχή του άλλου. Αυτό μπορεί συχνά να παρερμηνευθεί ως μια μοιραία καρμική σχέση που σκοπό έχει να μείνει για πάντα στη ζωή σας και μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει σύγχυση ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή. Κάποιες σχέσεις έχουν πολύ βαρύ κάρμα που δεν αφήνουν χώρο να αναπνεύσετε μεταξύ σας. Η ατελείωτη αφοσίωσή σας και η άνευ όρων αγάπη σας δεν μεταφράζονται το ίδιο από το σύντροφό σας. Και ενώ κατά βάθος το ξέρετε αυτό, κρατάτε τη σχέση ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Τα καρμικά μαθήματα που παρουσιάζονται μέσα από αυτές τις σχέσεις έχουν σκοπό να επαναφέρετε την ισορροπία. Μέσα από τις κατάλληλες ενέργειές σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το μοτίβο, να δείτε διαφορετικά κάποια πράγματα. Κι αυτό απαιτεί επίγνωση του εαυτού σας: Των προτερημάτων και των ελαττωμάτων σας. Όταν είστε σε ισορροπία με τον αληθινό εαυτό σας, ξέρετε τι θέλετε, έχετε ένα στόχο, επιλέγετε να μη δημιουργήσετε αρνητικό κάρμα πληγώνοντας σκόπιμα και για προσωπικό όφελος τον άλλον.

♥ Σεξουαλική έλξη και Κάρμα
Σε μια σχέση, όσο ισχυρότερη είναι η σωματική έλξη, τόσο ισχυρότερο είναι το καρμικό μάθημα. Η σωματική έλξη (σεξουαλική χημεία) σχεδιάστηκε από το σύμπαν για να σας κρατήσει με αυτό το άτομο για να σας βοηθήσει να δείτε το βάθος του εαυτού σας. Γιατί αν πραγματικά γνωρίζατε τον πόνο που θα περάσετε με αυτό το άτομο, θα φεύγατε τρέχοντας! Η ισχυρή σεξουαλική έλξη σας κρατά για να μάθετε το μάθημα και να μπορέσετε να αναπτυχθείτε. Με αυτή την εμπειρία και το μάθημα με αυτό το πρόσωπο, θα έχετε βγει από αυτή τη σχέση ένα καλύτερο άτομο.

Το Κάρμα σας κάνει να μην έχετε πολύ έλεγχο στα συναισθήματά σας, δεν μπορείτε να τα κρύψετε και για να πούμε την αλήθεια σας καλεί να τα αντιμετωπίσετε. Τι είναι όμως, αυτό που θα σας επαναφέρει πίσω στην ισορροπία, να εναρμονιστείτε με τον αληθινό εαυτό σας; Για να νιώσετε συναισθηματική δύναμη πρέπει να μπορέσετε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και το σύντροφό σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας χωρίς να κατηγορείτε τον άλλον.

Και αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας: Η πραγματική δουλειά αρχίζει από το μυαλό σας το οποίο κατευθύνει τη δράση σας. Κάθε θετικό βήμα που κάνετε, σας φέρνει πιο κοντά στον πραγματικό αυθεντικό εαυτό σας και απελευθερώνει το αρνητικό κάρμα με το εν λόγω πρόσωπο. Είναι οι αλυσίδες που σας κρατούν πίσω από την πνευματική σας εξέλιξη.

Όταν το Κάρμα με το άλλο πρόσωπο έχει επιλυθεί, η έλξη εξανεμίζεται και μειώνεται και αισθάνεστε ότι μια σελίδα στη ζωή σας έχει γυρίσει. Το βάρος της ψυχής σας ελαφραίνει και είναι πλέον εύκολο να κάνετε ένα βήμα μπροστά, η αγάπη ίσως υπάρχει ακόμα αλλά δεν είναι το ίδιο παθιασμένη.

Το μάθημα της απομάκρυνσης από μια οδυνηρή σχέση είναι η ψυχική σας ενδυνάμωση, ώστε να αποτρέψετε να εμπλακείτε σε επώδυνες σχέσεις στο μέλλον. Το Κάρμα πλέον έχει επιλυθεί, η ζωή σας κινείται ελεύθερα. Πάντα να θυμάστε: Η διέξοδος από μια αρνητική καρμική σχέση είναι η συγχώρεση, τόσο για τον άλλο όσο και για τον εαυτό σας.

astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Το Σάββατο στις 17 Μαρτίου και ώρα 3 & 11 μεσημβρινή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα. Η πρώτη νέα σελήνη μετά την ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου που σκοπό έχει εκτός από το να κάνουμε ενάρξεις και ν’ αναθεωρήσουμε θέσεις και συμπεριφορές, ν’ αλλάξει τα δεδομένα που δημιούργησε η έκλειψη. Το ζώδιο που θα φιλοξενήσει το καινούργιο φεγγάρι είναι αυτό των Ιχθύων και συγκεκριμένα η 27η μοίρα τους. Ως εκ τούτου αντιλαμβανόμαστε ότι το φαινόμενο θα επηρεάσει σημαντικά τους Μεταβλητούς (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες ή Ωροσκόπο, Μεσουράνημα κοντά στην παραπάνω μοίρα των ζωδίων που προαναφέρονται. Θα επηρεαστούν επίσης πιο ήπια και ίσως πιο θετικά πρωτίστως τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και λιγότερο τα γήινα Ταύροι, Αιγόκεροι του ίδιου πάντα δεκαημέρου.

Ξεκινώντας την ανάλυση της Νέας Σελήνης το πρώτο που σημειώνουμε είναι ότι γίνεται σε μεταβλητό ζώδιο και με την πολύ έντονη παρουσία του παρορμητικού σταυρού. Άρα θα έχουμε γρήγορα γεγονότα και προφανώς ένα ευμετάβλητο περιβάλλον που θα δώσει βραχυχρόνια αποτελέσματα. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με το Χείρωνα μιλάει για τις πληγές του σώματος και της ψυχής που παραμένουν ανοιχτές ή που με κάποια αιφνίδια γεγονότα (Άρης σε τετράγωνο με τη ΝΣ) θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Από τι δε θα μπορέσουμε λοιπόν να ξεφύγουμε; Από τον πόνο!!! Από το τραύμα που ψάχνει γιατρειά, από τις ερινύες που μας κυνηγούν και από τα φαντάσματα του παρελθόντος που στοιχειώνουν το παρόν.

Όμως αυτό το φεγγάρι κρύβει μεγάλες ευκαιρίες. Ευκαιρίες που θ’ ανοίξουν το δρόμο του αύριο σε όλα τα επίπεδα. Ο Δίας από τον Σκορπιό έρχεται σαν από μηχανής Θεός να προσφέρει την καλοκάγαθη χορηγία του, δίνοντας τη δυνατότητα της επιτυχούς υπερπήδησης των εμποδίων. Δεν είναι όμως μόνο ο Δίας που ενισχύει τις πιθανότητες για ολοκληρωτική απαλλαγή απ’ τα δεινά. Ο Άρης ο πλανήτης που δημιουργεί την ένταση και φέρνει τα οξέα γεγονότα, στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει και τις λύσεις. Όμως όλο το σκηνικό που δημιουργείται τελικά μας παραπέμπει σε αυτό που ο άνθρωπος φοβάται από τα γεννοφάσκια του. Την ΑΛΛΑΓΗ!!! Σε κάποιους η αλλαγή θα έρθει μ’ ένα συναρπαστικό τρόπο όπως μία νέα γνωριμία ή μια πρόταση για μία καταπληκτική δουλειά. Υπάρχει και η μερίδα όμως εκείνων που θα πρέπει να σκάψουν μέσα τους και να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που θέλουν ν’ αλλάξουν. Αυτή η ομάδα ανθρώπων δεν είναι λιγότερο τυχερή απλά εθελοτυφλεί, ή κομπιάζει στο ν’ αναγνωρίσει τα σφάλματα του συστήματος.

Όπως και να έχει ένας νέος κύκλος ξεκινάει και οφείλουμε να τον καλωσορίσουμε. Κάτι καινούργιο γεννιέται και η γέννα προϋποθέτει οδύνες. Το Σύμπαν φίλες και φίλοι δεν προβλέπει επισκληρίδιο αναισθησία….

Κριός

Βρίσκεστε σε μία φάση προετοιμασίας πιθανόν ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Η απομόνωση και η έρευνα θ’ αποδώσουν τα μέγιστα στο εγγύς μέλλον. Μυστικές συναντήσεις ή ένα παρασκήνιο που δημιουργείται πιθανόν να σας απασχολήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος

Οι φίλοι και οι ομάδες στις οποίες εμπλέκεστε είναι ο τομέας που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη. Ένα πρόβλημα μέσα σε αυτούς τους κύκλους θα σας απασχολήσει και θα κινηθείτε δυναμικά προς τη λύση του.

Δίδυμοι

Κάτι δεν προχωράει στα επαγγελματικά και χρειάζεται τη δυναμική παρέμβαση σας. Στραφείτε προς το δίκτυο και την τεχνολογία που σας προσφέρουν ένα τεράστιο πεδίο δημιουργικότητας.

Καρκίνος

Μέσα στο λαβύρινθο των προβλημάτων εμφανίζεται μπροστά σας μία έξοδος κινδύνου. Ανοίξτε την πόρτα και δείτε τις προοπτικές. Εμφανίζονται ευκαιρίες, ίσως καμουφλαρισμένες, σας δίνεται όμως η δυνατότητα να γιατρέψετε πληγές που έχουν δημιουργήσει σχέσεις ή συνεργασίες.

Λέων

Το πρώτο που ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη είναι το ένστικτο σας. Ακούστε τι έχει να σας πει η ψυχή σας και υπακούστε στην καθοδήγηση της. Ο νέος δρόμος που ανοίγεται θα μπορούσε να δώσει λύσεις σ’ ένα οικονομικό θέμα ή στην εντατικοποίηση της ερωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι οι στόχοι της Νέας Σελήνης που σας επηρεάζει άμεσα. Προσπαθήστε να είστε 100% με τον/την σύντροφο σας κατά τη διάρκεια των προσωπικών σας στιγμών, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Στον τομέα των συνεργασιών ίσως η λύση να βρίσκεται στην χρηματοδότηση από τρίτη πηγή.

Ζυγός

Αλλαγές στην καθημερινότητα ακόμη και στις εργασιακές σας συνθήκες φέρνει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου. Νέες διαδικασίες ή νέες συνθήκες έρχονται να σας αναστατώσουν μέχρι να τις κάνετε κτήμα σας και να ενταχθούν στη ρουτίνα σας. Προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες.

Σκορπιός

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά ρίσκα και τα τυχερά παιχνίδια είναι από τους τομείς της ζωής σας που αναδεικνύει θετικά η Νέα Σελήνη του Μαρτίου. Ωστόσο απαιτείται αυτοσυγκράτηση στον οικονομικό τομέα όπου φαίνεται να προκύπτουν απρογραμμάτιστα έξοδα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη ενός πιο εσωστρεφούς κύκλους που απαιτεί ν’ ακούσετε τις ανάγκες της ψυχής σας προκειμένου να την ανακουφίσετε. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται και κάποιες εντάσεις με τα άτομα της οικογένειας ή αυτούς που συγκατοικείτε. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να βρείτε μία ευφάνταστη λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα.

Αιγόκερως

Μέσα από ένα επίπονο γεγονός θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς και φίλους δίνοντας ένα νέο πλαίσιο στις σχέσεις σας το οποίο στηρίζεται στην πιο πλούσια επικοινωνία. Ωστόσο χρειάζεται επιπλέον προσοχή στις μετακινήσεις και στα σημαντικά σας έγγραφα.

Υδροχόος

Για ακόμη μία φορά θα πρέπει να σκύψετε πάνω στα οικονομικά σας ζητήματα και να τα συνειδητοποιήσετε. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα, όχι με εύκολο τρόπο, να δείτε που συνεχίζετε να κάνετε λάθος. Επαγγελματικά αυτό το διάστημα ανοίγονται δρόμοι μέσω της τεχνολογίας και του δικτύου.

Ιχθύες

Ως οικοδεσπότες και οικοδέσποινες της Νέας Σελήνης επηρεάζεστε περισσότερο απ’ τον καθένα ειδικά όσοι έχουν γενέθλια κοντά στην 17/3. Για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη θα χρωματίσει όλη τη γενέθλια χρονιά. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα επαγγελματικά, η φυσική σας κατάσταση αλλά και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε αποκτούν μία δυναμική. Οι αλλαγές που θα γίνουν στους παραπάνω τομείς έχουν σκοπό να σας βγάλουν απ’ το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε. Ακόμη και αν νιώσετε ότι κάποιος ρίχνει αλάτι στην πληγή σας μην φοβηθείτε να περάσετε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης.

ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ!

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλείδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Απ’ ότι φαίνεται θα διανύσετε το μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες αφού πρώτα εξετάσετε για άλλη μια φορά τις αξίες που θέτετε. Ύστερα με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Οι Ημερήσιες προβλέψεις Ταρώ για Παρασκευή 16 Μαρτίου από την Άννα Μπελίτση! Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Μέρα δημιουργικότητας, χαράς αλλά και ευδαιμονίας είναι η σημερινή Παρασκευή, με την κάρτα Ταρώ της Μεγάλης Αρκάνα την Αυτοκράτειρα, να επηρεάζει άκρως θετικά τις γενικές τάσεις της ημέρας αλλά και να μας δίνει το μήνυμα ότι όπως αναγεννιέται η φύση, έτσι και εμείς αυτή την ημέρα μπορούμε να νιώσουμε μέσα μας περισσότερη πίστη, αγάπη και ελπίδα.

Αυτή την ημέρα μπορούμε να προσεγγίσουμε τις επιθυμίες μας, να σπείρουμε τους καρπούς που θα θερίσουμε λίγο αργότερα ενώ παράλληλα οι δραστηριότητες της ημέρας μπορούν να μας προσφέρουν το αίσθημα της αφθονίας τόσο σε ψυχικό, πνευματικό όσο και σε υλικό επίπεδο.

Τα ζώδια που σήμερα ευνοούνται: Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν: Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι

Ας δούμε τις γενικές τάσεις για κάθε ζώδιο με σύντομα Ταρώ Tips:

Κριός: Μέρα κατάλληλη για να θέσεις στόχους και για να έχεις την επιμονή και τον δυναμισμό για να τους πετύχεις. Νιώθεις περισσότερη σιγουριά με τα δεδομένα γύρω σου και δέχεσαι και υποστήριξη στις κινήσεις σου.

Ταύρος: Μέρα ιδανική για να προγραμματίσεις μία μετακίνηση αλλά και για να δεχθείς συναισθηματική ανταμοιβή από ένα άτομο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Δίδυμος: Όμορφες θα είναι οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις επιβεβαίωση ενώ παράλληλα θα αναζωπυρωθούν και κάποιες ερωτικές σου προσδοκίες.

Καρκίνος: Χαρούμενα είναι τα νέα της σημερινής ημέρας, αφού φαίνεται ότι δέχεσαι την αναγνώριση που περίμενες και κάνεις ανοδικά βήματα που σε βοηθούν να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή σου!

Λέων: Καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον και στην εξέλιξη σου. Μία κίνηση αγάπης θα σε γαληνέψει και θα σου δώσει το αίσθημα της ηρεμίας και της ικανοποίησης.

Παρθένος: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανασυγκροτήσεις τις επιθυμίες σου και να σκεφτείς τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για το μέλλον και την πορεία σου! Μπορεί να νιώσεις μοναχικά σήμερα, όμως να θυμάσαι πώς κάθε εμπόδιο είναι μόνο για καλό.

Ζυγός: Ξαφνικές εκπλήξεις σου δίνουν το αίσθημα της χαράς αλλά και του ευχάριστου αιφνιδιασμού! Η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και προτάσεις που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου.

Σκορπιός: Ξεπερνάς ένα σημαντικό πρόβλημα και νιώθεις πιο ανάλαφρα, δημιουργικά ενώ είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση και να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Η μέρα ευνοεί την αποκατάσταση μίας σχέσης.

Τοξότης: Σήμερα θα το ρίξεις στο σωρολό, και ναι μεν μπορεί να το απολαύσεις και να περάσεις καλά όμως η επιπολαιότητα και η βιασύνη θα σε οδηγήσουν σε λάθη που θα τα πληρώσεις λίγο αργότερα. Συγκρατήσου λοιπόν.

Αιγόκερως: Κάθε τέλος είναι πάντα και μία νέα αρχή και αυτή την ημέρα ενώ κλείνουν κάποια ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος συνειδητοποιείς ότι γίνονται και νέες ενάρξεις που σου δίνουν μεγάλη χαρά

Υδροχόος: Η μέρα είναι ιδανική για την αποκατάσταση μίας σχέσης αλλά και για την επίλυση διαφωνιών που είχαν προκύψει στην αισθηματική σου ζωή! Δώσε τόπο στην αργή και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύς: Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου! Από την άλλη πλευρά και η ερωτική σου ζωή μπορεί να σου χαρίσει απολαύσεις, αρκεί να αποφύγεις τις ζήλιες!

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Πως ηρεμούν τα ζώδια
Δες όλους τους ιδανικούς τρόπους για να ηρεμήσει κάθε ζώδιο! Μάθε όλα τα μυστικά για να μπορείς να είσαι σε φάση ΖΕΝ

Πως ηρεμούν τα ζώδια

Ζούμε στην εποχή των γρήγορων ρυθμών, του τρεξίματος, του άγχους και των συνεχόμενων αυξανόμενων απαιτήσεων ... Μέσα σε όλα αυτά, αναζητούμε τρόπους να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε, να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε το σώμα αλλά και το πνεύμα μας... Δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο όμως γιατί ;; Γιατί χάνουμε την ουσιαστική επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό

Μία πολύ συχνά σας ερώτηση είναι «Πώς ηρεμούν τα ζώδια»; Όλοι παραπονιέστε πως ο σύντροφος είναι στην τσίτα, ο εργοδότης στην δουλειά δεν ηρεμεί με τίποτα, η οικογένεια είναι μέσα στα νεύρα και αναζητάτε τρόπους ηρεμίας ...

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι τα πιο νευρικά αλλά και τα πιο ήρεμα ζώδια.

Νευρικά Ζώδια: Κριός, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Υδροχόος

Ήρεμα Ζώδια: Ταύρος, Λέοντας, Ζυγός, Ιχθύς

Ανάλογα με τα φεγγάρια τους: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Με αυτόν ακριβώς τον «μπούσουλα» πάμε να δούμε πώς μπορεί να ηρεμήσει κάθε ζώδιο (ή και ωροσκόπο)στις στιγμές κρίσης και έντασης:

ΚΡΙΟΣ
Για να ηρεμήσει ένας Κριός θέλει κίνηση, περπάτημα, γυμναστική και σωματική άσκηση για να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να πάει για ύπνο σαν πουλάκι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μαγειρική, οι οικοτεχνίες, η διακόσμηση και η κηπουρική είναι οι δραστηριότητες που πραγματικά ξεκουράζουν και χαλαρώνουν έναν Ταύρο. Αν δεν ασχοληθεί με κάτι από αυτά τότε το ρίχνει στο φαϊ όπου και σε αυτή την περίπτωση ηρεμεί αλλά γκρινιάζει γιατί την άλλη μέρα δεν θα του κλείνει το τζιν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ιδανική λύση για να ηρεμήσει ένας Δίδυμος είναι μία και μόνο μία ... Να ταξιδέψει! Στις περιόδους που το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, η ιδανική λύση είναι η κατεύθυνση προς το Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό που θα αποφασιστεί καθ’ οδόν! Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι εύκολο να ταξιδεύουμε συνέχεια, ο δίδυμος μπορεί να ηρεμήσει και μία εποικοδομητική κουβέντα ή με το διάβασμα ενός καλού βιβλίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ηρεμεί όταν είναι στην φωλιά του, στο σπίτι του, με τις παντόφλες του και τα αγαπημένα του πρόσωπα! Η αγάπη είναι το μοναδικό αντίδοτο της ηρεμίας του ενώ η αγκαλιά της μαμάς, μαζί με το ζεστό της φαγητό αποτελούν πραγματικά η θεραπεία για κάθε δυσάρεστο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας ηρεμεί κατά κύριο λόγο με shoppingtherapyωστόσο επειδή το σπορ αυτό είναι αρκετά απαιτητικό και δαπανηρό υπάρχουν και άλλοι τρόποι χαλάρωσης για αυτό το ζώδιο! Ποιοι είναι αυτοί; Φλερτ, διασκέδαση με φίλους, κομμωτήριο, νύχια, περιποιήσεις ....!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος ηρεμεί με την ζεστασιά και την φροντίδα που δίνει σε ένα ζώο, αλλά και με το παιχνίδι με τα κατοικίδια που τον βοηθά να διώξει μακριά το στρες. Η υιοθέτηση λοιπόν ενός μικρού τετράποδου φίλου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον παρθένο να ηρεμεί σε κάθε τεταμένη στιγμή!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός συγκαταλέγεται στα ήρεμα ζώδια ωστόσο τις στιγμές που φορτώνει, πιέζεται και ξεχειλίζει από κούραση ή και ένταση η λύση είναι μόνο μία: Οι αγκαλιές, τα χάδια, τα φιλιά αλλά και να αναλάβεις εσύ για αυτόν όλες του τις σημαντικές υποχρεώσεις για να τον ξεκουράσεις! Περιττό να σου πω ότι τον ηρεμεί η μουσική ή μία καλή ταινία, αρκεί πάντα να έχει και καλή παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός για να ηρεμήσει θέλει την απομόνωσή του , την ησυχία του, την ψυχανάλυση των σκέψεων και των συναισθημάτων του και την ησυχία του! Ένας ακόμα καλός τρόπος για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει είναι το διάβασμα ενός βιβλίου αλλά και ... το σεξ... το οποίο πραγματικά τον χαλαρώνει και τον κάνει να βρίσκει και πάλι τις δυνάμεις του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως ο Δίδυμος έτσι και ο Τοξότης αγαπούν τα ταξίδια τα οποία έχουν άκρως χαλαρωτικό χαρακτήρα και τους βοηθούν να φορτίζουν τις μπαταρίες τους! Ο Τοξότης όμως ξεκουράζεται και μέσα από σεμινάρια, νέες δραστηριότητες, ενασχόληση με το διαδίκτυο όπου με όλα αυτά μπορεί πραγματικά να ξεκουραστεί και να γίνει ήρεμος σαν πουλάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου γιατί δεν δείχνει ποτέ την κούραση του και πιέζει πολύ τον εαυτό του προκειμένου να είναι σωστός και όπως πρέπει σε όλα. Για να χαλαρώσει να ηρεμήσει, αρκεί να πάρει μία άδεια από την δουλειά του και να έρθει σε επαφή με την φύση. Επιπλέον ένα οικογενειακό τραπέζι και η επαφή του με πολύ στενούς του ανθρώπους είναι μερικά από τα tipsγια να ηρεμήσει και να νιώσει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τι θέλει ένας Υδροχόος για να είναι ήρεμος; φίλους, δικτύωση, επαφές, ενασχόληση με θέματα της κοινής γνώμης και της επικαιρότητας αλλά και ... φιλανθρωπίες. Ναι, για τον υδροχόο το αντίδοτο που του προσφέρει ηρεμία είναι να νιώσει σημαντικός μέσα από την προσφορά του στο σύνολο.

ΙΧΘΥΣ
Ένας Ιχθύς για να ηρεμήσει θέλει ήρεμη, αγαπητή συντροφιά, ατμόσφαιρα, εκδηλώσεις αγάπης, καλό φαγητό αλλά και πολλά όνειρα για σχέδια που αφορούν το μέλλον! Επιπλέον αν και το αποφεύγει, έχει να το παραδεχθεί ότι πάντα τον ηρεμεί, το να απομονώνεται κάποιες στιγμές προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό του!

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και οι αντιδράσεις τους όταν βιώνουν μία προδοσία στα αισθηματικά ή γενικότερα στις σχέσεις τους!

Προδοσία ένα πιάτο που όπως λένε τρώγεται κρύο, όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Ποιος είναι αυτός που στην ζωή του δεν βίωσε έστω και μία στιγμή την δυσάρεστη εμπειρία από προδοσία ενός φίλου, ενός έρωτα, ενός γάμου, ή ακόμα και μίας συνεργασίας... ΚΑΝΕΙΣ! Μπορεί ο κάθε ένας να νιώθει ότι η προδοσία που έζησε ήταν μεγαλύτερη , στην ουσία όμως το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο και μία αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε πονέσει επειδή προδόθηκαν τα συναισθήματά μας.

Δες στο παρακάτω άρθρο πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στην προδοσία! Σου προτείνω να διαβάσεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου!

Πότε θα ζήσεις τη μία, μοναδική και μεγάλη αγάπη της ζωής σου;
Η μελέτη του αστρολογικού σου χάρτη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις! Οι αστρολόγοι μας είναι ΕΔΩ κοντά σου!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Κριός
Ο πολεμοχαρής Κριός στα λέει χύμα και τσουβαλάτα για να ξεδώσει και να του φύγει ο θυμός και η ένταση ... Δεν θα σου χαρίσει κάστανο, αλλά θα εκτονωθεί για όλη την προδοσία που του έκανες. Ότι και να του έχεις κάνει, όσο και να έχει θυμώσει... το σίγουρο είναι ότι πολύ γρήγορα θα ξεθυμάνει και θα του περάσει το συμβάν!

Ταύρος
Ο Ταύρος το κρατάει Μανιάτικο και δεν μπορεί να συγχωρήσει την προδοσία ... Όταν την ανακαλύψει μάλιστα γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο και δεν μπορεί κανείς να αναγνωρίσει πώς είναι δυνατόν αυτός ο ήρεμος, σταθερός και καλόβολος άνθρωπος να αντιδρά με αυτό τον τρόπο! Ωστόσο,μετά την προδοσία ο Ταύρος μελαγχολεί, κλείνεται στον εαυτό του και στην συνέχεια δεν εμπιστεύεται εύκολα.

Δίδυμος
Σιγά μην κλάψω, σιγά μην πληγωθώ σκέφτεται και τραγουδά ο Δίδυμος όταν ζει ένα περιστατικό προδοσίας... Μα συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, ας πρόσεχα λέει ... και αμέσως γυρίζει σελίδα και πάει παρακάτω χωρίς να δώσει ιδιαίτερη έκταση στο θέμα ... Φυσικά είναι από τους τύπους που δεν κρατά κακία και δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος
Προσοχή Δαγκώνει... Αυτή ακριβώς θα μπορούσε να είναι ο τίτλος περιγραφής του Καρκίνου ο οποίος έχει γευτεί το κρύο πιάτο της προδοσίας. Πληγώνεται, τα βάζει πρώτα με τον εαυτό του, μετά με τον άνθρωπο που τον πρόδωσε και αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάποιος του πρόδωσε την καρδιά και το συναίσθημα... Μένει κολλημένος στο παρελθόν και δεν συγχωρεί εύκολα ...

Λέων
Είναι δυνατόν να προδοθεί ο Βασιλιάς;;; Μα υπάρχει κάποιος που μπορούσε να προδώσει τον έναν και μοναδικό Λέοντα;;; Κι όμως ακόμα και ένα Λιοντάρι έχει ζήσει την προδοσία .. Πώς αντιδρά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δείχνει σε όλους ότι δεν τρέχει κάτι και ότι είναι μία χαρά ... Προσπαθεί με έμμεσο τρόπο να πάρει την εκδίκησή του παρουσιάζοντας ότι δεν του καίγεται καρφάκι ... Μέσα του ωστόσο βράζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, με τον εγωισμό του να έχει τσαλακωθεί και να έχει πέσει στα τάρταρα!

Παρθένος
Στην περίπτωση του ζωδίου της Παρθένου τα πράγματα είναι λυτά και απόλυτα ξεκάθαρα. Όταν ένας Παρθένος φάει την προδοσία στο πιάτο η πρώτη αντίδραση (την οποία και θα συνεχίσει) είναι να το ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να κλάψει, να πονέσει ή να οδηγηθεί σε υπερβολές. Θα ανασυγκροτηθεί ψυχολογικά βάζοντας την ζωή του και πάλι σε μία σειρά.

Ζυγός
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ειδική περίπτωση ζωδίου ... Τι εννοώ; Μα φυσικά ο Ζυγός αν προδοθεί θα πλαντάξει στο κλάμα, θα νιώσει ότι ήρθε η συντέλεια, δεν θα τον πειράξει τόσο η προδοσία όσο το γεγονός ότι έχασε έναν άνθρωπο από κοντά του ... Ανάμεσα στο δάκρυ και τους γοερούς αναστεναγμούς, άμεσα θα πάρει το τηλέφωνο στο χέρι αναζητώντας την πρώτη εύκαιρη παρηγοριά ... Την άλλη μέρα είναι περδίκι (αφού βρήκε αντικαταστάτη)

Σκορπιός
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον εκδικητικό του Ζωδιακού, τον Σκορπιό που το χειρότερό του είναι να τον προδώσουν ... Δεν εμπιστεύεται εύκολα, είναι καχύποπτος, κρατά πάντα κρυφά χαρτιά έτσι λοιπόν ανακαλύπτει την προδοσία αρκετά γρήγορα, παρόλα αυτά του είναι ασήκωτη και ασυγχώρητη! Τι κάνει;;; Σου ρίχνει το δόλωμα ότι όλα είναι καλά, προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα και ... στην φέρνει πισώπλατα με τον πιο άσχημο τρόπο!

Τοξότης
Ας φιλοσοφήσουμε λίγο την προδοσία ... σκέφτεται ο Τοξότης όταν ο φίλος, ο εραστής ή ο συνεργάτης τον προδώσουν! Σιγά μην τα βάψει μαύρα ο αισιόδοξος και κεφάτος του Ζωδιακού ... Αμ δε ...! Είναι της άποψης ότι ακόμα και η προδοσία είναι μία σημαντική εμπειρία που κάθε άνθρωπος πρέπει να ζήσει, για να ξέρει μετά τι πρέπει να προσέχει ...

Αιγόκερως
Η προδοσία για τον Αιγόκερω συνεπάγεται με τιμωρία και η καλύτερη όλων των τιμωριών είναι η απαξίωση, η αδιαφορία και η πλήρη διαγραφή! Όταν ένας Αιγόκερως βιώσει την δυσάρεστη εμπειρία της προδοσίας λέει «τέλος» και το εννοεί ! Όσο και να πονάει δεν θα το δείξει, βάζει τα όρια του και πηγαίνει παρακάτω, κουβαλώντας στην πλάτη του το βάρος της ευθύνης που είχε ο ίδιος για την προδοσία που βίωσε...

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι έχει προοδευτικό μυαλό και είναι πάντα μπροστά σε όλα ....Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι μπορεί να αποδεχθεί ή και να συγχωρέσει εύκολα την προδοσία. Όταν του βγαίνει στην επιφάνεια πληγώνεται και αντιδρά σπασμωδικά, εκρηκτικά ... αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι η προδοσία από φιλικό πρόσωπο. Όταν του περάσει μπορεί να συγχωρέσει να δώσει ξανά μία ευκαιρία ... δεν σημαίνει όμως ότι έχει ξεχάσει πώς τον έκανες να νιώσει.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δύσκολα μπορεί να παραδεχθεί και να αποδεχθεί το γεγονός ότι προδόθηκε ... Συνήθως είναι ο τελευταίος που το παίρνει πρέφα γιατί είναι από τους καλοπροαίρετους ανθρώπους που ζει στο δικό του ροζ συννεφάκι όταν αγαπά έναν άνθρωπο ... Όταν το ανακαλύπτει, ζει το δράμα του, κλαίει και οδύρεται γρήγορα όμως ξεγλιστρά από τα δύσκολα και ... πάει παρακάτω!

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε. Όσο δύσκολο και αν σας είναι πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μη μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΛΕΩΝ: Αν δε συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε. Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Κρατήστε ότι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αλήθειες που θα μάθετε, ίσως δε θα σας αρέσουν και τόσο. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ!

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΛΕΩΝ: Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ: Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Τη χθες Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, η τύχη χαμογελά στα Ζώδια! Δες πώς θα σε επηρεάσει το Τρίγωνο Ήλιου – Δια!

Τρίγωνο Ήλιου με Δία 13/3: Η τύχη ευνοεί τα Ζώδια

Μήπως αναρωτιέσαι που πήγε η τύχη σου; Πότε θα δεις μια άσπρη μέρα; Πότε το σύμπαν θα λειτουργήσει και υπέρ σου μια φορά;

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει μία ιδιαίτερα τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό!

Πολλά όνειρα, σκοποί, επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται! Η αισιοδοξία μας είναι στα ύψη και η δυναμικότητα μας είναι περίσσια!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δραστηριοποιηθούμε σωστά, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας έρθουν και να αρπάξουμε την άπλετη τύχη που έχουμε δίπλα μας, τώρα!

Οι πιο ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Η ΤΥΧΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΩΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ....
Πως θα ευνοηθείς στα ερωτικά σου από το Τρίγωνο Ήλιου – Δία;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Είσαι δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και –γιατί όχι-απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ: Θετικές αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον έρχονται αλλά και ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται τώρα πραγματικότητα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας , μια επιβράβευση, προαγωγή ή διάκριση. Αναγνωρίζεται η αξία σου και ανταμείβεσαι για τους κόπους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεκτείνεσαι σχεδόν σε ότι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, χωρίς δισταγμό, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Εύνοια έχεις σε επαφές, γνωριμίες και ταξίδια!

ΛΕΩΝ: Μπορείς τώρα να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Εύνοια έχεις και στην ερωτική ζωή, αφού το πάθος σου θα είναι στα ύψη, προσφέροντας σου καυτές στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύνοια και ευκαιρίες θα έχεις στο συντροφικό τομέα! Είτε θα βελτιώσεις την σχέση σου, είτε αν είσαι ελεύθερος κάνεις τώρα μία σημαντική γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ: Άρπαξε ευκαιρίες στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου ή την εμφάνιση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλοπέραση, απολαύσεις, έρωτας, δημιουργία και διασκέδαση, έρχονται! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα! Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτίωσε κάθε τομέα ή σχέση, σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια! Κατάλληλη εποχή για συμβίωση ή και επανασύνδεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευνοούνται μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και κοινωνικές επαφές. Έρχεται μία χαρμόσυνη είδηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου, αυξημένη αυτοπεποίθηση και σταθερότητα και σιγουριά στον έρωτα!

ΙΧΘΥΣ: Άρπαξε ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου στο έπακρο, γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διανύεις ίσως την πιο τυχερή περίοδο της ζωής σου!

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Στις 17 Μαρτίου 2018 και ώρα Ελλάδας 3:17 μ.μ. πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης, για να σχηματίζουν το καινούργιο φεγγάρι. Το φαινόμενο αυτό σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αποδειχθεί αρκετά θετικό. Έτσι, μέχρι και την επόμενη Νέα Σελήνη, οι συνθήκες ευνοούν την φιλανθρωπία, την πνευματικότητα, την τέχνη και την ποίηση, καθώς η φαντασία όλων είναι αυξημένη και τα τρυφερά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε ίσως, είναι το γεγονός ότι με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας και να αγνοήσουμε εντελώς την λογική, με κίνδυνο να γίνουμε «θύματα» σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 17 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα και οι ανάγκες που έχεις μέσα σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καλό θα είναι να βρεις λίγες μέρες να αποσυρθείς από τα καθήκοντά σου και να σχεδιάσεις με προσοχή το μέλλον σου. Αν σε απασχολεί και η αισθηματική σου ζωή, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου σχηματίζεται στις 17 του μήνα και είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να ανοίξεις πολλά νέα κεφάλαια στη ζωή σου, που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Ένας καινούργιος φιλικός κύκλος, ένα νέο ενδιαφέρον, μια νέα εργασία ή ένας νέος έρωτας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου και στη διάθεσή σου. Αν αποφασίσεις να κάνεις μια ανανέωση και στον οικιακό σου χώρο, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ δεν αποκλείεται να βελτιωθούν και οι συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος πρόκειται να υποστεί αρκετές αλλαγές το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ωστόσο χρειάζεται λίγη προσοχή στο πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Αντίθετα, αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μπορεί να σημειώσεις την σημαντική πρόοδο που εγγυάται η Νέα Σελήνη. Φρόντισε λοιπόν να επικεντρωθείς στους στόχους σου και σίγουρα θα βγεις ωφελημένος από αυτό το καινούργιο φεγγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και να κατακτήσεις την επιτυχία που επιθυμείς. Οι επόμενες μέρες όμως θα σου προσφέρουν και νέες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μια νέα φιλοσοφία που μπορεί στη συνέχεια να σου ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα από το εξωτερικό, τα οποία θα σου δείξουν νέα μονοπάτια και νέες πηγές εισοδημάτων.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Μαρτίου πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου και της Σελήνης, προκειμένου να σχηματίσουν το καινούργιο φεγγάρι. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν χρέη, δάνεια, οφειλές προς τρίτους αλλά και την ερωτική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναζητήσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από χρέη και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις την πώληση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου που θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα μπορεί να προέλθει από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, ένα νέο πάθος θα μπει δυναμικά στη ζωή σου, ενώ αν σε ενδιαφέρει μια παλιά σχέση, είναι πιθανό να αναβιώσει τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Το γεγονός βέβαια, ότι εκεί βρίσκονται εδώ και καιρό συγκεντρωμένοι επτά πλανήτες, σίγουρα σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κι έτσι η Νέα Σελήνη έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για να σου δώσει λύσεις. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν τα κατάλληλη ερεθίσματα που θα σε βοηθήσουν να «ξεκαθαρίσεις» κάποια πράγματα και να αποφασίσεις για την συνέχιση ή όχι κάποιων σημαντικών σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 17 Μαρτίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινότητά σου, τις συνθήκες της εργασίας σου και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό να αναλάβεις νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις που μπορεί να γεμίσουν περισσότερο το πρόγραμμά σου. Αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καινούργια δουλειά, είναι σίγουρο ότι το καινούργιο φεγγάρι θα σου φέρει κάτι «στα μέτρα σου», αν όμως ήδη εργάζεσαι, ίσως αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην αρχίσεις αμέσως να δυσανασχετείς, αλλά να περιμένεις λίγο, γιατί αυτή η αλλαγή μπορεί να σου βγει σε καλό. Τέλος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξασφαλίσεις την ευεξία σου, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, χαράς ευαγγέλια επιφυλάσσει για το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου. Επιτέλους, έφτασε η ώρα να «διαλαλήσεις» τον έρωτά σου, να αναγγείλεις τον γάμο σου, η να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ένας νέος έρωτας θα έχει ως αποτέλεσμα να απαρνηθείς μια για πάντα την ελευθερία σου. Επιπλέον, το καινούργιο φεγγάρι αυξάνει κατακόρυφα την δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη –επαγγελματική- θέση, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Μαρτίου, επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το γεγονός μάλιστα ότι εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι πλανήτες του ηλιακού συστήματος σηματοδοτεί σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις κάποιο χώρο μέσα στο υπάρχον σπίτι σου, θα ξεκινήσεις τώρα αυτές τις διαδικασίες οι οποίες θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ίσως πάλι, θελήσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση τώρα θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σου στους αγαπημένους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Μαρτίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι αρκετά θετική προς το ζώδιό σου και πρόκειται να ενισχύσει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού οι αστρολογικές συνθήκες σου εξασφαλίζουν την επιτυχία. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, αφού θα σου φέρει και νέες γνωριμίες οι οποίες δεν θα κάνουν καλό μόνο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου, φίλε Υδροχόε. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σ’ αυτόν τον τομέα και να διασφαλίσεις τα εισοδήματά σου, ή ακόμα και να εξασφαλίσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων, που θα σε βοηθήσει σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο. Επιπλέον, πρόκειται να σου φέρει μια ευκαιρία που μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις πολλά χρήματα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Και φυσικά, δεν θα πρέπει να αφήσεις το πάθος σου για έξοδα και πολυτέλειες να κυριαρχήσει, ώστε να μην βρεθείς και ζημιωμένος στο τέλος.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 17 Μαρτίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας και σε παροτρύνει να ξεκινήσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο εξάλλου, προσφέρεται και για μια εξωτερική μεταμόρφωση, μια ανανέωση της εμφάνισής σου που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά σου, αλλά και η προσωπική σου ζωή είναι τομείς που θα ωφεληθούν από το καινούργιο φεγγάρι. Τέλος, σύντομα αλλά ευχάριστα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin