Νοεμβρίου 23, 2017

ΖΩΔΙΑ

Η ομίχλη απλώνεται και πάλι. Ο Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος τους τελευταίους μήνες και τώρα γυρίζει στην κανονική του τροχιά. Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και τώρα η ματιά μας μπορούσε να ήταν καθαρή και εστιασμένη στην πραγματικότητα και όλα φαίνονταν όπως ήταν. Αυτό μπορεί να ήταν απογοητευτικό έως και οδυνηρό σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν όμως αληθινό.

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας εντοπίζεται στάσιμος προς ευθύδρομος και πλέον η πραγματικότητα γίνεται και πάλι ονειρική και ομιχλώδης και οι διεργασίες συγκαλύπτονται. Από την μία πλευρά αυτό δεν είναι και άσχημο… μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ζήσουμε σε έναν κόσμο φαντασίας που δεν πονάει τόσο, όσο η πραγματικότητα. Από την άλλη όμως, η πραγματικότητα δεν θα εξαφανιστεί, απλά θα καλυφθεί από ένα πέπλο ακόμη.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που κατά κάποιο τρόπο μας προστατεύει από την πραγματικότητα, όταν αυτή γίνεται δύσκολη και ωμή. Μας δίνει πίστη, πνευματικότητα και μας γεμίζει με όνειρα. Όταν είναι ανάδρομος, βλέπουμε τα πράγματα καθαρά και μας είναι δύσκολο να ξεφύγουμε. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα όσο είναι ανάδρομος βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περνάμε όμορφα, άνετα και χαλαρά.

Από την άλλη πλευρά, όταν ο Ποσειδώνας γυρίζει ευθύδρομος και πάλι, κάνουμε κατά κάποιο τρόπο ένα διάλειμμα. Περνάμε σε κατάσταση άρνησης και δεν αγνοούμε τους φόβους και τα προβλήματα με τα οποία δεν νοιώθουμε έτοιμοι να ασχοληθούμε. Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό βέβαια, αλλά ως άνθρωποι μπορεί κ αι να χρειαζόμαστε για κάποιο λόγο αυτό το ‘’διάλειμμα’’. Όπως και να έχει πάντως, είναι καλό πλέον με την ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα, που θα κρατήσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2018, να είμαστε προσεκτικοί να μην μπερδέψουμε το όνειρο και την φαντασία με την πραγματικότητα και να μην παρασυρθούμε σε ανεδαφικά σχέδια που δεν βασίζονται στην ελεγμένη πραγματικότητα.

Πού να εστιάσεις και τι να προσέξεις

Παρορμητικός σταυρός
(Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως)
Η θέση του Ποσειδώνα επηρεάζει κάπως αόρατα και μέσα από το παραπλανητικό του φίλτρο περνάνε για τον παρορμητικό σταυρό όλες οι διαδικασίες σκέψης και επικοινωνίας με το περιβάλλον, έμψυχο άψυχο. Χρειάζεται να δοθεί προσοχή και σημασία σε μικρές λεπτομέρειες και σημάδια που έρχονται από συμπτώσεις, από τυχαίες συναντήσεις ή μέσα από όνειρα και να γίνει μια σωστή και λογική επεξεργασία των δεδομένων προτού προχωρήσουμε σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Επίσης είναι καλό να φροντίζουμε την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας και να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που φαίνεται είναι όντως έτσι. Χρειάζεται έρευνα και βαθύτερη σκέψη πίσω από την καθημερινότητα, βαθύτερη επαφή με τον εαυτό και σωστότερη χρήση της διαίσθησης.

Σταθερός σταυρός
(Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος)
Ο Ποσειδώνας από την παρούσα θέση που έχει μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση και ως ενέργεια που, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, λογικά, πρακτικά και προσγειωμένα, μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να γίνει πιο ομαλά η αλλαγή ή η μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη. Οι τομείς που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα οικονομικά ζητήματα, οι φιλίες, οι σχέσεις με άτομα που είναι υποστηρικτικά για τους σκοπούς μας και ο αισθηματικός τομέας. Φροντίζουμε σε αυτούς τους τομείς να μην παραμυθιαστούμε και να έχουμε πάντα μα λογική και προσγειωμένη στάση που φέρνει πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Μεταβλητός σταυρός
(Δίδυμοι-Παρθένος-Τοξότης-Ιχθύες)
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταβλητό σταυρό και σαφώς επηρεάζει πιο συγκεκριμένα τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης ποιότητας σε νευραλγικούς τομείς. Το σπίτι, η οικογένεια, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά είναι τομείς που χρειάζονται την προσοχή. Χρειάζεται να υπάρχει καθαρή λογική και σίγουρα και ξεκάθαρα δεδομένα πάνω στα οποία θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται. Με σύνεση και με προσγειωμένη προσέγγιση, ο Ποσειδώνας μπορεί να φανεί καλός για να δώσει την έμπνευση που χρειάζεται ώστε να ξεπεραστούν με ομαλό και ανθρώπινο τρόπο οποιοδήποτε θέμα υπάρχει στους παραπάνω τομείς.

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Εν συντομία, όσον αφορά τα ζώδια, το 2018 αναμένεται ότι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, που ανήκουν στα γήινα ζώδια, θα πάρουν θαυμασμό και ευγνωμοσύνη από τους άλλους, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτά τα ζώδια είναι πιο σταθερά και συνεπή από τη φύση τους. Τα ζώδια της Γης κολλάνε σε μια συγκεκριμένη εργασία ή έναν σκοπό μέχρι το τέλος.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο αυθόρμητοι ή ευέλικτοι στις ενέργειες και τις αποφάσεις τους, αλλά έχουν πλήρη επίγνωση της ανάγκης και είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους άλλους. Οπότε, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει το νέο έτος, αλλά γενικά θα νιώσουν δυνατοί για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και θα επιτύχουν τους στόχους που έχουν βάλει.

Το Ωροσκόπιο 2018 μας αποκαλύπτει ότι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος θα λάμψουν με την επικοινωνία τους. Ως ζώδια του Αέρα κινούνται διαρκώς και λατρεύουν τις αλλαγές. Είναι πολύ ευέλικτοι από τη φύση τους και κοινωνικοποιούνται εύκολα με τα άλλα ζώδια. Ο Αέρας δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα που τον περιορίζει, και κατά συνέπεια τα ζώδια αυτά δεν αποδέχονται κανενός είδους εξαναγκασμό ή δέσμευση που νιώθουν ότι τους καταπιέζει. Η ελευθερία της σκέψης και της κίνησης τους δίνει δύναμη. Το 2018 θα έχουν τη δυνατότητα να σφυρηλατήσουν ισχυρές διασυνδέσεις και συνθήκες που θα τους οδηγήσουν σε σταθερότητα και ασφάλεια.

Τα ζώδια της Φωτιάς, που είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, θα λάμψουν με την παρουσία τους και θα έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Το 2018, θα έχουν πολλές δραστηριότητες, δράση και αντιμετωπίσουν ξαφνικές αλλαγές συνθηκών.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των ζωδίων είναι ότι δεν σταματούν μέχρι να επιτύχουν αυτό που θέλουν. Στατιστικά, η ιστορία μας δείχνει ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες του κόσμου ανήκουν στα πύρινα ζώδια ή στο προσωπικό τους ωροσκόπιο έχουν πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Μην περιμένετε λοιπόν ότι το 2018 θα το βάλουν κάτω. Θα αγωνιστούν, αλλά στο τέλος θα καταφέρουν αυτό που θέλουν.

Τα Υδάτινα ζώδια, όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς έχουν την τάση να είναι μυστικοπαθή και ευαίσθητα συναισθηματικά από τη φύση τους. Δημιουργούν κίνητρα για δράση που υποκινούνται μέσα από συναισθήματα και εκ βαθέων προσωπικές συνομιλίες. Όταν κάτι δεν τους πάει καλά, προτιμούν να κλείνονται στον εαυτό τους. Οι προβλέψεις του 2018 δείχνουν ότι το νέο έτος, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικού είδους καταστάσεις, περιστατικά και σχέσεις, από αυτά που έζησαν μέχρι σήμερα. Και θα τα καταφέρουν μια χαρά!

Γενικά, σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το 2018, όλα τα ζώδια θα έχουν ευνοϊκές αστρολογικές συνθήκες, αλλά ειδικά ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα απολαύσουν μαγικές στιγμές όσον αφορά την τύχη, τη ρομαντική σχέση και την ψυχαγωγία. Η πιο ευτυχισμένη φάση αναψυχής και ρομαντισμού θα συμβεί για τον Σκορπιό κατά την άνοιξη και καλοκαίρι του 2018. Ο Αιγόκερως, αυτή τη χρονιά, θα αποκτήσει χρήματα που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής του.

Για τον Κριό, το 2018 είναι ένα ευκολότερο έτος σε σύγκριση με το 2017. Θα απολαύσετε την καθημερινότητα σας και γενικά θα είναι μια χρονιά που θα σας δώσει ευκαιρίες αναγέννησης. Αρκετοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε τη δική σας οικονομική ασφάλεια, παρόλο που δεν θα είναι και το κύριο μέλημα σας. Εσείς, όπως και ο Δίδυμος, θα λάμψετε με την επικοινωνία σας.

Ο Λέων και ο Ζυγός θα καταφέρουν το 2018, μέσα από αγώνα, να αυξήσουν τα εισοδήματα τους. Τα άστρα θα τους προσφέρουν πολλές επιλογές και προοπτικές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία, ιδίως τις ημέρες κοντά στα γενέθλιά τους.

Το ωροσκόπιο για το έτος 2018 δείχνει ότι όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να νιώθουν πως τα τελευταία χρόνια έχουν βαλτώσει στην καθημερινότητα και θα έχουν την τάση να αναζητήσουν περισσότερη περιπέτεια. Αυτό είναι το ιδανικό έτος για να αναζητήσουν νέους ορίζοντες δράσης και αλλάξουν προσανατολισμούς στα επαγγελματικά τους.

Τα άστρα θα λάμψουν φωτεινά σε όσους αναζητούν οποιαδήποτε ρομαντική σχέση και κυρίως ευνοούν τους Ιχθείς και τον Ζυγό. Το 2018 αναμένεται να προσφέρει στους Ιχθείς μια πιο ελεύθερη ζωή, μακριά από καταστάσεις που τους περιόριζαν.

Η αστρολογία το 2018 δείχνει ότι η ζωή του Τοξότη θα είναι πιο δύσκολη όσον αφορά τις στενότερες προσωπικές σχέσεις. Για μερικούς Τοξότες, το έτος μπορεί να φέρει ρήξη σε σχέσεις. Μπορεί επίσης να αφιερώσουν χρόνο στα επαγγελματικά τους και να πάρουν ένα παραγωγικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα πρέπει να ισορροπήσουν ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τα επαγγελματικά τους, για να υπάρχει αρμονία στη ζωή τους.

Το 2018, θα είναι σημαντικό έτος για τον Υδροχόο. Θα φέρει θετικές αλλαγές σε περιουσιακά και οικονομικά, ειδικά προς το τέλος της χρονιάς. Προσπαθήστε, όταν έρχεται μια δυσκολία να μην εστιάζετε σε αρνητικές σκέψεις, γιατί αυτή η χρονιά θα είναι θετική για εσάς…

http://pagelife.gr

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 22-11-2017, από την Φένια Σταμέλου!

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία και εξωστρέφεια θα χαρακτηρίσουν τη μέρα σου, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες αυξάνονται από δω και πέρα, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που επιδιώκεις να το κατακτήσεις, τώρα θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να το καταφέρεις...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 8ος ηλιακός σου οίκος υποδέχεται τον Ήλιο, ο οποίος από σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Η λίμπιντό σου αυξάνεται και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναθερμαίνεται. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Ταύροι ενδέχεται να στρέψουν την προσοχή τους σε παρελθοντικές ερωτικές υποθέσεις που τους έχουν αφήσει απωθημένα...
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πλανητική κινητικότητα απέναντι από το ζώδιό σου αυξάνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη. Ο τομέας «σχέσεις» παρουσιάζει εξελίξεις και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις έντονη ανάγκη για συντροφικότητα το διάστημα αυτό. Οι δεσμευμένοι πρόκειται να διανύσουν μια πολύ ευχάριστη περίοδο στη σχέση τους, κατά την οποία το ταίρι τους θα αποτελέσει προτεραιότητα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου αποκτά ζωντάνια, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες, φαίνεται ότι παρουσιάζονται περισσότερες ευκαιρίες και προτάσεις για ταξίδια και διασκέδαση με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρουν ερωτικό ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο από τον χώρο εργασίας τους…
ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη τη σημερινή ημέρα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα του έρωτα. Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνεται με τη διέλευση αυτή, όπως και η διάθεσή σου για φλερτ και περιπέτεια. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μείνε ανοικτός σε νέες γνωριμίες, γιατί ανάμεσά τους θα υπάρχει και ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρο πάθος...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου στο ερωτικό σου παρελθόν. Είτε αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις κάποια πράγματα σε ένα παλιό σου ταίρι, είτε μπαίνεις σε μια φάση απολογισμού αναφορικά με τις επιλογές σου, ώστε να χαράξεις νέα πορεία από δω και πέρα. Σε κάθε περίπτωση, καλείσαι να κλείσεις συναισθηματικά κεφάλαια και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι ιδανική περίοδος για να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα όσα σε απασχολούν και αφορούν τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα μοιράζονται κοινές απόψεις για τη ζωή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου στις αξίες σου. Οι επιθυμίες σου και αυτά που ζητάς από τις σχέσεις σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να τα εκφράσεις στο ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνουν μια γνωριμία που θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή τους. .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου, εκκινώντας τον γενέθλιο μήνα σου και ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι, εκμεταλλεύσου την αυτοπεποίθηση και την γοητεία που εκπέμπεις, ώστε να λάβεις το κομμάτι που σου αναλογεί από την πίτα του έρωτα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αυξάνει την πλανητική κινητικότητα στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ενισχύοντας την ανάγκη σου να κλείσεις ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας σημαντικής περιόδου και σε φάση προετοιμασίας ενός καινούριου κύκλου που θα ανοίξει στην αισθηματική σου ζωή, για αυτό το διάστημα αυτό, καλείσαι να αφήσεις πίσω σου ότι δε σε ικανοποιεί πλέον…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αυξάνει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σου, αλλά και τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα μοιράζεστε κοινό όραμα για τη ζωή. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους και υπήρχαν κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει με τον/την σύντροφό σου και αφορούσαν το μέλλον της σχέσης σας, τώρα θα καταφέρετε να τους υλοποιήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου ενισχύονται με την είσοδο του Ήλιου στο ηλιακό σου μεσουράνημα. Εκπέμπεις μια λάμψη και περισσότερη ζεστασιά, κάτι που πολλαπλασιάζει τους θαυμαστές σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί και τους δεσμευμένους, οι οποίο γίνονται πιο δοτικοί προς το ταίρι τους και διακατέχονται από μια διάθεση να αναζωπυρώσουν το πάθος στη σχέση τους

myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Η θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο μιας γυναίκας, μπορεί να φανερώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που εκείνη θα έβρισκε ελκυστικά σε έναν άντρα. (Μάθε εδώ τη θέση του Άρη στο δικό σου αστρολογικό χάρτη)

Ο Άρης, καθώς εκπροσωπεί τις αρσενικές ιδιότητες, δείχνει τι την προσελκύει ερωτικά στο άλλο φύλο. Μπορείς λοιπόν να δεις, ανάλογα με τη θέση του στον αστρολογικό χάρτη σου, πώς πραγματικά θέλεις να είναι ένας άντρας για να σε τραβήξει.


ΚΡΙΟΣ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στον Κριό, σε τραβάνε οι δυναμικοί, ανεξάρτητοι και αποφασιστικοί χαρακτήρες. Ένας συνεσταλμένος, μαζεμένος τύπος, όχι απλώς δεν είναι καθόλου του γούστου σου, αλλά κατατάσσεται αυτομάτως στην κατηγορία των… χλεχλέδων. Πιθανόν παίζει ρόλο στην προτίμησή σου το να έχει κανείς και κάπως αθλητική εμφάνιση. Όμως, εκείνο που μετράει περισσότερο, είναι να δείχνει ευθύτητα, ειλικρίνεια και να έχει το θάρρος της γνώμης του. Ο άντρας που λέει ξεκάθαρα αυτό που εννοεί και δεν σου το πηγαίνει… περιφερειακά, είναι το καλύτερό σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη σου στον Ταύρο, σε ελκύουν οι άντρες που εκπέμπουν σταθερότητα, σιγουριά και δύναμη. Απορρίπτεις τους τύπους που φαίνονται επιπόλαιοι και με τα μυαλά… πάνω από το κεφάλι τους. Δεν σου αρέσουν ούτε οι υπερβολικά «κουλτουριάδες», που είναι όλο αφ’ υψηλού θεωρίες. Θέλεις τον άντρα, «άντρα» με την παραδοσιακή άποψη, δυνατό, ικανό να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια του, και δεν έχεις πρόβλημα αν κάνει μια χειρωνακτική δουλειά, που να μην έχει σχέση με διανόηση. Ζητάς να σου προσφέρει έντονο, αισθησιακό σεξ, χωρίς πολυπλοκότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις τον Άρη σου στους Διδύμους, ο άντρας που θα σε ελκύσει πρέπει πάνω απ’ όλα να σε διεγείρει διανοητικά. Τον θέλεις έξυπνο, πνευματώδη, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντάνια. Σου αρέσει να βάζει μέσα στο φλερτ το στοιχείο του παιχνιδιού. Αν μάλιστα έχει και ένα νεανικό στιλ, χωρίς περιττά κιλά, ολοκληρώνει το ιδανικό σου. Από την άλλη πλευρά, δεν σε τραβάνε καθόλου οι τύποι που το παίζουν «μάτσο» άντρες, που τους θεωρείς και ελαφρώς… νεάντερταλ. Αλλά ούτε και οι βαρετοί ή μίζεροι άνθρωποι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο Άρης σου είναι στον Καρκίνο, σε συγκινούν οι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί άντρες, που είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν, να σε παρηγορήσουν, να σε προστατέψουν. Σου αρέσουν οι συναισθηματικά πολύπλοκοι χαρακτήρες και καμιά φορά πέφτεις στην παγίδα να θεωρήσεις ευαίσθητο κάποιον, που απλώς είναι κυκλοθυμικός. Η σημασία όμως που δίνεις στην ευαισθησία, δεν συνεπάγεται ότι έχεις σκοπό να κάθεσαι και να… σκουπίζεις τα δάκρυα του άλλου. Περισσότερο αποζητάς κάποιον που να είναι, ή έστω να φαίνεται δυνατός, κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής στην αγκαλιά του.


ΛΕΩΝ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Λέοντα, οι άντρες που σε ελκύουν είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, εξωστρεφείς, πιθανόν και κάπως επιδεικτικοί. Σε ξετρελαίνουν όταν εκπέμπουν έναν αέρα μεγαλοπρέπειας, ακόμα κι αν φαίνονται κάπως σνομπ. Δεν σου αρέσει η σοβαροφάνεια και σε γοητεύει εκείνος που αντιμετωπίζει την ερωτική προσέγγιση με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Επίσης, τον θέλεις γενναιόδωρο (η τσιγκουνιά σε ενοχλεί όσο τίποτα άλλο) και δεν σε… χαλάει καθόλου να σου κάνει ζήλιες ή να δείχνει κτητικός απέναντί σου. Για σένα αυτά δίνουν ζωντάνια στη σχέση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στην Παρθένο, ο τύπος του άντρα που σε προσελκύει είναι χαμηλών τόνων, ευγενικός, καλλιεργημένος και με μια υγιή και λογική προσέγγιση στη ζωή. Εμφανισιακά, τον θες να δείχνει καλοβαλμένος και περιποιημένος. Αν είναι σχετικά επιτυχημένος στη ζωή, που παίζει κι αυτό ένα ρόλο για το ενδιαφέρον σου, δεν σου αρέσει να το επιδεικνύει. Δεν σε τραβάνε καθόλου οι άντρες που φαίνονται φιγουρατζήδες, αυταρχικοί, αγενείς και υπερβολικά γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Τους θεωρείς πολύ ανασφαλείς κατά βάθος, άλλο ένα χαρακτηριστικό που σε απωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο Άρης σου είναι στον Ζυγό, οι άντρες που σου αρέσουν είναι εκείνοι που διαθέτουν μια διακριτική γοητεία. Είναι ευγενικοί, ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν και έχουν μια ευχάριστη, περιποιημένη εμφάνιση. Εκπέμπουν μια αίσθηση αριστοκρατικού, ακόμα κι αν δεν είναι της…. υψηλής κοινωνίας. Σου αρέσει ο άντρας να είναι περιποιητικός απέναντί σου, καθώς και να υπάρχει μεταξύ σας καλή επικοινωνία και προθυμία να κάνετε πράγματα μαζί. Οι τύποι που είναι πολύ ανεξάρτητοι δεν σε ελκύουν καθόλου. Επίσης, σε εκνευρίζουν αφόρητα όσοι συμπεριφέρονται με αγένεια, τσαμπουκά και αυταρέσκεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Σκορπιό, τα «καλά παιδιά» δεν κάνουν για σένα. Σε γοητεύουν οι «σκοτεινοί ιππότες», οι τύποι που δείχνουν (και είναι) συναισθηματικά πολύπλοκοι και που πάντα έχεις κάτι καινούργιο να ανακαλύψεις σ’ εκείνους. Το μυστήριο, η δύναμη, η γοητεία που μαγνητίζει και σε παγιδεύει, όπως το φως τα έντομα, είναι τα στοιχεία που πραγματικά σε εξάπτουν σε κάποιον. Τον θέλεις επίσης αισθησιακό και κάπως κτητικό απέναντί σου. Αντίθετα, οι απλοϊκοί χαρακτήρες, που τους διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στον Τοξότη, σε εντυπωσιάζουν οι άντρες που είναι γεμάτοι ενεργητικότητα, ανοιχτόκαρδοι και ικανοί να απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής. Θέλεις κάποιον που μαζί του να περνάς ευχάριστα και να υπάρχει ανάμεσά σας μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Εκτιμάς πολύ την αισιοδοξία και το χιούμορ. Η ειλικρίνεια παίζει για σένα πρωταρχικό ρόλο. Σε απωθούν οι τύποι που παριστάνουν πως είναι «κάποιοι», όπως και οι υπερβολικά αυτάρεσκοι. Αν βρεις αυτά που θες, δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Αιγόκερω, θέλεις έναν άντρα που να εκπέμπει μια αίσθηση σταθερότητας και δύναμης. Δεν παραβλέπεις καθόλου την επαγγελματική ή την οικονομική του κατάσταση και προτιμάς κάποιον που έχει πετύχει ή τουλάχιστον δείχνει τέτοιες προοπτικές. Αλλά εκείνο που μετράει κυρίως για σένα, είναι το να έχει δυναμισμό και συγκεκριμένους, ξεκάθαρους στόχους για τη ζωή του. Μαζί του ξέρεις πού βρίσκεται η σχέση την κάθε στιγμή. Οι επιπόλαιοι, ανεύθυνοι τύποι, όσο διασκεδαστικοί ή γοητευτικοί κι αν είναι κατά τα άλλα, δεν σε τραβάνε καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη σου στον Υδροχόο, θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη έλξη για τους τύπους που είναι έξω από τα συμβατικά «μοντέλα». Θέλεις τον άντρα που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη στάση του για τη ζωή και με τα ενδιαφέροντά του. Ακόμα και με το στιλ του. Ο «κουστουμάτος» με τις συντηρητικές απόψεις, σου είναι παντελώς αδιάφορος. Εσύ θέλεις έναν άνθρωπο έξυπνο, με πνεύμα, που να έχει γρήγορη και βαθιά αντίληψη. Δεν σε πειράζει να φαίνεται κάπως απόμακρος συναισθηματικά μερικές φορές, αντίθετα αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχεις τον Άρη σου στους Ιχθύς, σε γοητεύουν οι άντρες που είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και με κάπως πολύπλοκο χαρακτήρα. Θέλεις κάποιον που να εξωτερικεύει τον αισθηματικό του κόσμο, αντίστοιχα με εσένα, και να μπορεί να δίνει και να παίρνει παρηγοριά, συμπαράσταση, τρυφερότητα. Το να έχει ο άλλος την ανάγκη σου, είναι κάτι που σε συγκινεί. Θα μπορούσες κάλλιστα να γοητευθείς από έναν φτωχό καλλιτέχνη ή από κάποιον που πληγώθηκε βαθιά από τη ζωή. Αντίθετα, σου είναι μάλλον αδιάφοροι οι πολύ ανεξάρτητοι και δυναμικοί τύποι.

astrologos.gr

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 21-11-2017, από την Φένια Σταμέλου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, κορυφώνεται ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που ανεβάζει την λίμπιντο, αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς. Όσο για τους αδέσμευτους, το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν συνάντηση με ένα πρόσωπο που τους συνδέει ερωτική χημεία…
ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου. Οποιοδήποτε πρόβλημα είχε ανακύψει φαίνεται πως επιλύεται και το κλίμα ανάμεσά σας εξισορροπείται. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, έχουν αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ερωτική γνωριμία…
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας σου μια ανάγκη να κάνεις μια εσωτερική στροφή. Κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά σου ή σε αυτή του/της συντρόφου σου, φαίνεται πως διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι ενδέχεται να έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη με ένα πρόσωπο που κινείται στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα τη σημερινή μέρα, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις μια νέα γνωριμία που θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, από την άλλη, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης τους. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση;
ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, φαίνεται πως σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό, αναφορικά με παρελθοντικές επιλογές σου. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό σου, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να προχωρήσεις σε κινήσεις και αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με τις επιλογές σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει στο δρόμο σου νέες, ερωτικές γνωριμίες. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση θα είναι αυξημένη και θα θελήσεις να εντάξεις το πάθος στη ζωή σου τη σημερινή μέρα, ενώ οι δεσμευμένοι πιθανόν να οργανώσουν μια έξοδο με το ταίρι τους που θα οδηγήσει σε ένα αξέχαστο βράδυ
ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη που σε ωθεί να αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, κάποιες κινήσεις από το ταίρι σου φαίνεται πως σε κάνουν να νιώσεις σίγουρος/η για το μέλλον της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσουν ένα πρόσωπο, το οποίο τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου. Φαίνεται πως κάποιες δραστηριότητες που θα οργανώσεις με το ταίρι σου θα ανανεώσουν τη σχέση σας, διανθίζοντάς την με πάθος, ενώ η μέρα προμηνύεται ευχάριστη και ερωτική και για τους αδέσμευτους, με τις νέες γνωριμίες να πολλαπλασιάζονται.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, η οποία ενδέχεται να σου ξυπνήσει κάποια απωθημένα. Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με το παρελθόν, καλό είναι να κάνεις έναν απολογισμό και να σκεφτείς το μέλλον που επιθυμείς να έχεις, ώστε να λάβεις τις ανάλογες αποφάσεις. Προσοχή σε κινήσεις που προέρχονται από φόβο ή ανασφάλεια
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό συναντά τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, φέρνοντας νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Πρόκειται για μια όψη που ανεβάζει την λίμπιντο και εντείνει την επιθυμία για πάθος, οδηγώντας σε συναισθηματικές εξομολογήσεις προς ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον κοινωνικό σου κύκλο…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, ενδεχομένως να σου δημιουργήσει μια ανάγκη απομόνωσης. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, προσπάθησε να εξηγήσεις στο ταίρι σου πως αισθάνεσαι, ώστε να αποφευχθούν μπερδέματα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα θελήσουν να κάνουν μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό της αισθηματικής τους ζωής…
ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή. Είναι μια όψη που σε κάνει ρομαντικό και δοτικό προς το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να του/της ανακοινώσεις και κάποια σχέδια που έχεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία…

myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

Ο πιο διάσημος αστρολόγος της Ελλάδας, ή αλλιώς όπως τον αποκαλούμε εδώ και στο Oroskopos.gr «Ο Δάσκαλος της Αστρολογίας», μας δίνει κατά αποκλειστικότητα τις ετήσιες προβλέψεις του για τη Νέα Χρονιά.

Πρώτοι εσείς, οι αναγνώστες του Oroskopos.grθα μπορείτε να απολαύσετε ένα ετήσιο αφιέρωμα για το ζώδιο σας. διαβάστε παρακάτω…

Κριός 2018

Το 2018 αναδιοργανώνεστε οικονομικά!
Το 2018 είναι μια χρονιά αγωνιστική, γεμάτη γεγονότα, αλλά αποφασιστική για τη ζωή σας. Μια νέα εποχή διαμορφώνεται για τα οικονομικά σας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλύτερες επιλογές και σωστότερους χειρισμούς σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα επηρεάζοντας από κοινού, για την επόμενη τριετία, την καριέρα και τα συμφέροντά της. Το 2018 είναι ο προθάλαμος αυτής της τριετίας ο οποίος σας οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα και σας επιστρατεύει σε συνθήκες και σε ευθύνες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το ίδιο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας, οι προσωπικές και οι κοινωνικές. Με την εμπειρία άλλωστε που σας έδωσε ο Ουρανός τα προηγούμενα επτά χρόνια, ξέρετε πλέον τί μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και τί πρέπει να αποφύγετε.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό θα συνοδεύεται και από μια οικονομική βελτίωση, για άλλους με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και για άλλους τόσους για κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα συνεχίσει να συντηρεί τα ταλέντα και τα όνειρά σας, να καλλιεργεί κατά περιόδους κάποιους παρασκηνιακούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να εξοστρακίζετε.

Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό θα συμβάλλει για μια ψυχολογική και οικονομική αναδιοργάνωση της ζωής σας, μέσα σε μια εποχή που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και μοιραία. Η αναζήτησή σας για κάτι γνήσιο και αληθινό θα σας οδηγήσει σε επαναστάσεις, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις, άλλοι θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και άλλοι θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο στενό σας περιβάλλον ή σε ένα οικονομικό θέμα. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πέντε και ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παράπλευρες απώλειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπως και τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μην κάνετε τότε ριζικές αλλαγές, ή ριψοκίνδυνες επιλογές. Σε όλη την πορεία αυτής της χρονιάς, παραμείνετε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή συμφωνίες, κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά σε συμβιώσεις και σε συνεργασίες και ενισχύστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές δικλείδες των κεκτημένων σας, τόσο σε επίπεδο υλικό, όσο και σε επίπεδο κύρους.

Ταύρος 2018

2018 το έτος της αφύπνισης για τους Ταύρους
Η καινούρια χρονιά έχει για εσάς μεγάλη σημασία. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη ζωή σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές που θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν.

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας στις 15 Μαϊου και η παραμονή του εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον πραγματικό εαυτό σας και θα σας υποχρεώσει να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που αγνοούσατε μέχρι σήμερα. Θα σας αιφνιδιάσουν γεγονότα και άνθρωποι, άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Αυτή η αφύπνιση όμως θα σας ωριμάσει και θα σας εξελίξει.

Στο μεταξύ, ο Δίας στον Σκορπιό, που έχει ήδη περάσει από την προηγούμενη χρονιά, θα σας εκπαιδεύσει στην τέχνη των ανθρωπίνων σχέσεων και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να τερματίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας για το μέλλον. Δύο σημαντικοί τομείς για εσάς, η εργασία και τα αισθηματικά, ενισχύονται, αλλάζουν και ανανεώνονται. Άλλωστε αποτελούν τομείς μεγάλης σημασίας για τους περισσότερους από εσάς. ΄Ετσι λοιπόν το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας επταετίας, στη διάρκεια της οποίας θα ξέρετε τι έχετε, αλλά και τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή, από τους ανθρώπους και από τη μοίρα.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχηματίζουν αρμονική όψη με το ζώδιό σας και από κοινού σας βοηθούν να επιβιώσετε αυτήν τη δύσκολη εποχή, τόσο στην κοινωνική, όσο και στην οικονομική σας πορεία. Είστε από τους λίγους που δέχεστε αυτήν την ευνοϊκή επιρροή και πρέπει να την αξιοποιήσετε. Στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, στις νομικές σας υποθέσεις, στις σπουδές, στα ταξίδια και στις σχέσεις σας με το σύστημα. Η νέα σας πορεία λοιπόν είναι φανερά ενδιαφέρουσα καθώς ενισχύει τη ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την απόδοσή σας. Δεν θα λείψουν όμως οι δύσκολες στιγμές την περίοδο των εκλείψεων οι οποίες θα επηρεάσουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, τις συναναστροφές και τις επιλογές σας. Την περίοδο εκείνη τα νεύρα σας θα είναι εύθραυστα και οι αντιδράσεις σας παρακινδυνευμένες. Προσπαθήστε να βάλετε σε όλη την πορεία της χρονιάς ένα σωστό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας. Πολλοί από εσάς θα ζήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Άλλοι θα ανακαλύψετε ένα καινούριο σκοπό, άλλοι θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας και άλλοι θα μεταναστεύσετε στο εξωτερικό.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά αλλά είναι για εσάς δημιουργική, χρειάζεται να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων και των συμφερόντων σας, να είστε προσεκτικοί προς κάθε κατεύθυνση τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και να ελέγχετε εξονυχιστικά προτάσεις, συμφωνίες και οτιδήποτε αφορά στη σχέση σας με το σύστημα.

Δίδυμος 2018

Το έτος των αναγκαίων … «ανεφοδιασμών»!

Το 2018 είναι μια χρονιά η οποία θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις φυσικές και τις ψυχικές σας δυνάμεις, καθώς αρχίζει αργά, αλλά σταθερά η εποχή της ανακούφισης και της αποκατάστασης.

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω και στις 15 Μαΐου του Ουρανού στον Ταύρο, σας βοηθούν να ξεκινήσετε δραστηριότητες επαγγελματικές ή άλλες που για τρία δεν μπορούσατε. Αν και ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει σταδιακά να πραγματοποιήσετε μια ριζική επανάσταση, ενώ κάποια τυχαία γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις που νομίζατε ότι είχατε. Αισθητή θα είναι η αποκατάσταση των σχέσεων σε όλη τη γκάμα τους. Συνειδητοποιείτε για πρώτη φορά τις δυνατότητές σας, παύετε να επηρεάζεστε από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και αλλάζετε το ρυθμό της ζωής σας προκειμένου να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα αποδείξει τα καινούρια όρια της αντοχής και των δυνατοτήτων σας.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα βελτιώσει ουσιαστικά τις συνθήκες στην εργασία, στην υγεία και στη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί από τη διαπίστωση της φανερής προόδου και της αναγνώρισής σας στο κοινωνικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες πηγές ενέργειας και να κάνετε σημαντικές ρυθμίσεις στις χρεοπιστωτικές σας πράξεις.

Σε καλή γωνία ο Κρόνος με τον Ουρανό θα συμβάλλει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας ή να βρείτε έξυπνους τρόπους αντιμετώπισής της. Θα γίνετε περισσότερο ελαστικοί στις απόψεις σας και πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζεται περισσότερο τυχερός από τα προηγούμενα χρόνια αλλά στα αισθηματικά σας, η χρονιά παραμένει εμπειρική και μεταβατική. Οι περίοδοι των εκλείψεων πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή και προνοητικότητα στην επικοινωνία και στον οικονομικό τομέα. Μια επιπολαιότητα ή μια υπερβολή θα σας καθυστερούσε σημαντικά στις επιδιώξεις σας. Τέλος, εκκρεμότητες, δάνεια, χρέη και τρέχουσες υποχρεώσεις απαιτούν σύνεση και προνοητικότητα.

Καρκίνος 2018

Διευθετήσεις και ξεκινήματα για εσάς τους Καρκίνους το 2018
Το 2018 είναι ο προθάλαμος μιας αποφασιστικής και μέχρι ενός σημείου, μοιραίας τριετίαςγια τους περισσότερους από εσάς.

Φυλλομετρώντας τις πρώτες του μέρες θα συνειδητοποιήσετε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Μέχρι τα μέσα της Άνοιξης θα έχετε πάρει αποφάσεις και θα σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.

Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας θυμίζουν όλο το χρόνο πως πρέπει να κάνετε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον αισθηματικό τομέα. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τομέα των σχέσεων και άλλα τόσα θα αναθεωρηθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να τα βρείτε με τους άλλους είναι η ειλικρίνεια και σε περιπτώσεις δύσκολες και αναπόφευκτες, η συνθηκολόγηση. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια είναι δεδομένες, όπως και αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων προσδοκιών σας και σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ανοίξει τους ορίζοντες των ενδιαφερόντων, της δημιουργικότητάς σας, αλλά και των οραμάτων σας. Οι αναταράξεις στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν, αλλά με την πείρα που διαθέτετε θα καταφέρετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Οι περίοδοι των εκλείψεων είναι δύσκολες για τους περισσότερους από εσάς. Απογοητεύσεις και απώλειες μπορεί να σας πειράξουν ψυχολογικά και γι αυτό είναι σκόπιμο να προσέχετε τον εαυτό σας.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά στη δική σας περίπτωση είναι δημιουργική και αναθεωρητική. Απαιτεί προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων, ρεαλισμό στις αποφάσεις που θα πάρετε και περισσότερο κόπο για την επιβίωση της δουλειάς σας. Τη χρονιά αυτή αλλάζετε επταετία, συχνότητες και προοπτικές. Είναι σίγουρο πως θα ανοίξει δρόμους για τους συνετούς του ζωδίου σας, αλλά αναμφίβολα θα απογοητεύσει τους απερίσκεπτους. Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και δείτε τις θετικές πλευρές των ευθυνών που θα υποχρεωθείτε να αναβάλλετε.

Λέων 2018

Αντιμετώπιση Ευθυνών
Το 2018 η πορεία σας προς τις αλλαγές και τη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Ταλαιπωρημένοι ή εκνευρισμένοι από την προηγούμενη χρονιά, οφείλετε να συνεχίσετε τις προσπάθειες και να τιθασεύσετε τον εαυτό σας προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε να κάνετε τον τρόπο της ζωής που συνηθίζετε.

Η χρονιά αυτή είναι σκληρή αλλά παράλληλα ευεργετική. Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα καινούρια προβλήματα στην εργασία ή στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά υποχρεώνεστε μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις διαδεχόμενες αλλαγές να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σας. Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές σας ανάγκες και συγχρονίστε τις με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη συμπεριφορά εκείνων που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν. Μην είστε επίμονοι, απόλυτοι και πιεστικοί προς τους άλλους. Πολλές φορές, η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σας, δεν είναι παρά μια αδιαφορία για τις ανάγκες τους.

Το 2018, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω θα συνειδητοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αποτύχατε μέχρι τώρα σε κάποιες επιδιώξεις για τις οποίες κοπιάσατε και θα βρείτε ή θα ανακαλύψετε έναν άλλο τρόπο να πραγματοποιήσετε πολλές καινούριες. Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ορίζουν μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικά σας και κυρίως για την ανασύνταξη των συνθηκών της εργασίας σας. Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας, να διευθετήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ‘η να ανακαινίσετε το χώρο της διαμονής σας. Θα συμβάλλει και στην αλλαγή συνθηκών της εργασίας σας, θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας. Τις περιόδους των εκλείψεων θα πρέπει να προσέξετε πολύ την ασφάλειά σας, την εξέλιξη των συμφερόντων σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μήνες Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος θεωρούνται επεισοδιακοί για εσάς και εμπεριέχουν κινδύνους. Εντοπίστε τους έγκαιρα!

Αλλαγές και επεισοδιακές εξελίξεις κρίνονται αναπόφευκτες για τα αισθηματικά σας και τέλος, οι περισσότερο φιλόδοξοι του ζωδίου σας, ξεκινάτε μια σημαντική αναρρίχηση για την προβολή και την κυριαρχία σας τα επόμενα χρόνια.

Το μήνυμα του 2018 είναι να μην βιαστείτε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και να μην κάνετε οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις χωρίς εχέγγυα.

Παρθένος 2018

Ανάκαμψη και προσδοκίες
Επιτέλους έρχεται μια καλύτερη εποχή για όλους σας. Το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας σημαντικής τριετίας η οποία θα εξελιχθεί αργότερα σε επταετία, στη διάρκεια της οποίας φτιάχνετε μια νέα βάση, επάνω στην οποία θα στηρίξετε τη ζωή και τα ενδιαφέροντά σας για πολλά χρόνια.

Μετά την τριετή δοκιμασία του Κρόνου και του Ποσειδώνα στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, ξεκινά σπονδυλωτά σε χαμηλούς τόνους μια εποχή βελτίωσης, ανακούφισης και καλύτερου συγχρονισμού με τους σκοπούς σας.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει σε ένα καινούριο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα σας βοηθά να ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις, να διορθώνετε λάθη του παρελθόντος και να ανακαλύπτετε νέους προορισμούς στη ζωή σας.

Μέσα στα γεγονότα που θα προκύψουν, σε αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε, θα ανακαλύψετε ευκαιρίες, αλλά και καινούριες αλήθειες για τον εαυτό σας. Ήρθε η εποχή της απομυθοποίησης προσώπων, εννοιών και πραγμάτων του παρελθόντος και της αλλαγής του τρόπου ή του ρυθμού της ζωής σας. Νέες συνεργασίες, ή πνευματικά ενδιαφέροντα, μετακινήσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τα επόμενα χρόνια.

Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση υποθέσεων και στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Οι ανησυχίες σας, καθοδηγούμενες από την διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσουν σε ωφέλιμες για εσάς αλλαγές. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας περιορίζεται αισθητά και οι προοπτικές αυτής της χρονιάς σας βοηθούν, όσοι είστε μόνοι, να βρείτε έναν ενδιαφέροντα σύντροφο και σε συγχρονισμό μαζί του, να βάλετε καινούριους στόχους στη ζωή σας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και όσοι δεν έχετε τέτοια περιθώρια είναι καλύτερα να την τερματίσετε.

Με δυο λόγια το 2018 είναι η αρχή μιας εποχής στην διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε μπροστά, θα απαλλαγείτε από ταλαιπωρίες και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Ζυγός 2018

Αγώνες και επιτεύγματα
Το 2018 είναι η χρονιά που απαλλάσσεστε από την αντίθεση του Ουρανού, που διερχόμενος τα τελευταία επτά χρόνια από το ζώδιο του Κριού, σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και σας εμπόδισε συχνά να φτάσετε στους τελικούς σας στόχους.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα υποχρεωθείτε να ξεκαθαρίσετε ότι δεν αντέχει, αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από ότι και όποιον δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες.

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2018 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο. Θα σας δώσει σημαντικές εμπειρίες από τις ανθρώπινες σχέσεις, μεγαλύτερη επίγνωση των δυνατοτήτων σας και τη συνειδητοποίηση ότι τα λόγια και οι συζητήσεις δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλά δεν αρκούν για να γεμίσουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τις συνθήκες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε εκκαθαριστικές ενέργειες διάφορων κατάλοιπων και σας παροτρύνουν να οριστικοποιήσετε ότι μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε σταθερές βάσεις την καινούρια περίοδο που αρχίζει στη ζωή σας από τον χρόνο αυτό.

Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν δυσκολίες και εντοπίζουν τις περισσότερες από αυτές στον επιχειρηματικό και στο αισθηματικό περιβάλλον. Οι δύσκολοι μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, στη διάρκεια των οποίων θα αγωνιστείτε για να δικαιωθείτε. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας χωρίς εμμονές και παρασκηνιακές ενέργειες, παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε στην τύχη και στα χέρια τρίτων την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Ο Δίας στον Σκορπιό υπόσχεται βελτιώσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη κατανόηση από τους δανειστές σας. Οι πλανητικές όψεις της χρονιάς αυτής θα σας διατηρήσουν συχνά μετέωρους στη συνειδητοποίηση της ανασφάλειάς σας, αλλά θα σας προσφέρουν συγκρότηση και αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση των αναγκών σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις καλού και κακού αλλά λίγο πολύ θα ξέρετε τι μπορείτε να έχετε και τι είναι ανέφικτο για να κατακτηθεί. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. Αναπόφευκτα οι δικοί σας άνθρωποι, μικροί ή μεγάλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν.

Το 2018 φέρνει δύο μεγάλα καλά στη ζωή σας : την απελευθέρωση της καριέρας σας από εμπόδια και αδικίες και την ενίσχυση των οικονομικών σας.

Σκορπιός 2018

Καινούριοι προσανατολισμοί
Το 2018 έχει για εσάς μια μεγάλη σημασία συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τις σχέσεις σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές γενικότερα στη ζωή σας.

Ήδη ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να συμφιλιωθείτε με την τρέχουσα αλήθεια της εποχής και στις 15 Μαΐου μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο και αρχίζει μια ουσιαστική ανανέωση και εκκαθάριση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Αν μπορέσετε να είστε συνεπείς με τις επιλογές σας και ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό σας και κατόπιν με τους άλλους, τότε τα χρόνια που θα μεσολαβήσουν, θα αποδειχτούν δυναμικά και δημιουργικά.

Ο Δίας στο ζώδιό σας, συμβάλλει σε μια σφαιρική αποκατάσταση της ζωής σας. Σας καλεί να προχωρήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά, αφού πρώτα δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και αποδεχόμενοι την ιδέα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τέλεια στη ζωή. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, να εντυπωσιάσετε περισσότερο εκείνους που θέλετε και να κλείσετε τις συμφωνίες που χρειάζεστε.

Μη διστάσετε όμως να κάνετε μια αυστηρή επιλογή των ανθρώπων που θέλουν τη συντροφιά ή την συνεργασία σας. Ζητήστε από τους άλλους πράγματα ισοδύναμα με αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, φανείτε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Τους μήνες αυτούς τα φαινόμενα των εκλείψεων θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας φρενάρουν τις δραστηριότητες. Μην τρομάζετε και μην απογοητεύεστε! Ότι και αν μεσολαβήσει, ο ορίζοντας θα καθαρίσει γρήγορα και θα μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας. Συμπτώσεις, καινούριες συμφωνίες, αιφνίδιες προσφορές και ευχάριστες συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του 2018 το οποίο σας καλεί να ανταποκριθείτε ανάλογα την κάθε φορά. Καταπολεμήστε τα άγχη σας, τις ανασφάλειές σας και τις άχρηστες οπισθοχωρήσεις. Στα οικονομικά οι συνθήκες διαφοροποιούνται, η βελτίωση δεν είναι μεγάλη, αλλά οι εξυπηρετήσεις που θα σας γίνουν, είναι περισσότερες. Οι φιλόδοξοι επιτυγχάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Οι ρομαντικοί, συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους για την ιδιοσυγκρασία σας και οι χρεωμένοι θα έχετε την ευκαιρία, με τη βοήθεια της δουλειάς ή τρίτων, να μειώσετε τα υπόλοιπά σας. Η χρονιά αυτή απαιτεί καλή οργάνωση, σωστή διανομή του χρόνου και καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας η οποία εμπεριέχει τακτές δόσεις ξεκούρασης και ψυχαγωγίας.

Τοξότης 2018

Διευθετήσεις και ξεκινήματα
Το 2018 είναι η χρονιά που σας βρίσκει απαλλαγμένους από την παρουσία του Κρόνου και ελεύθερους πλέον να ρυθμίσετε τη ζωή σας, όπως εσείς θέλετε, ή χρειάζεστε.

Μετά από πολλές δυσκολίες, αγώνες, περιπέτειες και απογοητεύσεις, φαίνεται ότι θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα για την κάλυψη των αναγκών σας, ψυχικών και πρακτικών και πως έρχεται μια εποχή πιο ικανοποιητικών συνθηκών για τη δουλειά σας, αλλά και για την εξέλιξή της στο μέλλον.

Μέσα στο επεισοδιακό και μεταρρυθμιστικό 2018 θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία και μια δραστηριότητα που κυοφορούνταν τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο Κρόνος, μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανασυγκροτεί τα οικονομικά σας και σας βοηθά να αναπτύξετε καινούριες τακτικές και στρατηγικές.

Τα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε αυτά. Υπάρχει μια ασάφεια στις υποχρεώσεις σας καθώς δεν ξέρετε πως θα διαμορφωθεί η γενικότερη κατάσταση. Μετά τα μέσα Μαΐου όμως θα είστε περισσότερο συνειδητοί και σε καλύτερη θέση να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ωστόσο, σε όλο το μήκος της χρονιάς, σκεφτείτε συντηρητικά, μην είστε υπέρ αισιόδοξοι, μην χάνετε χρήματα από κακό χειρισμό των καταστάσεων, μην προβαίνετε σε αγοραπωλησίες που δεν σας συμφέρουν και μην γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς διατηρεί την ασάφεια και τις ψευδαισθήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οι γωνίες όμως που θα σχηματίσουν μαζί του ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και να ξέρετε πώς μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Για τα αισθηματικά σας, η περίοδος δεν είναι κακή, αλλά θεωρείται περισσότερο μεταβατική, δηλαδή εμπεριέχει και χαρές και μικρές δοκιμασίες.

Τις δύσκολες περιόδους όπως τον Φεβρουάριο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στην αντιμετώπιση κάθε ζητήματος και κάθε ανθρώπου. Την Άνοιξη όμως, ή το Φθινόπωρο θα έχετε περισσότερη εύνοια, αλλά φροντίστε να μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας ή τις επιτυχίες που θα έχετε τότε. Γενικότερα φροντίστε το απόθεμα των δυνάμεών σας και μην εξαντληθείτε σε ουτοπίες σχέσεων ή δραστηριοτήτων, που θα καταλήξουν σε καινούριες απογοητεύσεις.

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να βάλετε καινούρια θεμέλια σε θέματα πρακτικά, να γίνετε πιο τολμηροί στην εργασία, να αντλήσετε από το ρεζερβουάρ των ταλέντων σας και να τολμήσετε μια αλλαγή συνθηκών ζωής, ή μια μετανάστευση στο εξωτερικό, που θα συμβάλλει όσον αφορά στο πρώτο. Σας υποχρεώνει να προσγειώσετε τον ιδεαλισμό σας και να αναπτύξετε προσαρμοστικότητα στους νόμους και στους κανόνες που κυριαρχούν, να κρατήσετε όμως αναμμένη τη φλόγα του ενθουσιασμού και του ιδεαλισμού, που θα την χρησιμοποιείτε την κατάλληλη στιγμή. Περνάτε σε μια νέα εποχή πιο ρεαλιστική και πιο πρακτική και θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε.

Πικρό καφέ κέρασαν οι Κου Κου! Τα ποσοστά τηλεθέασης της Σκορδά που έφεραν πονοκέφαλο στο Star!
Αξιοποιήστε την πείρα που αποκομίσατε τα προηγούμενα χρόνια και αναζητήστε καινούριες συναναστροφές και καινούριες ιδέες που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας και μπορούν, τα μεταβατικά αυτά χρόνια, να γίνουν πραγματοποιήσιμες. Πάνω από όλα υπερασπιστείτε ότι μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά και παραιτηθείτε από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια που χαρακτηρίζεται ή που είναι για την εποχή, ανέφικτη ή ουτοπική!

Αιγόκερως 2018

Καινούρια αρχή
Τα τελευταία χρόνια περάσατε δύσκολα και ήρθατε συχνά αντιμέτωποι με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος και του ευρύτερου χώρου.

Αγωνιστήκατε σκληρά για να διατηρήσετε αυτά που θέλατε και κοπιάσατε πολύ για τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην καρδιά ενός ανθρώπου.

Δημήτρης Σκαρμούτσος – Μαριέττα Ντάνα: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον γάμο

Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας άγγιξαν πολλές φορές, αλλά δεν ηττηθήκατε. Το 2018 με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, έρχεται να φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και να σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος και τις αντιξοότητες των προηγούμενων ετών. Είναι ο προθάλαμος μιας σημαντικής επταετίας στη διάρκεια της οποίας θα έχετε μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργικής έκφρασης και θα «χτίσετε» μια νέα βάση, που θα στηρίξετε επάνω της ότι αγαπάτε και θέλετε σε βάθος χρόνου.

Τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, χρειάζεται μόνο λίγο περισσότερη καλή διαχείριση και προνοητικότητα στα οικονομικά σας και περισσότερη καλλιέργεια της αισιοδοξίας σας. Βρίσκεστε λίγο μετά το ξεκίνημα μιας πορείας που δεν έχετε τη δυνατότητα να οπισθοχωρήσετε, ούτε και είναι πάντα εύκολο να συνεχίσετε χωρίς να κουράζεστε.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά του, μην του στερείτε χαλάρωση και ψυχαγωγία και μη διστάζετε να τον επαινείτε για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Ουρανός αργότερα στον Ταύρο, ορίζουν μια νέα εποχή, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Μπορεί να μην τερματίσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που έχετε τα τελευταία χρόνια, είναι όμως βέβαιο ότι θα τη συνεχίσετε με διαφορετικό τρόπο και ρυθμό. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες οικονομικές και περιουσιακές, αρκεί να το επιδιώξετε σωστά. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη από μια σχέση περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Όσοι είστε μόνοι, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στην προσφορά ενός αισιόδοξου ανθρώπου. Όσοι βρίσκεστε σε μια μεταιχμιακή αισθηματική περίοδο πάρτε μια οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας και σηκώστε τις ευθύνες της προτίμησης ή της απόφασης που θα πάρετε. Η λύση, όποια και αν είναι, θα σας ξεκουράσει!

Ο τομέας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα είναι ο επαγγελματικός. Έχοντας την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα πρέπει να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες, να οργανώσετε τις επιδόσεις σας και να εφοδιάζεστε συχνά, για να αποδίδετε άμεσα.

Η αρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κάνετε καινοτομίες ή να βάλετε σε εφαρμογή ότι δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον Φεβρουάριο τα οικονομικά σας και τον Ιούλιο τα αισθηματικά σας. Τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους αντίστοιχους χειρισμούς. Στη διάρκειά τους αποφύγετε αντιθέσεις, προσέξτε την υγεία και την ασφάλειά σας και αποφύγετε να έχετε απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Ότι επιτύχετε το 2018, θα αποτελέσει εχέγγυο ή κεφάλαιο πίστωσης για τα επιτεύγματα των επόμενων δύο χρόνων.

Υδροχόος 2018

Αλλαγή νοοτροπίας
Το 2018 είναι μια μεταβατική χρονιά που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τη σχέση σας και την καινούρια πραγματικότητα που εδραιώνεται όλο και περισσότερο.

Είναι η χρονιά που ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ουρανός, αλλάζει ζωδιακή θέση και μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο, ορίζοντας μια καινούρια επταετία στην αέναη διαδρομή του. Σε αυτήν την χρονική στιγμή και σε συνάρτηση με την μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, ήδη από το τέλος του Δεκεμβρίου 2017, θα αρχίσετε να διευρύνετε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και, παράλληλα, να βρίσκετε τρόπους να αξιοποιείτε πρακτικά τα ταλέντα σας, τα οποία για χρόνια είχαν μείνει αναξιοποίητα.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να φτάσετε στους στόχους σας γιατί θα μεσολαβήσουν μερικές ακόμα δυσκολίες, αλλά το 2018 θα συνειδητοποιήσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι θέλετε αλλά και τι μπορείτε!

Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν, αλλά άλλο τόσο θα υπάρχουν και διευκολύνσεις. Η αντιπαράθεση του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία από τον Σκορπιό θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας πορείας. Η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερωκαι η προσέγγισή του προς τον Πλούτωνα που βρίσκεται εκεί, θα τονίσει ότι πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων και ήρθε η εποχή της πρακτικής εφαρμογής.

Εργασία και αγωνιστικότητα είναι αυτά που θα απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα συμβάλλουν σταδιακά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιούθα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Πολλοί θα αρχίσετε μια καινούρια εργασία και άλλοι θα αλλάξετε τις συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία. Μια προαγωγή, μια μετάθεση ή ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας συνεπάγονται περισσότερες ευθύνες και καλύτερη οργάνωση.

Ξεπεράστε τη συνήθεια να μιλάτε και να σκέφτεστε πολύ σε επίπεδο θεωρητικό και προσπαθήστε να γίνετε πρακτικοί, αποφασιστικοί και καλοί συνεργάτες με εκείνους που θα συμβάλλουν στη δική σας προκοπή.

Οικονομικά προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις όταν διαχειρίζεστε χρήματα, ή εξοφλείτε λογαριασμούς. Συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές της δοκιμασίας.

Ο τομέας αυτός έχει δύο όψεις. Τις περιόδους της προσφοράς, αλλά και τις περιόδους της ρήξης ή των αντιθέσεων. Υπεύθυνες γι αυτό θα είναι οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι οποίες αναπόφευκτα θα εκθέσουν σε κίνδυνο τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι τόσο η δική σας συμπεριφορά που θα το προκαλέσει, όσο τα αιφνίδια γεγονότα και τα διάφορα περιστατικά στη ζωή των άλλων. Ότι και αν συμβεί φανείτε ψύχραιμοι! Σαφώς θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από το πείσμα και την προσκόλληση σε ιδέες και σε συνήθειες που δεν σας συμφέρουν. Βλέπετε, ο Ουρανός στον Ταύρο σας υποχρεώνει να μάθετε να λέτε όχι όταν δεν θέλετε, αλλά και όταν αποφασίζετε να επιτύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον και να «πληρώσετε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, ότι συνεπάγεται αυτό.

Με δυο λόγια το 2018 είναι μια χρονιά σύνθετης εμπειρίας, προωθητική σε νέες ιδέες και αγωνιστική σε κατακτήσεις. Οι δυσκολίες θα κάμπτονται μόνο αφού θα έχουν επιτευχθεί οι στόχοι, είτε ξαφνικά και τυχερά, είτε ύστερα από ουσιαστική προσπάθεια και υποστήριξη από τους κατάλληλους παράγοντες.

Ιχθύς 2018

Καινούριος ορίζοντας
Τα τελευταία τρία χρόνια, περάσατε δυσκολίες τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Οι περισσότεροι καταφέρατε και ξεπεράσατε αυτά που σας συνέβησαν, ωριμάζοντας αρκετά σαν άνθρωποι και καλλιεργώντας αναγκαστικά την υπομονή και την προσαρμοστικότητα.

Το 2018 έρχεται να φέρει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση με το περιβάλλον, στην αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων και στην υλοποίηση βασικών σας προσδοκιών. Θα εργαστείτε με σύστημα και συνέπεια, θα απαλλαγείτε μεν από εμπόδια και δυσκολίες, αλλά θα χρειαστεί να αναλάβετε καινούριες ευθύνες.

Η αρχή της χρονιάς αυτής θα είναι λίγο ασαφής και επεισοδιακή, μετά όμως τα γενέθλιά σας θα δείτε να ανοίγονται καινούριοι δρόμοι και από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη της χρονιάς, θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Δίας στον Σκορπιό θα εμπλουτίσουν τις απόψεις σας για τη ζωή και θα αλλάξουν αισθητά τις συνήθειες και τη νοοτροπία σας. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη αφήνει ελεύθερο τον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να κινηθείτε και να εκφραστείτε πιο άνετα από πριν.

Μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού, η αρμονία του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να επιχειρήσετε μια γενική αναθεώρηση και παράλληλα ανακατάταξη σε όλους σχεδόν τους τομείς που θεωρείτε ζωτικούς για την εξέλιξη και την πρόοδό σας. Η αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και η καλή όψη του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε στην εργασία σας και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή πολλές από τις σκέψεις σας.

Την περίοδο των εκλείψεων, Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο θα ζήσετε πρόσκαιρες δυσκολίες και θα πρέπει να αποφύγετε παγίδες και λάθη στη διαχείριση ή στις αποφάσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα καταστραφείτε αλλά θα καθυστερήσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Επίσης και το Φθινόπωρο που για λίγο ο Ουρανός θα επιστρέψει στον Κριό, θα πρέπει να γίνετε προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή, σας τονίζει την ανάγκη να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας και σας προτρέπει σε ένα τόλμημα ανάλογο το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι ενάντιο στις ανάγκες σας.

Καλύτερη προβλέπεται και η τύχη για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Πολλοί από εσάς που είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πάντως είναι στο χέρι σας να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό χάος που κυριάρχησε σε αυτόν τον τομέα τα προηγούμενα χρόνια.

Το μυστικό του 2018 για εσάς είναι ότι πολλά πράγματα θα βρουν τις διαστάσεις τους και οι καταστάσεις θα πάρουν καινούρια μορφή. Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Προσέξτε λοιπόν τις εντυπώσεις που δέχεστε και συμφιλιωθείτε με τον χρόνο που είναι ο μόνος που θα σας δώσει σωστές πληροφορίες και αποδείξεις για τα αισθήματα των άλλων και την ορθότητα των επιλογών σας.

youweekly.gr

ΖΩΔΙΑ

Ενδεχομένως η μεγαλύτερη αστρολογική είδηση του 2018 είναι η άφιξη του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάιο. Την τελευταία φορά που ο Ταύρος φιλοξένησε τον Ουρανό ήταν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, μπροστά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η αλλαγή ζωδίων του αντάρτη των πλανητών υποδεικνύει ότι μπορεί να συμβεί μια μεγάλη μετατόπιση σε παγκόσμιο επίπεδο στις περιοχές που συνδέονται παραδοσιακά με τον Ταύρο, όπως η γη, το περιβάλλον και το χρηματοπιστωτικό σύστημα - και μια τέτοια αλλαγή είναι απίθανο να συμβεί ομαλά.

Μόλις ο Ουρανός γίνει ανάδρομος τον Αύγουστο, η αλλαγή που επιβλήθηκε πολύ γρήγορα από ψηλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαμαρτυρίες και ακόμη και σε βία. Τρία τετράγωνα μεταξύ του επιθετικού Άρη και του Ουρανού, τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, είναι πιθανά σημεία ανάφλεξης και πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Η αναταραχή που συνδέεται με την αλλαγή ζωδίου του Ουρανού μπορεί ωστόσο να μαλακώσει από δύο πανέμορφα τρίγωνα μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα τον Μάιο και τον Αύγουστο. Αυτή η ενέργεια φέρνει μεγάλη γενναιοδωρία του πνεύματος και μια συλλογική αίσθηση πνευματικότητας και δικαιοσύνης που μπορεί να μας βοηθήσει να «κάνουμε το σωστό» ακόμη και όταν οι επιλογές είναι δύσκολες.

Μια άλλη αγκυροβόληση σε ένα ενδεχομένως ταραχώδες έτος είναι η μεγάλη εμφάνιση του τριγώνου τον Αύγουστο μεταξύ του Ήλιου από την Παρθένο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού στον Ταύρο. Οι ενεχόμενες ενέργειες της γης σηματοδοτούν την κοινή λογική στη συζήτηση και δρουν ως καταλύτης για μια λογική αλλαγή παρά για το χάος.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το μεγάλο τρίγωνο περιλαμβάνει τον Ουρανό, έναν πλανήτη που συνδέεται με το μέλλον, και τον Κρόνο, έναν πλανήτη που συνδέεται με το παρελθόν, και φυσικά τον Ήλιο του αιώνιου παρόντος μας: ίσως μπορούμε τελικά να χτίσουμε μια γέφυρα ανάμεσα σε ό, τι έχει συμβεί και σε ό,τι δεν έχει συμβεί, δεδομένης της καλής θέλησης σε όλες τις πλευρές. Πάντως από τον Ουρανό θα βαφτεί αυτή η χρονιά, η τόσο σημαδιακή και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ώστε οι αλλαγές που θα μας βρουν να είναι θετικές, είναι στο χέρι μας.

oroskopos.tv

ΖΩΔΙΑ

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και νέες γνωριμίες θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σου, ενώ το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού που κορυφώνεται τις βραδινές ώρες, σε γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα για να ανανεώσεις τη σχέση σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη τη σημερινή μέρα και το εξάγωνό της με τον Άρη χαρίζει εύνοια στις αισθητικές σου υποθέσεις. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου που θα σε ανανεώσουν, μεταφέροντας το καλό κλίμα στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχουν εξελίξεις σε ένα ειδύλλιο που έχει προκύψει στον χώρο εργασίας τους.Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, οι οποίες φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σου, μέσα από νέες γνωριμίες, ενώ για τους δεσμευμένους, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανανεώσουν τη σχέση τους. Παράλληλα, η σύνοδος Σελήνης – Ερμή, δημιουργεί ένα επικοινωνιακό κλίμα και φέρνει εποικοδομητικούς διαλόγους για επίλυση προβλημάτων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται πως στρέφει περισσότερο την προσοχή σου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως προς τις βραδινές ώρες, η αισθαντικότητά σου επανέρχεται όπως και η ανάγκη σου για ρομαντισμό και θαλπωρή. Εκμεταλλεύσου το κλίμα αυτό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του/της για τις ανάγκες και τα θέλω σου.
ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει εξωστρεφή και κοινωνικό, ενώ παράλληλα σου δημιουργεί και μια έντονη ανάγκη για φλερτ και περιπέτεια. Είναι ιδανική μέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να αποδεχθείς μια πρόταση από ένα άτομο που σε περιτριγυρίζει το τελευταίο διάστημα. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα δουν το πάθος στη σχέση τους να αναζωπυρώνεται…Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη φανερώνει πως η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στο παρελθόν. Ίσως να αναλογίζεσαι κάποιες επιλογές σου που σε έχουν οδηγήσει στο σήμερα και να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα μέσα σου ή δεν αποκλείεται να δέχεσαι πολιορκία από ένα παλιό σου σύντροφο. Σκέψου καλά το μέλλον που επιθυμείς να έχεις πριν κάνεις κάποια κίνηση.
ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει άμεσο και ειλικρινή στην επικοινωνία σου τη σημερινή μέρα, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το ζώδιό σου, σε βοηθά να εκφράσεις επιθυμίες και προσωπικές σου ανάγκες στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως νιώθεις πιο γοητευτικός και ευπρόσιτος, προσελκύοντας θαυμαστές…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα. Νιώθεις όμορφα συναισθηματικά και ασφαλής μέσα στη σχέση σου, κάτι που δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φλερτ και διασκέδαση, γι’ αυτό αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οργάνωσε μια βραδινή έξοδο….

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Άρη και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, όψεις που ανεβάζουν την κοινωνική σου διάθεση και πολλαπλασιάζουν τις ερωτικές ευκαιρίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα υπάρχει ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σου και θα έχετε τη διάθεση να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Οι βραδινές ώρες κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις και για τους αδέσμευτους…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και οι όψεις που σχηματίζει χαρίζουν ένα εξωστρεφές κλίμα στη μέρα σου. Θα έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και αποδράσεις που σχεδιάζετε μαζί με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι φαίνεται πως έχουν την ανάγκη να ζήσουν συναισθηματικές περιπέτειες, κάτι που τους οδηγεί στο παρελθόν….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση και την ανάγκη σου για περιπέτεια. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει μαχητικό και διεκδικητικό προς το ταίρι σου ή προς ένα πρόσωπο σε ενδιαφέρει και ειδικά τις βραδινές ώρες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου, υπόσχεται εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις
ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που ενδέχεται να περιορίσει τον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στον/ην σύντροφό σου.

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017; 

Κριός
Το κλίμα χαλαρώνει και η διάθεση σου από αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά πιο αισιόδοξη! Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται ότι αρχίζει να αποκτά περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό. Το Τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει μεγάλες ενθουσιώδεις εκπλήξεις ενώ το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να βρίσκεις και πάλι την επιθυμία για να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον

Ταύρος

Η εβδομάδα σου ξεκινάει σε πολύ ερωτικούς ρυθμούς με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Το γεγονός αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα να εκφραστείς και να πεις όλα αυτά που αισθάνεσαι! Το θετικό ;;; Ότι θα βρεις και την ανάλογη ανταπόκριση.
Δίδυμος

Μία ερωτική γνωριμία ή ένας απρόβλεπτος ξαφνικός έρωτας, ευχάριστες ειδήσεις επικοινωνίες και συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να νιώσεις ότι πετάς στα σύννεφα. Οι εξελίξεις θα σε συναρπάσουν και ίσως και εσύ από την πλευρά σου να γίνεις αρκετά πιο τολμηρός στα αισθηματικά! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα ζεστάνει σημαντικά το κλίμα των σχέσεων σου

Καρκίνος
Η εβδομάδα είναι αρκετά θετική, ερωτική και προσφέρει τη δυνατότητα να δέσεις ουσιαστικά την αισθηματική σου ζωή και να νιώσεις περισσότερο σιγουριά για το μέλλον. Το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να εκφραστείς και να απολαύσεις στιγμές με το σύντροφό σου τις οποίες είχες καιρό να ζήσεις! Αν δεν έχεις ταίρι τότε ένα νέο πρόσωπο θα καταφέρει να εισβάλλει στη ζωή σου και θα σε τονώσει με όλα αυτό το αισθηματικό δόσιμο που θα έχει απέναντί σου!
Λέων
Μια ξαφνική ερωτική πρόταση θα σε συναρπάσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με διαφορετικό μάτι! Επιπλέον το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζει να δίνει διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά σου καθώς θα δεις και εσύ τα φλερτ, να αρχίζουν να μπαίνουν ξανά στο σκηνικό! Η επιθυμία σου για έρωτα, διασκέδαση, απόλαυση, θα ικανοποιηθεί πλήρως
Παρθένος
Έφτασε στιγμή να ομολογήσει στα πιο βαθιά σου συναισθήματα και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας να πεις όλα όσα νιώθεις ! Θα μπορέσεις να έχεις και μια πολύ όμορφη επικοινωνία η οποία πραγματικά θα γαληνέψει την ψυχή σου. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί Αφροδίτη με το Χείρωνα σου δίνει την δυναμική να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος

Ζυγός
Εβδομάδα με ερωτικά παιχνίδια, ανανέωση, κέφι και δημιουργικότητα ξεκινά! Πάρα πολλές εξελίξεις σε περιμένουν λοιπόν αγαπητέ φίλε Ζυγέ! Η αστρολογική όψη που σε οι επηρεάζει πιο έντονα είναι το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον ουρανό όπου πραγματικά θα σου δώσει αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη που έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα στενά όρια αυτής της εποχής!

Σκορπιός

Βρίσκεσαι στα καλύτερα σου φίλε μου Σκορπιέ αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και διακρίνεσαι από γοητεία, μαγνητισμό και επιθυμία να απολαύσεις πράγματα τα οποία έχεις να ζήσεις καιρό! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε κάνει να εκφράσεις τις πιο εσωτερικές σκέψεις και σου δίνεται το ερέθισμα να μπορέσεις να βρεθείς ουσιαστικά πιο κοντά σ' ένα νέο ταίρι

Τοξότης

Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και ο ήλιος περνάει στο ζώδιο σου ! Φυσικά διανύουμε τη δική σου εποχή που θα δώσεις όλο σου το είναι για να την κάνεις όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επιφυλάσσει σημαντικές προτάσεις ευκαιρίες συναντήσεις και ειδήσεις που θα σε κάνουν να βρεις τον ενθουσιασμό σου και δεν αποκλείεται και ένας έρωτας ο οποίος θα εισβάλλει στη ζωή σου με έναν τρόπο ξεχωριστό και μοναδικό .

Αιγόκερως

Κυνηγάς επιθυμίες προσδοκίες και φαίνεται ότι έχεις σημαντικές κατακτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Αιγόκερε! Το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δηλώνει ότι τώρα ένας νέος φίλος, μία νέα γνωριμία ή ακόμα και ένα νέο πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο και τις αισθηματικές σου εξελίξεις. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με ένα διαφορετικό μάτι .

Υδροχόος
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ουρανός βρίσκεται αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου σε τρίγωνο με τον Ερμή έτσι λοιπόν έχεις καλέσματα, προτάσεις, ευκαιρίες, ειδήσεις που σου προκαλούν έκπληξη και σε κάνουν να βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου. Παράλληλα το πέρασμα του ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες που τώρα μπορείς να τις κυνηγήσεις με τον κατάλληλο τρόπο!

Ιχθύς

Μετά την ονειρική εβδομάδα που πέρασες ήρθε η ώρα να βάλεις περισσότερο πάθος στην αισθηματική σου ζωή! Σε αυτό ακριβώς ευνοείσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ ! Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να γίνεις ιδιαίτερα κατακτητικός και επίμονος για να πετύχεις ερωτικούς σου στόχους! Παράλληλα το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα γαληνεύει την ψυχή σου και σε βοηθάει να κλείσεις πληγές του παρελθόντος οι οποίες δε σε αφήνουν να πας παρακάτω

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 20/11/2017 έως 26/11/2017

Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Το ταίρι σου ίσως αποκτήσει την αίσθηση πως κάτι του κρύβεις, γεγονός που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ισχύει ή εσύ να αρχίσεις να ανησυχείς ότι σου κρύβει κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι ανασφάλειες και οι φόβοι θα διαταράξουν το δεσμό σου και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα που νόμιζες πως είχαν κλείσει. Παράλληλα θα υπάρξουν κρυφά φλερτ από κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να αποτελέσουν τη χαριστική βολή για το δεσμό σου αν αποκαλυφθούν. Εξέτασε με προσοχή τι είναι αυτό χαλάει το δεσμό σου και κινήσου με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις, τσακωμούς και κατηγορίες που δε θα βοηθήσουν καθόλου.

Χωρίς σχέση
Μυστικές συνευρέσεις, αινιγματικότητα και περίπλοκες καταστάσεις προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια και εσύ βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μπερδεμένη που δεν ξέρεις πως θα διαχειριστείς. Ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να κρατηθεί μυστικό για κάποιο διάστημα. Αν έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο πρόσφατα, θα αντιληφθείς κάποια πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα αναθεωρήσεις τη στάση σου.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει έρθει η ώρα να βάλεις φρένο σε οτιδήποτε γίνεται μέσα στην σχέση και νοιώθετε πως σε πληγώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά. Αν νιώσεις πως έχεις προσπαθήσει περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι δυνατότητες σου και παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία με το ταίρι σου ,τότε θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν προχωράει άλλο.

Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις σε μια εσωτερική διαδικασία και θα κάνεις μια αυτοαξιολόγηση στις επιθυμίες σου όσον αφορά τον έρωτα. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βρεις πράγματα που ως τώρα εμπόδιζαν τη χαρά και την ευτυχία σου. Σε πρακτικό επίπεδο θα νοιώσεις πως όποιο άτομο σε φλερτάρει δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σου ή μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις μία εκδρομή με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει εσωτερικά και τους δυο και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα. Περάστε λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητα ώστε να αλλάξετε λίγο την ρουτίνα σας και να θυμηθείτε τα ωραία του πρώτου καιρού της σχέσης σας και αυτό είναι κάτι που θα αναθερμάνει τη μεταξύ σας κατάσταση.

Χωρίς σχέση: Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μια αισιόδοξη, χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Η επιθυμία για έρωτα και περιπέτεια θα είναι ισχυρή και θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν σου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που ξεπερνάς μια παλαιότερη σχέση που σε πλήγωσε και νιώθεις έντονα την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι ή με κάποιο πρόσωπο από μακρινό μέρος είναι εξαιρετικά πιθανή.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζήλια σου και την κτητικότητά σου αυτές τις μέρες, ειδικά στα μέσα της εβδομάδος, γιατί είναι μεγάλη η πιθανότητα να πυροδοτήσεις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να δείξει κτητική διάθεση απέναντι σου και να νιώσεις πίεση που θα εκδηλωθεί μέσα από νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Σε αυτή τη σχέση παίζονται παιχνίδια ισχύος και εγωισμού, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει πάνω χέρι ή όχι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα για να αποφύγεις ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Χωρίς σχέση
Θα έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Αυτό το άτομο θα έχει μια σταθερότητα στην ζωή του και στις απόψεις του , κάτι το οποίο που θα σου δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει θα διαπιστώσεις στη πορεία πως ενώ μπορεί στην αρχή εσείς να το είδες κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τελικά να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από όσο νόμιζες.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή θα εξετάσεις την σχέση σου προσεκτικά και θα αξιολογήσεις τις συμπεριφορές του άλλου σου μισού. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσεις αν σου είναι πραγματικά πιστό και αν αξίζει να είστε μαζί. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα είναι δίπλα σου σε όλη αυτή την διαδικασία ή μπορεί μέσω κάποιων συμβούλων να πάρεις κάποιες θετικές κατευθύνσεις στο πως να χειριστείς την κατάσταση.

Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και αυτό θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά. Μέσα από δικές τους παρέες θα κάνεις μια γνωριμία που αρχικά θα πιστέψεις πως είναι φιλική. Αυτό το άτομο όμως που θα σε πλησιάζει φιλικά στην αρχή θα διαπιστώσεις σύντομα πως έχει εντελώς διαφορετικές βλέψεις για εσένα.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που στην αρχή σε προβληματίζουν αλλά θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου θα εστιάσει στην βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης και θα σου δείξει σταδιακά μια πιο θερμή αντιμετώπιση. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσεις να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας και αφορούν μια συγκατοίκηση και ό,τι συνεπάγεται στο να αρχίσει η σχέση σου να σοβαρεύει με την καλή έννοια.

Χωρίς σχέση
Εντός της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου. Άτομα σου μιλάνε και δείχνουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από εσένα. Οι ευκαιρίες πάντως σου δίνονται. Τέλος, πολύ πιθανό να λάβεις κάποιο μήνυμα από άτομο με το οποίο άφησες στη μέση ένα φλερτ και πλέον σου δίνεται η ευκαιρία, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα υπάρξει η δυνατότητα μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου να βρείτε από κοινού τη λύση ενός ακανθώδους ζητήματος το οποίο για καιρό ταλάνιζε τη σχέση σας και ίσως να αποτελούσε απειλή για την εξέλιξή της. Μέσα από τα λόγια που θα ειπωθούν θα τεθούν νέες βάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία της σχέσης σου. Φρόντισε όμως να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις στο ταίρι σου, διαφορετικά η μη τήρηση τους θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Χωρίς σχέση
Η αδράνεια στα αισθηματικά σου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα τείνει να υποχωρήσει μέσω των ευκαιριών που θα σου δοθούν πάνω σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Βέβαια η θετική σου διάθεση είναι κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό το ευνοϊκό κλίμα και δεν αποκλείεται κάποιο από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν να κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα αισθηματικά σου.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση
Αναμένεται να βιώσεις μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τη σχέση σου να περνάει μια περίεργη αλλά καθοριστική δοκιμασία. Αυτό το τεστ αντοχής ίσως δείξει πόσο γερά θεμέλια έχει η σχέση και ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και οι αληθινές επιθυμίες του καθενός. Δεν αποκλείεται αυτή η δοκιμασία να προκύψει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν σου το οποίο θα ταράξει τα νερά στη σχέση σου. Σίγουρα όμως αυτή η δοκιμασία θα κρίνει την συνέχεια ή το τέλος αυτής της σχέσης.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι βασικές σου προτεραιότητες θα επικεντρωθούν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό σου κομμάτι ή με θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου. Βέβαια, όσο κι αν πιστεύεις πως δε σε απασχολεί να γνωρίσεις κάποιο νέο πρόσωπο, το κάρμα θα σου δείξει πως αν είναι να έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, θα έρθει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Και ακόμα και να μην θέλεις να προχωρήσεις, το συναίσθημα θα είναι τόσο έντονο που δε θα μπορείς με τίποτα να το αγνοήσεις.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Το ταίρι σου μπορεί να είναι πιο πολύ εστιασμένο σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά και εσύ να αρχίσεις να νιώθεις ότι παραγκωνίζεσαι και ότι περνάς σε δεύτερη μοίρα . Μην κρατάς μέσα σου πράγματα που θα επιτείνουν την συναισθηματική απόσταση και θα φέρουν ψυχρότητα, αλλά μίλα με το άλλο σου μισό ξεκάθαρα για τα αισθήματα και τις ανησυχίες σου. Σιγά σιγά, καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, θα επανακτήσεις την αίσθηση του δεσίματος μαζί του και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα σε καθησυχάσουν.

Χωρίς σχέση
Αυτό το διάστημα ίσως να προσπαθείς να ξεχάσεις και να κόψεις τους δεσμούς με το παρελθόν σου, όμως ακόμη πονάς και ραγίζει η καρδιά σου. Οι μνήμες ενός προσώπου από το παρελθόν σε εμποδίζουν να χαράξεις ένα νέο δρόμο παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σου θέλει να απαλλαχτεί από την ερωτική νοσταλγία και να ψάξει μια νέα αγκαλιά. Κρίνεται απαραίτητο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να μην αφήσεις το παρελθόν να επηρεάζει το παρόν σου.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα εστιάζεις στο δεσμό σου και στο ταίρι σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να δεθείτε πιο πολύ. Η κατανόηση που θα δείξεις σε πολλά και η διάθεσή σου να ακούσεις αυτά που πραγματικά θέλει να σου πει το ταίρι σου και η έντονη εκφραστικότητα των συναισθημάτων του για σένα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο έρωτας, όσο περνά ο καιρός, μετατρέπεται σε μια βαθιά αγάπη.

Χωρίς σχέση
Επανεξετάζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής και προσπαθείς να θεραπεύσεις πληγές που ενισχύουν την καχυποψία σου απέναντι σε κάτι καινούργιο. Οι κινήσεις ενός ατόμου δε θα περάσουν απαρατήρητες από εσένα, αλλά αφήνεις το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά. Κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια και εξετάζεις εξονυχιστικά και σχολαστικά αν αξίζει ο κόπος να δώσεις συνέχεια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις εξελίξεις, χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου με το τι γίνεται, τι θα μπορούσε να γίνει ή τι μπορεί να μην γίνει.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Χαρμόσυνα γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις δίνουν νέα πνοή στον έρωτα και φέρνουν ολική ανανέωση στο δεσμό σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις ή να ανανεώσεις ριζικά τη σχέση σου. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη, χάρη στην ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση του άλλου σου μισού που θα σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Ο έρωτας βιώνεται δυνατά, αμοιβαία και με ενθουσιασμό. Εκπλήξεις και μετακινήσεις θα συμβάλλουν στο να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα διακαή σου πόθο, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να ξεκινήσεις φλερτ με κάποιο άτομο που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο ερωτικό σου στόχαστρο. Μπαίνεις δυναμικά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει την καθημερινότητα σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Κερδίζεις την προσοχή του ατόμου που έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου ή γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που σε ενθουσιάζει και ξεκινάς μια πολύ δημιουργική σχέση.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει έντονες συγκινήσεις και αυξημένο ρομαντισμό. Ο δεσμός σου βρίσκεται σε φάση θετικής αναδημιουργίας, τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Εκδηλώνεις όσα αισθάνεσαι και βρίσκεις την επιθυμητή ανταπόκριση από το άλλο σου μισό. Προς το τέλος της εβδομάδας δε θα λείψουν συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή της σχέσης σας.

Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες θα μπεις σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για την προσωπική σου ζωή που θα έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσεις ξαφνικά πως υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου που εμφανίζεται ως φιλικό πρόσωπο το οποίο αποσκοπεί σε μια ερωτική σχέση μαζί σου. Αυτό το άτομο δεν εκδηλώνεται ακόμα γιατί θεωρεί πως το έδαφος δεν είναι ακόμα πρόσφορο για κάτι τέτοιο.

http://astropedia.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin