Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

Στις 11/12 θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά μέσα στη χρονιά μια από τις πιο απαιτητικές σε διαχείριση όψεις, και αυτή δεν είναι άλλη από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω (19ο 04’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο ο αυστηρός Κρόνος αναγκάζει την Αφροδίτη να μάθει να είναι υπεύθυνη, σοβαρή, πιστή σύντροφος και πως οι απολαύσεις κερδίζονται με κόπο, γι’ αυτό και τα άτομα με αυτή την όψη είναι συνήθως συγκρατημένα στον τρόπο με τον οποίο εκφράζουν τα συναισθήματα τους, δεν είναι διαχυτικοί, συνήθως επιλέγουν συντρόφους οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή είναι πιο ισχυροί, δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις, είναι πειθαρχημένα σε ότι αφορά την διατροφή και την φυσική τους κατάσταση, καθώς μεγαλώνουν γίνονται πιο όμορφοι μιας και ο χρόνος είναι σύμμαχος τους, ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά τους αποφεύγουν τις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο.

Κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, να είμαστε συνεπείς με τις οικονομικές μας υποχρεώσεις, μπορούμε να λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας με κανόνες, είμαστε σοβαροί και μετρημένοι στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να δημιουργήσουμε σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή που ο άλλος βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται σε θέση ισχύος μέσα από το χώρο της εργασίας σας ή με ένα άτομο αρκετά χρόνια μεγαλύτερο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση μόνο και μόνο από συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας κάνει πιο προσεχτικούς και μετρημένους στα οικονομικά σας . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας έλξει ένα άτομο αρκετά χρόνια μεγαλύτερο σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες τις οποίες για να ολοκληρώσετε με επιτυχία θα πρέπει να βάλετε νέες προτεραιότητες, να γίνετε πιο πρακτικοί και να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους ή για να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα κρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας σε επόμενο στάδιο.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο, θα γίνετε πιο αυστηροί με τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα αυστηροί και μετρημένοι με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι δίκαιες και λογικές, χωρίς να χαϊδέψετε αυτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία σας υπόσχεται σταθερότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας μάθει ότι απολαύσεις που κερδίζονται με κόπο κρατάνε για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για 2η φορά φέτος η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις οι οποίες θα είναι απαλλαγμένες από συναισθηματικές δεσμεύσεις και περιορισμούς γύρω από το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να τολμήσετε να προχωρήσετε και σε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση μετά από σοβαρή σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων με σοβαρότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μην αφήσετε τον εαυτό σας να εκφράσει τα συναισθήματα του στον /στην σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε το σοβαρό σας πρόσωπο στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να δεχτείτε τις παραξενιές ενός φιλικού σας προσώπου με σκοπό να κερδίσετε την εύνοια του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv