Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη..Χαλάει ο καιρός και το φθινόπωρο έρχεται έστω και για... λίγο!

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν στα Δυτικά. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και σταδιακά στη Δυτική Πελοπόννησο. Από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στις εκεί περιοχές, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Κεντρική Στερεά μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε Βόρειους 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 3 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 12 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 24 βαθμούς.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Τη νύχτα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 3 έως 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 12 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 26 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 23 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς. Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν και μετά το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές. Πιθανόν αργά το βράδυ να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στα Δυτικά κυρίως του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Τετάρτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Την Πέμπτη αναμένονται βροχές και παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

http://www.xalazi.gr