Μάθετε για το fundraising του WWF για τα κοάλα, της δωρεάς του Ερυθρού Σταυρού αλλά και του Στρατού Σωτηρίας.
NewsroomHuffPost Greece
Μισό δισεκατομμύριο υπολογίζεται ότι είναι τα ζώα που έχουν χάσει τη ζωή τους από τις καταστροφές στην Αυστραλία.

Ως γνωστόν, η Αυστραλία πλήττεται μετά τον Σεπτέμβριο από γιγαντιαίας έκτασης πυρκαγιές, οι οποίες έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 25 ανθρώπους και έχουν μετατρέψει σε στάχτες μια έκταση χονδρικά ίση με αυτή του νησιού της Ιρλανδίας, ενώ οι φλόγες έχουν καταστρέψει περισσότερα από 1.500 σπίτια.

Κι όμως, μπορούμε να βοηθήσουμε τη, δοκιμαζόμενη από την κλιματική αλλαγή, Αυστραλία ακόμα κι αν βρίσκεται τόσο μακριά...

Το WWF κάνει fundraising για να βοηθήσει για τη σωτηρία των κοάλα που έχουν επηρεαστεί από τη φωτιά συγκεντρώνοντας δωρεές για να διατεθούν υπέρ της έκτακτης ανάγκης φροντίδας των καμμένων και τραυματισμένων ζώων. Επίσης, θα διαθέσει τα ποσά που θα συγκεντρωθούν για να φυτευθούν κανινούργια δέντρα σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι συνήθειες των κοάλα.

Ο Ερυθρός Σταυρός τρέχει μια δωρεά για την ανακούφιση από την καταστροφή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην υποστήριξη ανθρώπων στα κέντρα εκκένωσης, στην άμεση ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα, σε επιχορηγήσεις σε ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους και σε πολλά ακόμα.

Ο Στρατός Σωτηρίας (The Salvation Army) επίσης δέχεται δωρεές οι οποίες θα βοηθήσουν στο να δοθούν γεύματα, μεταξύ άλλων και σε ανθρώπους που εργάζονται στην ανακούφιση των συνανθρώπων τους.

ΠΗΓΗ: HuffPost UK