Οκτωβρίου 15, 2019

KOYZINA

Συνταγή για τεράστια cookies κολοκύθας με σοκολάτα!

Εάν μπορούσαμε να διαλέξουμε μια φθινοπωρινή συνταγή με κολοκύθα τότε θα ήταν αυτή για τα τεράστια cookies κολοκύθας με σοκολάτα, γιατί είναι αυτή που θα κάνει όλο μας το σπίτι να μυρίζει υπέροχα!

Η κολοκύθα είναι συχνά παρεξηγημένη και πολλοί αποφεύγουμε να τη μαγειρέψουμε γιατί ξέρουμε ότι η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα. Παρόλα αυτά, η κολοκύθα είναι ιδιαίτερα γλυκιά και νόστιμη γι’ αυτό κι όταν τη μαγειρεύουμε δεν πρέπει να ξεχνάμε να την βάζουμε και στα αγαπημένα μας γλυκά.

Τι θα χρειαστείς για τα cookies κολοκύθας με σοκολάτα;
8 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι πουρέ κολοκύθας
2 κουταλιές της σούπας μελάσα
1 μεγάλο αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη σοκολάτα
θαλασσινό αλάτι σε νιφάδες


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τοποθετούμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη στο μίξερ για περίπου 2 λεπτά.
Προσθέτουμε στο μείγμα μας τον πουρέ κολοκύθας, τη μελάσα, το αυγό και τη βανίλια. Χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να συνδυαστούν.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τη σόδα κι ανακατεύουμε ξανά τα υλικά και προσθέτουμε στο τέλος και τα κομμάτια σοκολάτας.
Με ένα κουταλάκι της σούπας ή του παγωτού σχηματίζουμε τις μπάλες για τα μπισκότα μας. Τοποθετούμε τα μπισκότα στο προετοιμασμένο ταψί και στη συνέχεια τα πατάμε λίγο από πάνω. Προαιρετικά ρίχνουμε από πάνω τις νιφάδες αλατιού.
Ψήνουμε τα μπισκότα για περίπου 15-17 και μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί με τη λαδόκολλα.

KOYZINA

Φαίνεται πόσο απολαυστική, νόστιμη και εύκολη είναι!! Αυτή η πάστα ταψιού με πτι μπερ είναι ότι καλύτερο έχετε δοκιμάσει!! 

Υλικά

-2 πακέτα πτι-μπερ (2 packets biscuits)
-1 λίτρο γάλα (1 liter milk)
-90γρ. ζάχαρη (90gr. sugar)
-100γρ. κορν φλάορ (100gr. cornstrach)
-2 κρόκοι (2 yolks)
-200γρ. πραλίνα φουντουκιού (200gr. nutella)
-40γρ. βούτυρο (40gr. butter)

https://www.daddy-cool.gr

KOYZINA

Ένα φανταστικό γλυκό που κολάζει με την εμφάνιση και τη γεύση του!! Ρολό σοκολάτας με φυστικοβούτυρο για όλες τις ώρες αλλά και για τα επίσημα τραπέζια σας! 


Υλικά 

60γρ. αλεύρι (60gr. plain flour)
35γρ. κακάο (35gr. cocoa)
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ( tsp. baking powder)
1 βανιλίνη ( vanillin)
4 αυγά (4 eggs)
140γρ. ζάχαρη (140gr. sugar)
30ml ηλιέλαιο (30ml sunflower oil)

Για τη γέμιση (For the filling):

100γρ. τυρί κρέμα (100gr. cream cheese)
200γρ. φυστικοβούτυρο (200gr. peanut butter)
30γρ. βούτυρο (30gr. butter)
135γρ. άχνη (135gr. powdered sugar)
45ml γάλα (45ml milk)

Για την επικάλυψη (For the Frosting):


καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (dulce de leche)

https://www.daddy-cool.gr

KOYZINA

Tι καλύτερο από ένα κέικ όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει; Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ κι εμείς αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε ένα κέικ με αχλάδια που αποτελούν το φρούτο της εποχής. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη σοκολάτα από τη συνταγή μας, όπως θα δείτε παρακάτω.

Πρόκειται για ένα κέικ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, ενώ μας αρέσει πολύ ο τρόπος που φαίνονται ολόκληρα τα αχλάδια καθώς το κόβουμε. Φτιάξτε το και θα μας θυμηθείτε!

Υλικά
3 μικρά αχλάδια (περίπου 125γρ. το καθένα) ξεφλουδισμένα
200 ml χυμό μήλου
240γρ. ζάχαρη
4 μπισκότα αμαρέτι, ψιλοκομμένα
3 δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια και χοντροκομμένα
1 κ.σ. σκόνη στιγμιαίου καφέ
140γρ. βούτυρο
3 μεσαία αυγά
175γρ. αλεύρι
20γρ. σκόνη κακάου
1 κ.σ. baking powder
75 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Βάλτε το χυμό μήλου και 100γρ. ζάχαρη σε μια κατσαρόλα με 200 ml νερού. Προσθέστε τα αχλάδια και αφήστε τα να βράσουν για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρέστε τα αχλάδια από την κατσαρόλα και αφήστε τα να κρυώσουν. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα μπισκότα και τα δαμάσκηνα. Όταν τα αχλάδια είναι δροσερά στην αφή, αφαιρέστε το κουκούτσι τους χωρίς να πειράξετε το κοτσάνι και προσθέστε τα στο μείγμα μπισκότων.

Ανακατέψτε τη σκόνη καφέ με μια κουταλιά ζεστό νερό. Εν τω μεταξύ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια χτυπήστε τα αυγά ένα προς ένα. Κοσκινίστε το αλεύρι, τη σκόνη κακάο και το baking powder και προσθέστε τα στο μείγμα. Ανακατέψτε την κρέμα και τον καφέ. Αλευρώστε μία μακρόστενη φόρμα κέικ και ρίξτε μέσα το μείγμα. Στη συνέχεια, πάρτε τα αχλάδια και βυθίστε τα στο μείγμα του κέικ, με το κοτσάνι προς τα πάνω.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-50 λεπτά. Αφαιρέστε το κέικ από το φούρνο και αφήστε το να «ξεκουραστεί» για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια αναποδογυρίστε το κέικ από τη φόρμα και αφήστε το να κρυώσει. Πασπαλίστε με λίγη ζάχαρη άχνη πριν σερβίρετε.

 

KOYZINA

Τα λατρεμένα ζυμαρικά στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους

Υλικά
400 γρ. κρέμα κολοκύθας
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ. γλ. λάδι
450 γρ. κοτόπουλο (χωρίς τα κόκαλα)
450 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 συσκευασία λαζάνια από νουντλς
1 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γάλα με την κρέμα κολοκύθας και αφήστε στην άκρη.
Τοποθετείστε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο με λίγο λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις δύο πλευρές. Ρίξτε την σάλτσα ντομάτας και μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Ανακατεύετε σταδιακά για να μην κολλήσει.
Σε ένα ταψί τοποθετείστε μία στρώση από το κοτόπουλο και τη σάλτσα ντομάτας, από πάνω προσθέστε 3 από τα λαζάνια (χωρίς να τα έχετε μαγειρέψει) και καλύψτε με το 1/3 από το μείγμα της κολοκύθας.
Επαναλάβετε επιπλέον δύο φορές. Γαρνίρετε με τη μοτσαρέλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο, στους 200 βαθμούς, φούρνο για περισσότερα από 35 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν για 15 λεπτά πριν σερβίρετε.

KOYZINA

Για να φτιάξουμε αυτό το γλυκό λοιπόν, επιστρατεύτηκε κάθε μέλος της οικογένειας. Γιατί αυτή η σοκολατίνα, είναι μια τούρτα γεμάτη από βελούδινη ganache με κομμάτια φρέσκιας φράουλας, έχει βάση από τραγανό μπισκότο και γλυκό τείχος από πουράκια. 

Υλικά

400γρ. σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο

500 γρ. κρέμα γάλακτος

200γρ. φράουλες

3 μικρά κουτιά πουράκια σοκολάτας

2 πακέτα γεμιστά μπισκότα (400γρ. συνολικά)

4 κ.σ. μαργαρίνη σκληρή

1/2 σφηνάκι ρούμι

1/4 του φλιτζανιού μαρμελάδα ή γλυκό φράουλα

Προετοιμασία
Άνοιξε τα γεμιστά μπισκότα, προσέχοντας να κρατήσεις ολόκληρο το κομμάτι στο οποίο παραμένει η κρέμα. Βάλε το άλλο κομμάτι μπισκότου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και τρίψε να γίνει σκόνη. Πρόσθεσε τη μαρμελάδα και 3 κ.σ. μαργαρίνη και ανακάτεψε να νοτίσει το μπισκότο.

Στρώσε το τριμμένο μπισκότο σε μια φόρμα 20 εκατοστών (ιδανικά που ανοίγει από τα πλαϊνά). Από πάνω στρώσε τα ολόκληρα μπισκότα με τη γέμιση προς τα πάνω. Φρόντισε να αφήσεις ένα δαχτυλάκι περιθώριο από τις άκρες του της φόρμας.

Βύθισε τα πουράκια το ένα δίπλα στο άλλο, στο πλάι της φόρμας, ώστε να σχηματίσεις έναν δακτύλιο εσωτερικά της φόρμας, Κόψε με ένα ψαλίδι το κομμάτι από τα πουράκια που εξέχει πάνω από τα «χείλη» της φόρμας. Κράτησε τα πουράκια που έμειναν για το ντεκόρ.

Βάλε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα να ζεσταθεί και να κάψει καλά. Πρόσεξε να μην σου πιάσει στον πάτο της κατσαρόλας. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει κατέβασε από τη φωτιά

Σπάσε τη σοκολάτα σε κομμάτια και βάλε σε ένα μπόλ. Ρίξε από πάνω την κρέμα γάλακτος και άφησε το μείγμα για 1′ λεπτό. Ανακάτεψε απαλά με μια σπάτουλα να πάρεις μια ομοιόμορφη κρέμα σοκολάτα. Ρϊξε και 1 κ.σ. μαργαρίνη να λιώσει και να δώσει γυαλάδα στην σοκολάτα. Ανακάτεψε και πρόσθεσε τέλος και το ρούμι. Αν η κρέμα σου είναι ρευστή, άφησέ τη στο μπολ για αρκετή ώρα να αρχίσει να πήζει.

Ρίξε τη μισή ποσότητα της κρέμας σοκολάτας στη φόρμα και φρόντισε να απλωθεί σε όλα τα σημεία ομοιόμορφα. Καθάρισε τις φράουλες και κόψε σε κομμάτια. Ρίξε πάνω από τη στρώση σοκολάτας. Σκέπασε με την υπόλοιπη σοκολάτα να γεμίσεις τη φόρμα. Αν η σοκολάτα είναι ακόμη ζεστή, άφησε λίγο εκτός ψυγείου να πάρει θερμοκρασία.

Βάλε την τούρτα στο ψυγείο να σφίξει καλά. Ίσως χρειαστούν αρκετές ώρες στο ψυγείο (αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα της σοκολάτας)

Βγάλε την τούρτα από το ψυγείο και ξεφόρμαρε. Τρίψε τα πουράκια πάνω από την επιφάνεια της τούρτας και διακόσμησε αν θέλεις με ολόκληρες φράουλες.

KOYZINA

Για το κέικ
250 gr Βούτυρο –σε θερμοκρασία δωματίου
430gr Άχνη ζάχαρη
6 Αυγά
200gr Αλεύρι περίπου
100gr Καρύδα τριμμένη
160 ml.Γάλα καρύδας

Με ένα μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και, στη συνέχεια, προσθέστε τα αυγά . Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την τριμμένη καρύδα και προσθέστε το γάλα καρύδας. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε αυτό το μείγμα σε αυτό με το βούτυρο. Μοιράζετε το μείγμα σε δύο ταψάκια αλουμινίου μιας χρήσης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα . Αφήστε να κρυώσουν και κόψτε οριζόντια τα 2 κέικ να έχετε 4 κομμάτια .

Για την κρέμα καρύδας:
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
2 κ.σ. ζάχαρη – + 3 κ.σ. ζάχαρη
3 κρόκοι, από μεγάλα αυγά
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1 βανίλια

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι αναμιγνύουμε 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας με τις 2 κ.σ. ζάχαρη. Ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να σχηματιστούν φουσκάλες στα τοιχώματα.
Εν τω μεταξύ, χτυπάμε σε ένα μπολ τους κρόκους με τις 3 κ.σ. ζάχαρη.
Σε άλλο μικρό μπολ χτυπάμε με το σύρμα χειρός το κορν φλάουρ και το υπόλοιπο 1/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας και το προσθέτουμε στους κρόκους, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το ζεστό γάλα στο μείγμα του μπολ, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην ψηθούν τα αυγά.
Γυρνάμε το μείγμα μας στην κατσαρόλα και ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι η κρέμα να «παχύνει». Τότε προσθέτουμε τη βανίλια.
Τοποθετούμε την κρέμα σε μπολ, σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη, την πιέζουμε να εφάπτεται στην επιφάνεια για να μην κάνει πέτσα η κρέμα και την βάζουμε στο ψυγείο

1 καρύδα ολόκληρη
1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο
Σπάμε την καρύδα και αδειάζουμε προσεκτικά το γάλα (την καρύδα την κόβουμε σε λεπτές φετουλες )
και το ανακατεύουμε (όχι όλο ) με την μαρμελάδα σε χαμηλή φωτιά να κανουμε ένα παχύ σιρόπι.Αλείφουμε τα κομμάτια του κέικ με το σιρόπι και βάζουμε κρέμα καλύπτουμε την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα και στολίζουμε με λεπτές φέτες καρύδας .

KOYZINA

Σοκολατένια σαμπλέ
Τα μπισκότα αυτά είναι μαλακά στο εσωτερικό τους και τραγανά απ’ έξω. Ένα υπέροχο συνοδευτικό για τον καφέ μας!

ΥΛΙΚΑ
170 γρ. άχνη ζάχαρη
50 γρ. κακάο
330 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
2 τεμ. αυγά
550 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις
ζάχαρη, κρυσταλλική για τη διακόσμηση

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης), έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα λείο ζυμάρι. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Βγάζουμε από το ψυγείο, ζυμώνουμε ελαφρώς τη ζύμη για να μαλακώσει και πλάθουμε μπαστούνια διαμέτρου 3-4 εκ. έκαστο. Τα ρολάρουμε πάνω στην κρυσταλλική ζάχαρη, έτσι ώστε να καλυφθούν περιμετρικά, και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Τοποθετούμε τις φέτες ξαπλωτά πάνω σε μία λαμαρίνα, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε σε σκεπασμένο σκεύος.

steliosparliaros.gr

KOYZINA

Σούπερ αρωματική και ζουμερή που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτήν την γλυκιά δημιουργία!

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο κρούστας
4 αυγά
4 πορτοκάλια.
250 ml ηλιέλαιο
200 γραμ ζάχαρη
150 γραμ γιαούρτι στραγγιστό
1κγ μπέικιν
1/2 κγ σόδα
Λίγο φιλέ αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα δύο πορτοκάλια μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν κόβουμε σε κομμάτια αφαιρούμε τα κουκούτσια και περνούμε στο μούλτι.

Το φύλλο το απλώνουμε και το βάζουμε στους 100 βαθμούς αέρα στο φούρνο να στεγνώσει. Ενδιάμεσα γυρίζουμε τα πάνω κάτω ανακατεύοντας να στεγνώσει καλά.

Το βγάζουμε και το θρυμματίζουμε με τα χέρια και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα λεκανάκι βάζουμε και χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το χυμό από τα άλλα 2 πορτοκάλια μέσα διαλυμένη τη σόδα, τον πολτό από τά αλλα 2 πορτοκάλια και το γιαούρτι.

Προσθέτω το ηλιέλαιο και εν συνεχεία το μπέικιν με τα θρυμματισμένα φύλλα ανακατεύοντας καλά με το κουτάλι.

Στρώνω σε βουτυρωμένο ταψί εδώ 34×26 ή 32 στρογγυλό και ψήνω 170 αέρα για περίπου 40 λεπτά. 5 λεπτά πριν το βγάλω το πασπαλίζω με αμύγδαλο φιλέ.

Όταν το βγάλω αφήνω να κρυώσει και ετοιμάζω το σιρόπι.

ΣΙΡΌΠΙ
600 ml νερό
500 γραμ ζάχαρη
2-3 φέτες πορτοκάλι
1 κγ ανθόνερο

Βράζω μόνο 5 λεπτά δεν θέλω βαρύ σιρόπι.
Αφήνω λίγο να πέσει η θερμοκρασία του και σιροπιάζω σιγά σιγά το γλυκό μου.
Αφήνω να απορροφήσει καλά και να κρύωσει και μετά κόβω!

Η Συνταγή είναι από κ. Chrisa Vasilopoulou-Georgopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

https://www.xrysessyntages.gr

KOYZINA

Εύκολη συνταγή για σπιτικό κέικ σοκολάτας

Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
Κουβερτούρα 125 γρ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αυγά 6 τεμ.
Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Κακάο σκόνη 4 κουταλιές της σούπας
Μαύρο ρούμι 2 σφηνάκια

Για την επικάλυψη
Κουβερτούρα 125 γρ.
Βούτυρο 1 1/2 κουταλιά της σούπας
Μαύρο ρούμι 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα και το βούτυρο με την διαδικασία μπεν μαρί ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν. Μόλις είναι έτοιμο το αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το αλεύρι και το ρούμι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ασπράδια των αυγών και σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τους κρόκους. Στους κρόκους προσθέτουμε την μισή ζάχαρη και το κακάο και με το μίξερ ανακατεύουμε.

Στην συνέχεια προσθέτουμε και το μείγμα της σοκολάτας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. Στο μπολ με τα ασπράδια προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα (αφού έχουμε καθαρίσει τα εργαλεία του μίξερ από το ανακάτεμα του σοκολατένιου μείγματος). Παίρνουμε με μια σπάτουλα λίγη λίγη μαρέγκα , την προσθέτουμε στο μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω, για να μην χάσει η μαρέγκα τον αέρα της.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα της μαρέγκας. Αφού ομοιογενοποιηθούν τα υλικά , βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ, τον πάτο και τα τοιχώματα και αδειάζουμε το μείγμα μας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε στον αέρα το κέικ για 25-30 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο.

Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το κέικ και αν βγει η λεπίδα του μαχαιριού καθαρή είναι έτοιμο και το βγάζουμε από τον φούρνο. Το αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε την επικάλυψη λιώνοντας την κουβερτούρα και το βούτυρο με την διαδικασία μπεν μαρί , προσθέτουμε το ρούμι και ανακατεύουμε καλά.

Αναποδογυρίζουμε το κέικ σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με την σοκολάτα της επικάλυψης.
πηγή:chefoulis.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή