Νοεμβρίου 30, 2020

Χορτοφαγική Καρμπονάρα

Είναι νόστιμη και μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς τύψεις.

Μπορούμε να φάμε καρμπονάρα χωρίς τύψεις; Κι όμως μπορείτε αρκεί να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή.

Υλικά

350 γραμμάρια σπαγγέτι

80 γραμμάρια τυρί cottage

50 γραμμάρια τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά

2 αυγά

1 κολοκύθι, κομμένο σε λωρίδες

1 πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες

1 καρότο, κομμένο σε λωρίδες

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

30 γραμμάρια ελαιολάδο

Βασιλικό για γεύση

Αλάτι-πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Βάλτε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίστε τα για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

Χτυπάτε τα αυγά με το τριμμένο τυρί και προσθέτετε το τυρί cottage. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά, προσθέστε μια κουτάλα νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά. Τέλος προσθέτετε το μίγμα των αυγών και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Σβήνετε τη φωτιά και σερβίρετε.

Tags:
© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.