Αυτό το vegan μπράουνις είναι απίθανο! Θέλει μόνο 4 υλικά, είναι πανεύκολο στην παρασκευή, είναι ωμοφαγικό, άρα γλιτώνουμε κ το ψήσιμο, είναι πολύ θρεπτικό, μα πάνω απ’όλα είναι πεντανόστιμο! 

Υλικά

1 φλ. (165 γρ.) αμύγδαλα ωμά
1 1/2 φλ. (180 γρ.) καρύδια
2 1/4 φλ. (400 γρ.) χουρμάδες
1/2 φλ. (45 γρ.) κακάο

Εκτέλεση

Μουλιάζω σε ζεστό νερό τους χουρμάδες για μια ώρα. Πολτοποιώ στο μπλέντερ τα αμύγδαλα με το 1 φλ. καρύδια να γίνουν σκόνη. Προσθέτω το κακάο, χτυπώ κ τα μεταφέρω σε ένα μπολ. Μετά πολτοποιώ τους χουρμάδες να γίνουν μια πάστα.

Ρίχνω σιγά σιγά κ τους καρπούς κ πολτοποιώ ώσπου να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρω το μείγμα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, το πατικώνω με μια σπάτουλα/κουτάλι κ προσθέτω τα υπόλοιπα καρύδια χοντραλεσμένα. Σκεπάζω το σκεύος με αλουμινόχαρτο κ το βάζω στο ψυγείο να δέσει. Καλή σας απόλαυση!

Ελαφρώς προσαρμοσμένο από εδώ

https://theveggiesisters.gr