Υλικά:

για τη βάση
1,5 φλ. βρώμη
1,5 φλ. χουρμάδες, μουλιασμένοι για 1 ώρα σε ζεστό νερό

για την κρέμα
2,5 μπανάνες
2 φλ. κάσιους, μουλιασμένα για 1 ώρα σε ζεστό νερό
1,5 φλ. χουρμάδες, μουλιασμένοι για 1 ώρα σε ζεστό νερό
1/4 φλ. λάδι καρύδας, λιωμένο
1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμου
1/4 φλ. κακάο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

για γαρνίρισμα
3 κ.σ. φιστικοβούτυρο
3 κ.σ. ξύσματα σοκολάτα

Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ πολτοποιώ τα υλικά της βάσης. Μετά τα ρίχνω σε ένα τσέρκι πάνω σε μια πιατέλα. Τα πιέζω με τα δάχτυλα και το βάζω στο ψυγείο. Κατόπιν πολτοποιώ τα υλικά της κρέμας εκτός από το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, χωρίζω την κρέμα σε δύο ίσα μέρη. Το ένα το απλώνω πάνω στη βάση και το άλλο το ανακατεύω με το κακάο και μετά το απλώνω και αυτό. Διακοσμώ με το λιωμένο φιστικοβούτυρο και τα σοκολατένια ξύσματα.

Βάζω στο ψυγείο και απολαμβάνω την επόμενη μέρα!

https://theveggiesisters.gr