Υλικά για 4 άτομα:

500 γρ. πένες
450 γρ. λευκά μανιτάρια, ψιλοκομμένα
10 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι,
200 ml κρέμα σόγιας
1 φλιτζανάκι γάλα σόγιας
500 γρ. χυμός ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
φασκόμηλο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι κ πιπέρι

Εκτέλεση

Μουλιάζω στο γάλα τα πορτσίνι για 2 ώρες. Κατόπιν τα σταργγίζω, τα ψιλοκόβω κ φυλάω το γάλα. Σε αντικολλητικό τηγάνι μαγειρέυω τα λευκά μανιτάρια με τα πορτσίνι, το κρεμμύδι. Μετά από 10 λεπτά προσθέτω την ντομάτα κ το φασκόμηλο κ μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά. Όταν έχουν βράσει, ρίχνω και την κρέμα σόγιας. Αλατοπιπερώνω κ προσθέτω την πάπρικα. Αφήνω να πάρουν μια βράση όλα μαζί κ στο τέλος προσθέτω και το ελαιόλαδο. Στο μεταξύ βράζω τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν τις σουρώσω, τις ρίχνω απευθείας στην κατσαρόλα κ ανακατεύω καλά για να καλυφθούν απ΄την σάλτσα. Σερβίρω αμέσως.