Υλικά:

2 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια

1 διπλό πακέτο ζελέ φράουλα ή κεράσι
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
Λίγο γάλα

Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε το ζελέ και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Χτυπάτε τις κρέμες με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα πυρέξ στρώνεται μπισκότα αφού πρώτα τα έχετε βουτήξει σε γάλα, ρίχνεται το μισό μίγμα της κρέμας και από πάνω ξαναβάζετε μια στρώση μπισκότα με τον ίδιο τρόπο.

Καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα και τέλος ρίχνετε από πάνω το ζελέ το οποίο έχει αρχίσει να πήζει ελαφρώς. Το βάζετε στο ψυγείο για περίπου μια με μιάμιση ώρα και το τουρτάκι σας είναι έτοιμο!