Βιεννέζικα μπισκοτάκια σοκολάτας

Υλικά
για περίπου 15 μπισκότα
1 κ.σ κακάο
125 γρ. αλεύρι
115 γρ βούτυρο μαλακό
55 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
για το στόλισμα
100 γρ. σοκολάτα

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μέσα στο μπολ και χτυπάμε για
λίγο ακόμη με το μίξερ.
Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ και βγάζουμε μπισκότα στο σχέδιο που
θέλουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά .
Βγάζουμε τα μπισκότα πάνω σε σχάρα να σταθούν και να κρυώσουν εντελώς.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Φυλάσσουμε σε κουτί μπισκότων σε δροσερό μέρος.

magyreuontas.blogspot.gr