Ελάτε να φτιάξουμε τα πιο εύκολα & ΤΕΛΕΙΑ Εκλέρ!
Υλικά 
Για την κρέμα (For the cream):
40γρ. κορν φλάορ (40gr. cornstarch)
80γρ. ζάχαρη (80gr. sugar)
4 κρόκοι (4 yolks)
480γρ. γάλα (480gr. milk)
1 βανιλίνη (1 vanillin)
15γρ. βούτυρο (15gr. butter)

Για τα σου (For the choux):
80γρ. βούτυρο (80gr. butter)
10γρ. ζάχαρη (10gr. sugar)
1 πρέζα αλάτι (a pinch of salt)
100γρ. νερό (100gr. water)
100γρ. γάλα (100gr milk)
125γρ. αλεύρι (125gr. flour)
4 αυγά (4 eggs)

Για το γλάσο (For the glaze):
200γρ. κουβερτούρα 52% (200gr. semi-sweet chocolate)
200γρ. κρέμα γάλακτος (200gr. cream)

Για γαρνίρισμα (For the topping):
αμύγδαλο φιλέ (almond flakes)