Υλικά

4 μεγάλες πιπεριές κέρατο

2 μέτρια κολοκυθάκια

60 γρ. τριμμένη φρυγανιά

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

1 αυγό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό λευκό κρεμμύδι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα αφήνουμε στην άκρη. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο, το συνθλίβουμε με το χέρι και το σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι που το έχουμε ψιλοκόψει σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Παίρνουμε τις πιπεριές τις πλένουμε και αφαιρούμε τα σπόρια και το καπάκι. Εν τω μεταξύ χτυπάμε σε ένα μίξερ τη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αυγό και τα κολοκυθάκια. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές γεμίζουμε τις πιπεριές, πασπαλίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.


Πηγή: quantumnaut