Είναι μια υπέροχη φθινοπωρινή συνταγή, αξιοποιεί λαχανικά της εποχής.

Υλικά

4-5 μπουτάκια ή στήθος κοτόπουλο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Φρέσκα μυρωδικά -Δεντρολίβανο, θυμάρι, ματζουράνα
2 γλυκοπατάτες
300 γραμμάρια λαχανάκια βρυξελλών
1 μήλο Fuji
4-5 φετούλες μπέηκον
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρI
Εκτέλεση

Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
Σε μια ειδική σακούλα τοποθετήστε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, τα αρωματικά ψιλοκομμένα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι -Κλείστε καλά, κινείστε λίγο
Κόψτε σε κομμάτια τα λαχανικά -Σε μια άλλη σακούλα τροφίμων ρίξτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και όλα τα λαχανανικά, αλάτι και πιπέρι
Μετά από λίγο ρίξτε τα λαχανικά σε ταψάκι, από πάνω το κοτόπουλο και το μπέηκον σε κομμάτια