Μια υπέροχη συνταγή για τέλειους λουκουμάδες, από τους ιδιοκτήτες του πιο παλιού ζαχαροπλαστείου στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς..

Υλικά

1 σακουλάκι αλεύρι, κόκκινο φαρινάπ
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
λίγο αλάτι
χλιαρό νερό
μέλι, κανέλα, ζάχαρη άχνη και σουσάμι προαιρετικά για το πασπάλισμα.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με προσοχή και φτιάχνουμε ένα χυλό λίγο να στέκεται. Έχουμε ζεστάνει το λάδι μας και τους ρίχνουμε με δόσεις μέσα για να τηγανιστούν...Τέλος ρίχνουμε από πάνω Κεφαλονίτικο μέλι και πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.

Γράφει Μίκα Καππάτου


forwoman.gr