Σάλτσα από μήλο, συνοδεύει τέλεια τις πράσινες σαλάτες και το ριζότο

Υλικά

2 φλιτζάνια μήλο πολτοποιημένο

1 ποτηράκι κονιάκ

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

2 κουταλάκια τζίντζερ φρεσκοτριμμένο

2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση

1. Ανακατεύετε τον πολτό μήλου και το κορν φλάουρ σε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά.

2. Προσθέτετε το κονιάκ, τον χυμό λεμονιού και το τζίντζερ. Ανακατεύετε συνεχώς επί 2΄ αφού το μείγμα πάρει βράση.