Υλικά

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια ωμού ζαμπόν

80 γραμμάρια έμενταλ

1 αυγό

Τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά στο γκριλ. Στη συνέχεια βάζουμε σε κάθε κολοκυθάκι ένα κομμάτι τυρί και ένα κομμάτι ζαμπόν και τα τυλίγουμε σε ρολά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά. Περνάμε κάθε ρολό πρώτα στο μπολ με το αυγό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Σε κάθε ρολό βάζουμε και από μια οδοντογλυφίδα. Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί μαζί με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.