Από τη σεφ Βασιλική Μοσχοπούλου του Just made 33 Unique Sandwiches & Coffee

ΥΛΙΚΑ

1 κουλούρι μπαστούνι

2 κομμάτια φέτα

4 φέτες ντομάτας λεπτοκομμένη

Ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι

Αρωματικό λάδι με μαϊντανό,

θυμάρι και μπούκοβο

Φρέσκια ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανοίγουμε στη μέση το κουλούρι και απλώνουμε στην εσωτερική επιφάνεια λίγο λάδι αρωματικό. Στη μία πλευρά τοποθετούμε την ντομάτα, τη φέτα, τις ελιές και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη. Καλύπτουμε με την άλλη πλευρά του κουλουριού και ζεσταίνουμε για 2 λεπτά στον φούρνο. Σερβίρουμε αμέσως. Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα

Πηγή: www.lifo