Υπέροχα νουντλς με λαχανικά κ σάλτσα σόγιας
Υλικά για 2 μεγάλες μερίδες:
250 γρ. άσπρο λάχανο, ψιλοκομμένο
250 γρ. κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 καρότα, τριμμένα
30 γρ. κάσιους, κομμένα στη μέση
8 κ.σ. σάλτσα σόγιας (45ml)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζω τα λάχανα, το κρεμμύδι κ τα καρότα να μαλακώσουν. Μετά πό πέντε λεπτά ρίχνω τη σάλτσα σόγιας κα ανακατεύω συχνά. Όταν μαραθούν, μειωθούν στον όγκο κ σκουρύνουν είναι έτοιμα. Ρίχνω τα κάσιους κ το σουσάμι να ψηθούν κι αυτά 2 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά κ ρίχνω το λάδι. Ανακατεύω καλά. Στο μεταξύ έχω βράσει τα noodles της αρεσκείας μου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μεταφέρω τα noodles στο τηγάνι και ανακατεύω καλά. Καλή σας απόλαυση!
Σημ. 1) προσοχή! μην βάλετε αλάτι, γιατί η σάλτσα σόγιας είναι ήδη αρκετά αλμυρή!
2) διατηρούνται στο ψυγείο πολύ καλά, οπότε μπορείτε να φτιάξετε μεγάλη ποσότητα κ να έχετε έτοιμο φαγάκι κ τις επόμενες μέρες!

http://theveggiesisters.gr