Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ σοκολατένια!! 

Υλικά
250 γρ μαργαρίνη
2 κουβερτούρες
5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγύ
1 morfat κονσέρβα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.

Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά

Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.

Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.

Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα

Και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.