ΥΛΙΚΑ
300 γρ. βούτυρο, μαλακό

100 γρ. φρουκτόζη

Κρόκους από 2 μέτρια αυγά

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Υλικά για το σερβίρισμα:

350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη φρουκτόζη με τη βοήθεια του σύρματος μέχρι να αφρατέψει.

Προσθέτουμε τους κρόκους, το αλάτι, τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα.
Παίρνουμε ένα ταψί του φούρνου και στρώνουμε στην επιφάνεια του λαδόκολλα.
Βάζουμε τη ζύμη σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με δοντάκια 17 mm. και σχηματίζουμε μία ίσια γραμμή 10 εκ. περίπου. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο την ποσότητα της ζύμης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα για 15-16 λεπτά περίπου. Αφήνουμε τα βουτήματα να κρυώσουν.
Παράλληλα, λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μέθοδο μπεν μαρί.
Μόλις κρυώσουν τα βουτήματα βάζουμε λίγη μαρμελάδα ανάμεσα σε δυο μπισκότα και τα ενώνουμε.
Τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα μέχρι το 1/3 του μήκους τους και έπειτα τα βουτάμε στα τρουφάκια ή στην καρύδα.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.