facebook_page_plugin

Κεφτεδάκια Λαχανικών

Κεφτεδάκια λαχανικών
#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να τα τηγανίσουμε, αφήνοντας τα πρώτα στο ψυγείο για μισή ώρα για να σφίξουν.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκίτσες

400 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μπουκίτσες

1 μεγάλο καρότο

2 μέτρια αυγά

200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Κέτσαπ για το σερβίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αδειάζουμε τα λαχανικά στο πολυκοπτικό με τι λεπίδες ή στο multi σε δόσεις και τα πολτοποιούμε πολύ καλά
Μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Αδειάζουμε μέσα στο μπολ τα αυγά, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι. Φοράμε γάντια μίας χρήσης και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια.
Πλάθουμε μπαλάκια των 30-35 γρ. περίπου και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί φούρνου στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 -25 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα, αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε τα κεφτεδάκια ζεστά με κέτσαπ

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.