Ρεβανί με ινδοκάρυδο!!

Υλικά
200 gr σιμιγδάλι ψιλο
200 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 gr ινδοκαρυδο
300 gr χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 βανιλιες
1 φακελάκι μπεκιν
Σιρόπι :
3 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
1 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση
35 λεπτά
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αλεύρι μπεκιν βανίλιες σιμιγδάλι και ινδοκαρυδο.


Στο άλλο ανακατεύουμε ζάχαρη ηλιέλαιο και χυμό.


Τα ενώνουμε στο τέλος όλα μαζί.


Τα βάζουμε σε λαδωμένο και αλευρωμενο ταψάκι.


175 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.


Βράζουμε το σιρόπι για 8 λεπτά.


Όταν γίνει το γλυκό έτσι όπως είναι ζεστό ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι.


Μόλις λίγο κρυώσει ρίχνουμε από πάνω λίγο ινδοκαρυδο.