ΥΛΙΚΑ

Για την βάση: Τρίβουμε στο MULTI δυο πακέτα μπισκότα γεμιστά σοκολάτας και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι 100γρ βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά να μαλακώσει το μείγμα (αν χρειαστεί λιώνουμε λίγο ακόμα βούτυρο). Αδειάζουμε το μείγμα στην ταρτιέρα […]

Για την βάση:
Τρίβουμε στο MULTI δυο πακέτα μπισκότα γεμιστά σοκολάτας και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι 100γρ βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα.

Ανακατεύουμε καλά να μαλακώσει το μείγμα (αν χρειαστεί λιώνουμε λίγο ακόμα βούτυρο).
Αδειάζουμε το μείγμα στην ταρτιέρα και το απλώνουμε με τα χέρια μας να πάει και στα τοιχώματα.

Για την γέμιση:

Ρίχνουμε σε ένα μπολ 500γρ γιαούρτι στραγγιστό,ένα κουτί ζαχαρούχο,125γρ λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα στην tαρτιέρα και το απλώνουμε. Τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα και το βάζουμε ψυγείο για 3-4 ώρες!

Η Συνταγή είναι της κ.Evα Triantafιlidou –Ζουζουνιές