Υπέροχα, αφράτα, σκέτη λιχουδιά!

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ 200 ml γαλα χλιαρο,1 φακελακι ξερη μαγια,5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη και ανακατευουμε με πηρουνι

Ριχνουμε 70 ml σπορελαιο, ξυσμα πορτοκαλιου,1 βανιλια και ανακατευουμε με πηρουνι

Τελος.ριχνουμε.χουφτα.χουφτα 600 γραμμαρια αλευρι φαριναπ

Θελουμε αφρατη ζυμη

Σκεπαζουμε την ζυμη για 1.ωρα!

Στην συνεχεια την βαζουμε στον παγκο την ξαναζυμωνουμε ανοιγουμε με το.πλαστη ενα παχυ φυλλο

Κοβουμε με ενα ποτηρι δισκακια τα τοποθετουμε στην λαδοκολα.στο ταψι και τα σκεπαζουμε για μιση ωρα

Τα ψηνουμε στους 180 βαθμους.προθερμασμενο για 15 με 20 λεπτα.αναλογα τον φουρνο

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”