ΥΛΙΚΑ
200 gΣοκολατα γαλακτοσ.
2Avocado
3Αυγα
1 βανιλινη
150 g καστανη ζαχαρη
Λιγο αλατι
50 g κακαο
1 πακετακι μπαικιν
80γρ.αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαλτε τη σοκολατα να λιωσει πανω απο ζεστο νερο.
Καθαριστε το αβοκαντο και βαλτε το στο μουλτι.
Ριξτε σε μια λεκανη τη ζαχαρη ,τη βανιλινη και τα αυγα και χτυπηστε τα στο μιξερ.
Ριξτε το αβοκαντο και τη λιωμενη σοκολατα και συνεχιστε το χτυπημα.
Μετα το αλατι ,αλευρι,το κακαο και συνεχιστε το χτυπημα.
Αφου εχουμε ριξει ολα τα υλικα λαδωνουμε μια φορμα και ψηνουμε στο φουρνο στουσ 180 για 20 λεπτα.
Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.