#tsoulotip: Πρέπει να έχει παγώσει αρκετά η σοκολάτα πριν τοποθετήσουμε το φυστικοβούτυρο.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

150 γρ. φυστικοβούτυρο

3 κ.σ. άχνη ζάχαρη

Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μεταλλικό σκεύος με τη μέθοδο μπεν μαρί. Μόλις είναι έτοιμη, τη μεταφέρουμε σε ένα δοσομετρικό δοχείο και το αφήνουμε στην άκρη.

Παίρνουμε 10 φόρμες για cupcakes και γεμίζουμε το 1/3 της κάθε φόρμας με σοκολάτα. Αφήνουμε τις φόρμες στην άκρη να κρυώσουν για 10 λεπτά.
Παράλληλα βάζουμε την άχνη με το φυστικόβουτυρο σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Αδειάζουμε το μείγμα με το φυστικοβούτυρο μέσα στις φόρμες για cupcakes καλύπτοντας έτσι τα 2/3 της φόρμας.
Στη συνέχεια γεμίζουμε με την υπόλοιπη λιωμένη σοκολάτα και τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά ακόμη.
Τέλος, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

giorgostsoulis.com