Μετράμε με το ίδιο ποτήρι όλα τα Υλικά

Βάζουμε στο μπολ 1 ποτήρι λάδι με 1 ποτήρι ζάχαρη και τα χτυπάμε στο μίξερ στο πολύ χαμηλό για 10 λεπτά!
Σταματάμε το μίξερ και μέσα σε 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού διαλύουμε μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα και το ρίχνουμε στο μείγμα λαδιού-ζάχαρη τα ανακατεύουμε με κουτάλι!
Προσθέτουμε ξύσμα 2 πορτοκαλιών,και 2 βανίλιες και ανακατεύουμε με κουτάλι!
Τέλος προσθέτουμε 300 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ σιγά σιγά και ζυμώνουμε!

Συνεχίζουμε ρίχνουμε περίπου 700 γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε αλλά σιγά σιγά θέλουμε αφράτη ζύμη !
Εάν σας πέσει αλεύρι περισσότερο και βλέπετε ότι είναι σφιχτή,η σχίζετε τότε ρίχνετε λίγο χυμό φρέσκο πορτοκαλιού!
Οπότε συνεχίζουμε κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 20 λεπτά φυσικά τον φούρνο !!!!
Όταν τα βγάλουμε ζεστά όπως είναι εάν θέλετε τα.περνάτε με λάδι με το πινέλο να γυαλίζουν!

Συνταγή εκτέλεση φωτό Tzeni Tsanaktsidou, https://mageirikhkaisuntages.blogspot.com/