Υλικά

4 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
200, ml.γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
5 κουταλιες της σουπας κακαο,
1 βανιλια,
300 γραμμαρια αλευρι φαριναπ

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη 5 λεπτα!
Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο!
Τελος.ριχνουμε σιγα σιγα κοσκινισμενα αλευρι,βανιλια,κακαο!
Τοποθετουμε σε ταψι λαδωμενο 30χ28 νουμερο και ψηνουμε στους 180 βσθμους προθερμασμενο αντιστασεις για.35 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
Διαλυουμε σε 1,5 ποτηρι φρεσκο γαλα 1 κουταλια στιγμιαιο καφε και σιροπιαζουμε το καυτο παντεσπανι!
Το αφηνουμe να κρυωσει καλα!

ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:::
1 φακελο Ανθος Αραβοσιτου Βανιλια,
1 φακελακι γκαρνι σκονη,
1 κουταλια της σουπας στιγμιαιο καφε,
600 ml γαλα φρεσκο!
Διαλυουμε τον καφε σε 150 ml απο το γαλα και το χτυπαμε στο μιξερ ριχνοντας και τη σκονη γκαρνί να σταθεροποιηθει!
Ετοιμαζουμε και την κρεμα ανθος οπως γραφει στην συσκευασια!
Ενσωματωνουμε τα δυο μειγματα μαζι ανακατευοντας τα απαλα με μαριζ!
Τοποθετουμε πανω στο γλυκο το κρυο το ισιωνουμε καλα και το τοποθετουμε ολη νυχτα στο ψυγειο!!!

Tzeni Tsanaktsidou‎/ https://mageirikhkaisuntages.blogspot.com/
.