Υλικά 
4 αυγά, χωρισμένα, σε θερμοκρασία δωματίου
210g (1 1/3 φλιτζάνια) ζάχαρη άχνη
75g (1/2 φλιτζάνι) απλό αλεύρι
50g (1/2 φλιτζάνι) σκόνη κακάου
120 γρ. Βούτυρο, λιωμένο, ψυγμένο
600 ml γάλα, ελαφρώς ζεστό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη έξτρα
Φρέσκα σμέουρα, για σερβίρισμα

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C αέρα.
Αλευροβουτυρώστε ένα τετράγωνο ταψί 21 εκατοστών
Βάλτε στο μίξερ τους κρόκους των αυγών και τα 210 γραμμάρια ζάχαρης άχνης και χτυπήστε, μέχρι το μείγμα να γίνει σχεδόν άσπρο και να αφρατέψει.
Προσθέστε το αλεύρι και το κακάο. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε μέχρι να ενσωματωθεί.
Συνεχίζετε να χτυπάτε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα καθώς προσθέτετε το γάλα, σιγά σιγά. Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Προσθέστε 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη και χτυπήστε για λίγο ακόμη.
Παίρνουμε το 1/3 του μείγματος με το ασπράδι και το προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε και σταδιακά προσθέτουμε ακόμη 1/3 του μείγματος ασπραδιού. Ανακατεύουμε και πάλι μέχρι να ενσωματωθεί το αυγό και στο τέλος προσθέτουμε το τελευταίο 1/3 και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα μας στο ταψί.
Ψήνουμε για μια ώρα.
Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και συνοδεύουμε με φρέσκα σμέουρα.
Πηγή: iefimerida.gr