Τα σημερινά κεφτεδάκια είναι ακαταμάχητα. Μια δοκιμή θα σας πείσει...

Υλικά

150 γρ παρμεζάνας (τριμμένη)

80 γρ. τριμμένη φρυγανιά

2 αυγά

Για το πανάρισμα

2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι

1 αυγό

2-3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά

Για τηγάνισμα

Σπορέλαιο


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε την παρμεζάνα, τη φρυγανιά, τα αυγά ζυμώνουμε με τα χέρια. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη πλάθουμε τα καφτεδάκια και τα πανάρουμε πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια, μέχρι να ροδίσουν. Καθώς είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσουν την περίσσεια λαδιού.

Photo credits : https://www.ricettedalmondo.it/

jenny.gr