ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου,
250/ γραμμαρια βιταμ μαλακο,
100 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,
1 βανιλια,
60 γραμμαρια κακαο,
1 φλυντζανακι του καφε ελληνκου κονιακ,
200 ml γαλα φρεσκο χλιαρο,
250 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρες(35%),
250 γραμμαρια κουβερτουρα,
2 κουταλιες της σουπας βιταμ,
1 φλυντζανι τσαγιου καρυδια ψιλοκομμενα,
50 γραμμαρια ψιλοκομμενη σοκολατα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ το βιταμ-αχνη-βανιλια-κακαο-κονιακ και τα ανακατευουμε με το χερι 5 λεπτα

Ριχνουμε τα καρυδια και ανακατευουμε 1 λεπτο!Προσθετουμε τα μπισκοτα βουτωντας τα δευτερολεπτα στο γαλα σπαζοντας τα μεσα στο μιγμα

Ανακατευουμε 2 λεπτα!Τοποθετουμε το μιγμα σε λαδοκολα το κλεινουμε του δινουμε το σχημα το σφιγγουμε καλα και το τοποθετουμε στην καταψυξη ολη νυχτα

Την επομενη το βγαζουμε βγαζουμε την λαδοκολα το τοποθετουμε πανω σε σχαρα και φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:Βαζουμε την κρεμα γαλακτος με την κουβερτουρα σε μπεν μαρι ανακατευοντας την να γινει λεια

Την κατεβαζουμε και βαζουμε μεσα το βουτυρο ανακατευουμε την αφηνουμε 2 λεπτα σε θερμοκρασια δωματιου και στην συνεχεια την ριχνουμε πανω στον κορμο!Και φυσικα διακοσμουμε με την τριμμενη σοκολατα

Τον τοποθετουμε στην καταψυξη εαν τον θελουμε πολυ παγωμενο!Εαν τον θελουμε μαλακο τον τοποθετουμε στην συντήρηση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”https://www.xrysessyntages.gr/