Συστατικά
50 γρ. φουντούκια
3 κ.σ. χαρουπάλευρο
1 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. μέλι
150 γρ. κουβερτούρα λευκή
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη λευκή σοκολάτα στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα
Τα μοιράζουμε σε ειδική φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια αλλιώς αν δεν έχουμε τα βάζουμε σε παγοκυψέλες σιλικόνης ή αλλιώς πλάθουμε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουνε.
Σε μπεν μαρί βάζουμε τη λευκή σοκολάτα να λιώσει.
Περνάμε τα σοκολατάκια μας μέσα στη σοκολάτα και τα αφήνουμε σε μία σχάρα για να φύγει η περιττή σοκολάτα.
Βγάζουμε με προσοχή από τη σχάρα και τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να κρυώσουν και να σφίξουν.

https://akispetretzikis.com/