Έτοιμη σε τρία απλά βήματα

Υλικά για 3-4 ποτήρια

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό παγωμένο

200 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη

3 κουταλάκια άχνη ζάχαρη

1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

Φρούτα που σας αρέσουν

Εκτέλεση

1. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Ρίχνετε στο γιαούρτι, την άχνη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε.

2. Στη συνέχεια, αναμειγνύετε τη σαντιγί με το γιαούρτι και τα ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια αφράτη υφή και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.

3. Σερβίρετε τη μους παγωμένη σε ποτήρια και από πάνω βάζετε τα φρούτα που σας αρέσουν.