Nόστιμο, χορταστικό, ευπαρουσίαστο, κολασμένο!

Υλικά

200 γρ. ζυμαρικά

200 γρ. μπεσαμέλ

100 γρ. κιμά

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Ρίχνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί, προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στον κιμά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μπεσαμέλ λίγο-λίγο, ανακατεύοντας καλά.

Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά και απολαμβάνουμε.