Συστατικά

1 1/2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 φ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας σκόρδο, λιωμένο
2 φλ. κουνουπίδι, ψιλοκομμένο
425 γρ. λευκά φασόλια κονσέρβας
1/2 φλ. σπιτική σάλτσα τομάτας
1/2 κ. γλυκού αλάτι
2 φλ. κινόα, μαγειρεμένη
1/2 φλ. πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Μια πρέζα πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C.
Σε ένα ταψί στρώνεις μια λαδόκολλα.
Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, περίπου 2-3 λεπτά.
Προσθέτεις το ψιλοκομμένο κουνουπίδι και μαγειρεύεις για περίπου 2 λεπτά.
Μειώνεις τη θερμοκρασία στο χαμηλό, καλύπτεις το τηγάνι με ένα καπάκι και μαγειρεύεις μέχρι το κουνουπίδι να είναι τρυφερό, περίπου 5 λεπτά.
Μεταφέρεις το μείγμα σε ένα μεγάλο επεξεργαστή τροφίμων.
Στον ίδιο επεξεργαστή, προσθέτεις τα φασόλια και τη σάλτσα και χτύπησε τα υλικά.
Ρίχνεις το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κινόα, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνεις όλα τα υλικά.
Πλάθεις τα μπιφτέκια και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 45 – 50 λεπτά./https://www.tlife.gr/