Μια συνταγή για εύκολη πάστα σοκολάτας με κρέμα και μπισκότα πτι μπερ! Άκρως απολαυστικό γλυκό!

Συστατικά
1 λίτρο γάλα
150 γρ. ζάχαρη
85 γρ. κορν φλάορ
20 γρ. κακάο
5 – 6 μπισκότα πτι μπερ
50 γρ. φουντούκια ψημένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κορν φλάορ, το κακάο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε σταδιακά για 5 λεπτά μέχρι να κρυώσει ελαφρώς.
Σπάμε 5 – 6 πτι μπερ σε ένα μπολ.
Γεμίζουμε 5 – 6 ποτήρια με την κρέμα μας και στη συνέχεια καλύπτουμε με τα σπασμένα μπισκότα.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Με μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι, ξύνουμε τις άκρες της κρέμας και την αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο.
Γαρνίρουμε περιμετρικά με αλεσμένα φουντούκια και σερβίρουμε.

https://dimitrismichailidis.com/